Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kuka se za centarskom linijom Partizana, a zamislite da imate godinama unazad kriminalnu centarsku liniju Zvezde sa Mitrovićem na čelu a uz njega Braun koji i nije centar, vec čak više krilo nego 5...

Tu je i Bolomboj koji odigrao 2 meseca ukupno prošle sezone..

Tajrik- Dejvis centarska linija po iskustvu evroligaškom i kvalitetu je jednoo 3 koplja ispred Zvezde koja je završila 2 pozicije ispred Partizana u EL, pa vi vidite.. ako vam ne valja vaša centarska linija, zamislite da Željko Obradović dobije OVU centarsku linije Zvezde sa Petruševim koji igra odbranu jednom godišnjem i konstantno povredjenim Mitrovićem, Davidovcem, Braunom...u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić...

Bolomboj u jednom trenutku najbolji EL centar, covek igrao u zivotnoj formi zatvarao sve, skakao kao kengur, nije se glupirao, gubio lopte. Prototip savrsenog visokog za EL sezonu. Povreda jbg, to je druga prica. Decko je staklen i to je nesto sto ne moze da se promeni.
Petrusev, kolika god kanta u odbrani bio, jedan je od najboljih ofanzivnih visokih u EL. Uz Bolombojevo zakljucavanje reketa i Kalinicevo ginjenje u odbrani savrseno komatibilna tri igraca na unutrasnjoj liniji. 
Mitrovc je strasno fundamentalan igrac, kada god sam ga gledao odigrao je pristojno, moze da izvrti bilo koga, ume da igra na obrucu, za Balsu je doktor kosarke. Sut mu je negde izvetrio u toku karijere i sad ne moze bacanje da ubode, ali bolje treceg centra ne mozes pozeleti. 
Brauna ne bih komentarisao, uz duzno postovanje za sve sto je taj decko uradio u karijeri i neverovatna "kohones" u igri, njega samo Zvezda sa svojom politikom, sto stariji i sto nacetiji povredama, moze dovesti u ovom stanju. 

U svakom slucaju vi ste se raspali zbog ocajne spoljne linije, nepostojanja ozbiljnoj plejmejkera, nekonstantnog suta, a ne zbog centara koji su odradili odlican posao. 

Mi nasim stilom igre moramo da imamo centra koji moze i za tri i da iskreira sebi tu smo pokusali sa Dejvisom kao proverenim igracem i pojeli ono sto se ne jede. Opet nezgodno je biti centar kod Obradovica, moras da imas ofanzivni kvalitet, a sa druge strane svic odbrana ne sme da trpi zbog tvojih sporiih nogu. Tesko je naci nekog da popuni sve te kriterijume i ne izgleda lose na parketu. Tajrik je u odredjenoj meri to uspeo i idealan je za drugog centra, ali Dejvis nikako. 

Edited by fedor
  • Like 8
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kuka se za centarskom linijom Partizana, a zamislite da imate godinama unazad kriminalnu centarsku liniju Zvezde sa Mitrovićem na čelu a uz njega Braun koji i nije centar, vec čak više krilo nego 5...

Tu je i Bolomboj koji odigrao 2 meseca ukupno prošle sezone..

Tajrik- Dejvis centarska linija po iskustvu evroligaškom i kvalitetu je jednoo 3 koplja ispred Zvezde koja je završila 2 pozicije ispred Partizana u EL, pa vi vidite.. ako vam ne valja vaša centarska linija, zamislite da Željko Obradović dobije OVU centarsku linije Zvezde sa Petruševim koji igra odbranu jednom godišnjem i konstantno povredjenim Mitrovićem, Davidovcem, Braunom...u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić...

Daćemo vam Bakicu za Petruševa, mislim da je to fair trade. Ovaj naš igra odbranu.

Spoiler

5 faulova za 2 minuta

Posted
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Nisam upratio kad se @DameTime konačno outovala u grobarku. 

Mislim, nije da nismo znali nego eto... 😁

spacer.png

Bila sam ubeđena da nećemo osvojiti ništa, pa rekoh bar da osvojite mene 🥰 A i lakše ćete pregurati što sam izbaksuzirala topik... Možda sam ipak istrčala pred rudu 😁

• Love 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

spacer.png

Bila sam ubeđena da nećemo osvojiti ništa, pa rekoh bar da osvojite mene 🥰 A i lakše ćete pregurati što sam izbaksuzirala topik... Možda sam ipak istrčala pred rudu 😁

Pa još uvek ima šanse da ne osvojite ništa, tačnije šansa za to je do duše sada oko 50/50.

Ja tipujem da uzimate Aba, a gubite KLS, zbog sastava, jer mi smo u finalu sa vama bez Bolomboja i Davidovca sto je veliki ogromaaaan hendikep bez šale, ali opet vi ste bez Brauna, Karlikja, Tajrika i Dejvisa, što znači da su vaši aduti Nitkilina i Wašington uz ova 2-3 domaća igrača, tako da tu smo u prednosti, iako imate prednost domaćeg terena...

Posted
8 minutes ago, DameTime said:

No beef ali predlažem da otvaranje topica ipak prepustimo nekom drugom. 😛

10 minutes ago, Barkley#34 said:

Još je na probnom radu.

Mora ban od 7 dana zbog tatisanja kao maturski rad. 😁

• Ha-ha 5
Posted
17 minutes ago, Barkley#34 said:

Još je na probnom radu.

Budite vi grobari tamo gde sam ja bila grobarka, gospodo... Na KKCZ topiku na Vox92. 😁

3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

No beef ali predlažem da otvaranje topica ipak prepustimo nekom drugom. 😛

Mislim da smo to već utanačili 😁

• Ha-ha 5
Posted

@Son_of_a_gun Ma jok, to je vezano za forum, čari navijanja za Partizan su nešto drugo. Mora najpre neka duboka patnja da se preživi sa klubom da se vidi da li je neko spreman da nastavi da bude prokletnik ili je bolje da pobegne na vreme.

2 minutes ago, DameTime said:

Budite vi grobari tamo gde sam ja bila grobarka, gospodo... Na KKCZ topiku na Vox92. 😁

Još si zelena pa misliš da se tako dokazuje, ne, ne, devojko, silno grešiš, ćero (glasom petla Sofronija).

• Like 1
Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Jbg, nisam ja kao vi koji od pelena navijate za Partizan :classic_smile:

Ni to ne mora nista da znaci... Neko je Stojke neko je Petrusev 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, DameTime said:

Jbg, nisam ja kao vi koji od pelena navijate za Partizan :classic_smile:

Zato moramo da vidimo da li si spremna da budeš kao mi. :classic_biggrin:

2 minutes ago, fedor said:

Ni to ne mora nista da znaci... Neko je Stojke neko je Petrusev 😄

Ni jedan ni drugi ne pripadaju nama.

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ni jedan ni drugi ne pripadaju nama.

Apsolutno se slazem, samo nisam imao bolji primer u trenutku  😄 

Nego gde je brat sto bracne duznosti ravna po rezultatima kk Partizan da nam kaze kakav je protokol u slucaju da osvojimo titulu u cetvrtak???

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
16 hours ago, fedor said:

Sve si u pravu, moja greska, bio sam po euforijom finala pa se bez veze nastavljam, mi smo Vucicev veliki/najveci projekat, sve nam je dao. Bez veze je gusiti temu o tome po ko zna koji put notornim glupostima. 

Slažem se da ne nastavljamo, besmislena tema koja ne donosi nikome ništa dobro, osim trenutnog istresanja ako je čovek nervozan.

Posted
1 hour ago, realno *w said:

Stvarno se nadam da je još jedna, da dobijemo, uzmemo titulu, ne registrujemo ga za KLS i da se lepo pozdravimo.

A na leto obezbedimo neki čarter let za Japan.

Lik je potpuno neverovatan. Čovek zbirno na tri utakmice finala ima indeks -1. 

Za 47 minuta na parketu ima 2 skoka u odbrani. Da staviš Lakića da igra peticu 47 minuta, potpisujem da bi imao 10 skokova.

Neverovatni statsi kod njega, ali na sve to, on na terenu daje jos gori subjektivni utisak.

Bukvalno bih bio porazen da covek ostane, ne isporucuje 1/4 novca koji dobija. 

Jedina opcija je da bude u ulozi Balse ali i sa platom Balse.

Kako to nije realno, sayōnara.

8iqctPh.png

• Ha-ha 5
Posted (edited)
15 minutes ago, wrach said:

Neverovatni statsi kod njega, ali na sve to, on na terenu daje jos gori subjektivni utisak.

Bukvalno bih bio porazen da covek ostane, ne isporucuje 1/4 novca koji dobija. 

Jedina opcija je da bude u ulozi Balse ali i sa platom Balse.

Kako to nije realno, sayōnara.

8iqctPh.png

Pa ne znam bas za statistiku, covek ima skoro 50% za 3 (verovatno najjaci na toj poziciji u EL) i po broju poena u proseku (10.8) kao i skokova (3.6) je negde blizu svog karijernog EL proseka (12.0 i 4.0) za nesto manje minuta na parketu. 

Tako da, ako su ga platili da isporuci ove cifre, on je tu platu zaradio :). 

E sad, druga je prica eye test i ono na sta on nama lici na terenu i sta smo mi ocekivali od njega :). I ja bih rado voleo da mu vidim ledja. Ali onda cujem da se pominje onaj tip iz Unikahe kao zamena, a on zasigurno losiji od Ramba, te vise nisam siguran ni sta da zelim.

Edited by TripleJ
Posted
56 minutes ago, fedor said:

Nego gde je brat sto bracne duznosti ravna po rezultatima kk Partizan da nam kaze kakav je protokol u slucaju da osvojimo titulu u cetvrtak???

A nas neudate/neoženjene ko jebe... Pun intended.

• Ha-ha 5
Posted (edited)
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pa ti se udaj/oženi onda i sve cool 😉 

Ako uspemo da geolociramo i ubedimo (da ne kažem otmemo) Bogdanovića do četvrtka, može 😇

Edited by DameTime
Posted
2 hours ago, fedor said:

Bolomboj u jednom trenutku najbolji EL centar, covek igrao u zivotnoj formi zatvarao sve, skakao kao kengur, nije se glupirao, gubio lopte. Prototip savrsenog visokog za EL sezonu. Povreda jbg, to je druga prica. Decko je staklen i to je nesto sto ne moze da se promeni.
Petrusev, kolika god kanta u odbrani bio, jedan je od najboljih ofanzivnih visokih u EL. Uz Bolombojevo zakljucavanje reketa i Kalinicevo ginjenje u odbrani savrseno komatibilna tri igraca na unutrasnjoj liniji. 
Mitrovc je strasno fundamentalan igrac, kada god sam ga gledao odigrao je pristojno, moze da izvrti bilo koga, ume da igra na obrucu, za Balsu je doktor kosarke. Sut mu je negde izvetrio u toku karijere i sad ne moze bacanje da ubode, ali bolje treceg centra ne mozes pozeleti. 
Brauna ne bih komentarisao, uz duzno postovanje za sve sto je taj decko uradio u karijeri i neverovatna "kohones" u igri, njega samo Zvezda sa svojom politikom, sto stariji i sto nacetiji povredama, moze dovesti u ovom stanju. 

U svakom slucaju vi ste se raspali zbog ocajne spoljne linije, nepostojanja ozbiljnoj plejmejkera, nekonstantnog suta, a ne zbog centara koji su odradili odlican posao. 

Mi nasim stilom igre moramo da imamo centra koji moze i za tri i da iskreira sebi tu smo pokusali sa Dejvisom kao proverenim igracem i pojeli ono sto se ne jede. Opet nezgodno je biti centar kod Obradovica, moras da imas ofanzivni kvalitet, a sa druge strane svic odbrana ne sme da trpi zbog tvojih sporiih nogu. Tesko je naci nekog da popuni sve te kriterijume i ne izgleda lose na parketu. Tajrik je u odredjenoj meri to uspeo i idealan je za drugog centra, ali Dejvis nikako. 

Rambo ima svojih kvaliteta, ali je stvarno ozbiljna stetocina nekad. Razumem ljude sto mu jebu majku i cupaju kose, i ja bih da sam grobar. Toliko ume da boli njegova inferiornost u skoku, sevanje paje u odbrani ili bezobrazluk pri uzimanju isforsiranih suteva. Nije ni cudo sto je Nebojsa hteo kod nas da ga dovede, red je bio barem jednu minu da zaobidjemo.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Ako uspemo da geolociramo i ubedimo (da ne kažem otmemo) Bogdanovića do četvrtka, može 😇

Pa to ti kažem, mora da bude taj ,,srećnik" navijač Partizana, samo nemoj preterivati sa Bogdanom haha, može i neka sitnija riba...