Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jakob Aman said:

Parahuski, Kaminski, Brodzijanski...

Mozda je ipak najbolje da ovog skija suspenduju...

Jedan na ski vam je među najzaslužnijima za F4 1998. a vi tako :default_coffee:

Posted (edited)

Od domacih slobodni su Jokan, Sale, Djuka...

Ako se juri strani trener onda vidim samo nekog koga ce Mijat da iskopa. Npr Karanka, Guti ili Raul.

Edited by Alek The Great
Edit: Zamolio bih da se ovo prebaci u FKP. Hvala.
  • Like 1
Posted

Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim.

🖤🤍🥹

Posted (edited)
36 minutes ago, DameTime said:

Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim.

🖤🤍🥹

https://www.instagram.com/stories/6.75range/3639499950216349766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NjZiM2M3MzIxNA==

https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-uvek-sam-govorio-da-cu-se-vratiti-u-evropu-ali/#:~:text=Košarka WAPLIKACIJA Evroliga-,Bogdanović%3A Uvek sam govorio da ću se,u Evropu%2C ali videćemo gde&text=Bogdan Bogdanović je došao u,Evrolige u poslednjih 25 godina.

Edited by Brat od Korneta
Posted (edited)
20 minutes ago, DameTime said:

Ne vidim poentu ovog posta.

Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis.

Edited by Brat od Korneta
Posted
4 minutes ago, Brat od Korneta said:

Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis.

Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta.

Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta.

Nisam ni imao neku posebnu poentu , samo sam se nadovezao kad smo vec kod Bogdana.