NMX Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, Jakob Aman said: Parahuski, Kaminski, Brodzijanski... Mozda je ipak najbolje da ovog skija suspenduju... Jedan na ski vam je među najzaslužnijima za F4 1998. a vi tako
Alek The Great Posted May 23 Posted May 23 (edited) Od domacih slobodni su Jokan, Sale, Djuka... Ako se juri strani trener onda vidim samo nekog koga ce Mijat da iskopa. Npr Karanka, Guti ili Raul. Edited May 23 by Alek The Great Edit: Zamolio bih da se ovo prebaci u FKP. Hvala. 1
DameTime Posted May 23 Author Posted May 23 Toliko sam uzbuđena zbog polufinala ABA lige da sam uzela karte za pozorište za ponedeljak, jer sam zaboravila na utakmicu. 2
VISOKOLETAC Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, DameTime said: Toliko sam uzbuđena zbog polufinala ABA lige da sam uzela karte za pozorište za ponedeljak, jer sam zaboravila na utakmicu. Koju utakmicu? 😂
DameTime Posted May 24 Author Posted May 24 Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim. 🖤🤍🥹
Brat od Korneta Posted May 24 Posted May 24 (edited) 36 minutes ago, DameTime said: Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim. 🖤🤍🥹 https://www.instagram.com/stories/6.75range/3639499950216349766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NjZiM2M3MzIxNA== https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-uvek-sam-govorio-da-cu-se-vratiti-u-evropu-ali/#:~:text=Košarka WAPLIKACIJA Evroliga-,Bogdanović%3A Uvek sam govorio da ću se,u Evropu%2C ali videćemo gde&text=Bogdan Bogdanović je došao u,Evrolige u poslednjih 25 godina. Edited May 24 by Brat od Korneta
DameTime Posted May 24 Author Posted May 24 3 minutes ago, Brat od Korneta said: https://www.instagram.com/stories/6.75range/3639499950216349766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NjZiM2M3MzIxNA== https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-uvek-sam-govorio-da-cu-se-vratiti-u-evropu-ali/#:~:text=Košarka WAPLIKACIJA Evroliga-,Bogdanović%3A Uvek sam govorio da ću se,u Evropu%2C ali videćemo gde&text=Bogdan Bogdanović je došao u,Evrolige u poslednjih 25 godina. Ne vidim poentu ovog posta. 1
Brat od Korneta Posted May 24 Posted May 24 (edited) 20 minutes ago, DameTime said: Ne vidim poentu ovog posta. Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis. Edited May 24 by Brat od Korneta
DameTime Posted May 24 Author Posted May 24 4 minutes ago, Brat od Korneta said: Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis. Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta.
Brat od Korneta Posted May 24 Posted May 24 7 minutes ago, DameTime said: Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta. Nisam ni imao neku posebnu poentu , samo sam se nadovezao kad smo vec kod Bogdana.
Papanikolesku Posted May 24 Posted May 24 Bogdan ako uopšte bude imao želju da igra u Evropi ponovo, to će biti tamo gde je Želimir.
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:09 PM Posted Sunday at 08:09 PM (edited) Jbt, ovo se oduzilo vise nego sudski proces ostecen radnik vs firma u drzavnom vlasnistvu. Edited Sunday at 08:10 PM by MC Thunder 2 1
Son_of_a_gun Posted Monday at 07:05 AM Posted Monday at 07:05 AM Sad će se ubrzati, prema kalendarima igraćemo uporedo ABA i KLS, dvije utakmice dnevno, milina.
Grobarcina1992 Posted Monday at 02:01 PM Posted Monday at 02:01 PM Fenerbahce targets Carlik Jones for next season.(Sportando) 1
DameTime Posted Monday at 02:11 PM Author Posted Monday at 02:11 PM 4 hours ago, jedibojan said: Jel danas? Ja dok čekam utakmicu: Ja kad se setim da neću gledati: 1
Marvin Posted Monday at 03:02 PM Posted Monday at 03:02 PM 59 minutes ago, Grobarcina1992 said: Fenerbahce targets Carlik Jones for next season.(Sportando) Moze trejd: Karlik za Melija i 500k obestecenja 1
MC Thunder 2 Posted Monday at 03:40 PM Posted Monday at 03:40 PM Moze, za trejd po nasem izboru. Ima sta da se probere u EL šampionu, valjda.
Son_of_a_gun Posted Monday at 03:40 PM Posted Monday at 03:40 PM Mojne Melija, ja kad vidim onaj njegov flop pukne mi neka sinapsa u glavi. 🙄 Iz fenjera može biberče.
MC Thunder 2 Posted Monday at 04:08 PM Posted Monday at 04:08 PM I Gudura. Predugo je vec mirno more izmedju vecitih 😁 1 1
Recommended Posts