Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
13 minutes ago, СтелаРоса said:

Sto ovo mislis? Uzima Partizan titulu lagano.

Uzima stari partizan iz Dudove sume koji se odaziva na ime Vlade 😉 . 

Edited by TripleJ
  • Love 3
Posted
13 minutes ago, DameTime said:

S naše strane stručni konsultant je @SteveFrancis#3

P.S. Damn it, opet si bacio bolju foru 😁

Kada ljudi prestanu da nose premiatu, ovaj svet ce postati mnogo bolje, lepse mesto. Ne, ne izgledaju ni skupo ni lepo ni originalno ni frisko. Ne, nisu uradjene bolje od your average najki za 10k rsd. Ne, nisu stajlish. Ne, ne odisu nicim osim kompleksom. Recite ne. Ako ne mozete, potrazite pomoc. Terapija pomaze.

• Like 5
  • Thanks 3
Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Kada ljudi prestanu da nose premiatu, ovaj svet ce postati mnogo bolje, lepse mesto. Ne, ne izgledaju ni skupo ni lepo ni originalno ni frisko. Ne, nisu uradjene bolje od your average najki za 10k rsd. Ne, nisu stajlish. Ne, ne odisu nicim osim kompleksom. Recite ne. Ako ne mozete, potrazite pomoc. Terapija pomaze.

Najgori brend, potpisujem. Izgleda kao 2 dinara.

Znači kad vidim lika u Replay farmerkama, Premiata patikama i HUGO majici sa logotipom preko grudi...

spacer.png

• Like 2
Posted
9 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Premiata najudobnije patike koje sam ikada obuo, eno imam ih citave i dalje posle 4 godine, jedino sto su izbledele

Posted
32 minutes ago, kendrick duckworth said:

Ušle nam komšije u Čimu.

Posle prve sa Spartakom usle nam u Jamesa, veceras u Chimu….

Srecom da su zavrsili sezonu, jer da izgube jos neku utakmicu mi bismo ostali bez tima za sledecu sezonu :classic_biggrin:

• Ha-ha 6
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, odupri se ludilu said:

Ako izgubimo u Železniku a dobijemo treću jel to znaci da Žocu ostaje jos jedna utakmica kazne?Teoretski mogao bi finale u Subotici biti na klupi, zar ne?

Tehnicki bi mogao da vodi poslednju utakmicu ako bilo koja od dve serije udje trecu utakmicu, ali glupo bi bilo Bogdanu uzeti priliku da zavrsi sta je poceo na ovom turnircicu...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
16 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Za relativno iste pare, a verovatno i za manje moze da se kupi Axel Arigato. Em ne izgledas kao vlasnik kafića sa voćkicama u Rušnju, em ne mogu da se kombinuju sa prslukom i majicom em su zaista najudobnije patike ( Dice Lo kolekcija ) koje sam nosio. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, longbowman said:

Za relativno iste pare, a verovatno i za manje moze da se kupi Axel Arigato. Em ne izgledas kao vlasnik kafića sa voćkicama u Rušnju, em ne mogu da se kombinuju sa prslukom i majicom em su zaista najudobnije patike ( Dice Lo kolekcija ) koje sam nosio. 

Apsolutno se slazem. Nisam ih nosio, ali jesam ih video i pipkao uzivo, klasik dizajn sa prstohvatom originalnog i kvalitet top notch.

Ali svejedno, James u Partizan nece...

Posted
3 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Apsolutno se slazem. Nisam ih nosio, ali jesam ih video i pipkao uzivo, klasik dizajn sa prstohvatom originalnog i kvalitet top notch.

Ali svejedno, James u Partizan nece...

Ne smem da obećavam još Axel Arigato kolegama pošto imam ovo pending prase, ali ostavljam mogućnost otvorenom.

Posted (edited)

Vratimo se na ozbiljnije teme 😂

oly

panata

fener

efes

barsa

real

milano

dubai

hapoel

su ekipe koje sigurno imaju vise para od nas.

onako na prvu, kome treba prva cetvorka?

ovo pitam zbog Monekea, jer je simptomaticna ova tisina...

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Fener i Milano sigurno traze cetvorke, ne znam da li Dubai vidi Bertansa kao startera, Hapoel isto nema 4. koliko znam. Znaci 3 kluba minimum, verovatno i 4-5

Posted (edited)
6 minutes ago, Marvin said:

Fener i Milano sigurno traze cetvorke, ne znam da li Dubai vidi Bertansa kao startera, Hapoel isto nema 4. koliko znam. Znaci 3 kluba minimum, verovatno i 4-5

NGH ide sigurno?

Milano po pisanju telesporta gleda Pradillu iz Valensije 

Oly -  Vezenkov, Piters
PAO -  Hernangomez Mitoglu
Fener - hejs dejvis, Pjer
Efes -  Šmit i Osmani Wilis
Barsa - J. Parker i Metu i verovatno Shengelia 
Real - Dek i Hezonja
Milano -  Zek

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Ja mislim da NHD ide, mada nije 100% sigurno

Zek i Mirota su dosta vremena igrali zajedno. Ali sto kazes gledaju da dovedu Pradilju

Real ce mozda isto biti u prici jer Dek verovatno ide

+ mozda Dubai i verovatno Hapoel

• Like 1