Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, DameTime said:

Što se tiče večerašnje utakmice, ja bih išla na pobedu. Zajebi da branimo HC i nadamo se nečemu u G5, treba odmah u glavu. 

Od starta ciljati 2-0 i resavati u g3

Edited by MC Thunder 2
Posted
5 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Od starta ciljati 2-0 i resavati u g3

Zamisli dobiju obe u Morači i onda izgube obe u Beogradu, to bi tačno bilo partizanski

• Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, Smrtokapa said:

Vrhunski em jinx em hint za Dozeta koji čita i ovu temu.

Koliko znam njemu su i Bajern i Zvezda ponudili dobre ugovore, ali on ima ambiciju da se bori za titulu EL i siguran sam da ce imati gde, e sad pitanje je samo da li ce se ti "veliki" isprsiti dovoljno da bar pridju ovom sto "mali" nude. Sto se tice Zvezde, pa i Partizana ja aposlutno razumem da mi mozemo jako tesko dovesti nekog ko je vec profilisan i u velikom klubu. Sto nam ostavlja suzeni prostor i trku za igracima iz manjih klubova sa dobrom statistikom kao sto su CMM, Moneke, pa i Edvards tako da mi je ta Dozetova racunica jasna. Pare se negde moraju potrositi, glavnog igraca moras negde naci, a prostor ti je suzen, onda pogledas statistiku i kazes pa to je taj, ali po meni to ne da nije taj nego je taraba. 

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, fedor said:

ali po meni to ne da nije taj nego je taraba.

Igzektli i tek će da bude taraba ako zaista završi ovde (u BG) pa mu Sfero stavi u zadatak da igra napad od 24 sekunde i da preuzima Lesora.

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Igzektli i tek će da bude taraba ako zaista završi ovde (u BG) pa mu Sfero stavi u zadatak da igra napad od 24 sekunde i da preuzima Lesora.

Koliko god bilo ironicno upravo to je i poenta 😄
Ne znam kakav je konsenzus navijaca Zvezde o Sferopulosu zbog poslednjih rezultata, medjutim covek je ozbiljan trener koji igra ozbiljnu kosarku. Kod takvih trenera vansablonske anomalije nemaju prostor za "cvetanje", plus pritisak igre u Zvezdi i Partizanu je prevelik za vecinu. Zbog toga se mnogi kad dodju u BG "raspadnu". 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Konsenzus je da ga odavno šalju na Pefkohori 😂

😄
Ima covek tipa 10-1 protiv Obradovica, zasluzio je bar neki Santorini, Mikonos,... 😄 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, fedor said:

Ne znam kakav je konsenzus navijaca Zvezde o Sferopulosu zbog poslednjih rezultata

images?q=tbn:ANd9GcTSCMxPdzWINHNm7VdNVbS

Elem, ja ne mogu da zamislim da bi naš ugostiteljski radnik želeo da dovodi igrača tog tipa i da ga onda gura u sistem koji mu najmanje odgovara (pošto nije idiot), ali hvala bogu struka nije jedina koja se pita pa možda budemo imali prilike da gledamo i taj eksperiment.

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Off topic:

Ja sam pre nekoliko meseci komsijama napisao da bi ovakav, izuzetno jak i iskusan tim Zvezde imao jos bolje rezultate (i posledicno se zadrzao se u top 6) da imaju boljeg trenera jer je Sfero mediokritet, da Teo ne sme da vidi parketa, a Dobric da se hladi kao junior itd... pa su krenuli da sikću redom na mene (period kada jesu bili u top 6 ali nisu videli sranja na pomolu usled njegovih odluka na terenu, jer su dobijali na kvalitet). Naravno bilo je i podsecanja koliko puta je dobio Zeljka i da "radi svoj posao izvrsno".

Pa dobro, izvol'te sada. 

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Off topic:

Ja sam pre nekoliko meseci komsijama napisao da bi ovakav, izuzetno jak i iskusan tim Zvezde imao jos bolje rezultate (i posledicno se zadrzao se u top 6) da imaju boljeg trenera jer je Sfero mediokritet, da Teo ne sme da vidi parketa, a Dobric da se hladi kao junior itd... pa su krenuli da sikću redom na mene (period kada jesu bili u top 6 ali nisu videli sranja na pomolu usled njegovih odluka na terenu, jer su dobijali na kvalitet). Naravno bilo je i podsecanja koliko puta je dobio Zeljka i da "radi svoj posao izvrsno".

Pa dobro, izvol'te sada. 

Pa dodji sada, citiraj se, i napisi "e sam vam reko" 🙂 i ne sme niko nista da ti kaze, realno. 

• Like 1
Posted (edited)
20 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Off topic:

Pa dobro, izvol'te sada. 

Imam majicu i za tebe

Spoiler

spacer.png

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted
28 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Off topic:

Pa dobro, izvol'te sada. 

JkQXe4U.jpeg

• Ha-ha 1
Posted

Ukoliko neko od naših večeras prsne, ili ga na fore nahvataju,  recimo Omić  labilnog Tajrika to pripisujem Zeljku i stafu. Ili Jos gore neka reakcija na publiku Il sl. Ovo je finale ABA i prilagodite se više u pm. Pripremite ekipu na to. 4 godine čekam ekipu sa glavom i repom.

U tom smislu: Strepnja mi veća od nade

Posted
2 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ukoliko neko od naših večeras prsne, ili ga na fore nahvataju,  recimo Omić  labilnog Tajrika to pripisujem Zeljku i stafu. Ili Jos gore neka reakcija na publiku Il sl. Ovo je finale ABA i prilagodite se više u pm. Pripremite ekipu na to. 4 godine čekam ekipu sa glavom i repom.

U tom smislu: Strepnja mi veća od nade

Bas ovo. Nismo odigrali vaznu utakmicu, a pogotovo vaznu "domacu" utakmicu da neko nije "popustio". Zeljko ako ne ume da objasni svojim igracima da tako nikom osim sebi ne cine stetu red bi bio da angazuje nekog profesionalca, po mogucnosti nekog iz usa ko ume da pridje specifincnim likovima kakvi su afroamericki kosarkasi. 

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, DameTime said:

Imam majicu i za tebe

Hide contents

spacer.png

Na stranu sto onda oboje lagano mozemo da je delimo i sto si je zaradila x puta do sada (petty, i know 😁), meni kao navijacu KKP zaista nije tesko palo to sto su oni bili u zabludi. Samo je kolega napisao za Sferu ovde pa sam se nadovezao 😇

Samokvotovanje tamo bi bilo legit petty, but that's just me.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Na stranu sto onda oboje lagano mozemo da je delimo i sto si je zaradila x puta do sada (petty, i know 😁), meni kao navijacu KKP zaista nije tesko palo to sto su oni bili u zabludi. Samo je kolega napisao za Sferu ovde pa sam se nadovezao 😇

Samokvotovanje tamo bi bilo legit petty, but that's just me.

Stajao mi je taj avatar neko vreme, samo u roze boji :classic_biggrin: Nemam ja problem s tim, a i sličan se sličnom raduje. :thumbsup:

• Like 1