NMX Posted Friday at 11:22 AM Posted Friday at 11:22 AM 1 hour ago, Jakob Aman said: Parahuski, Kaminski, Brodzijanski... Mozda je ipak najbolje da ovog skija suspenduju... Jedan na ski vam je među najzaslužnijima za F4 1998. a vi tako
Alek The Great Posted Friday at 12:17 PM Posted Friday at 12:17 PM (edited) Od domacih slobodni su Jokan, Sale, Djuka... Ako se juri strani trener onda vidim samo nekog koga ce Mijat da iskopa. Npr Karanka, Guti ili Raul. Edited Friday at 04:54 PM by Alek The Great Edit: Zamolio bih da se ovo prebaci u FKP. Hvala. 1
DameTime Posted Friday at 08:49 PM Author Posted Friday at 08:49 PM Toliko sam uzbuđena zbog polufinala ABA lige da sam uzela karte za pozorište za ponedeljak, jer sam zaboravila na utakmicu. 2
VISOKOLETAC Posted Friday at 10:02 PM Posted Friday at 10:02 PM 1 hour ago, DameTime said: Toliko sam uzbuđena zbog polufinala ABA lige da sam uzela karte za pozorište za ponedeljak, jer sam zaboravila na utakmicu. Koju utakmicu? 😂
MC Thunder 2 Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM Jbt, jel i dalje traje 24/25 !?
Son_of_a_gun Posted yesterday at 10:44 AM Posted yesterday at 10:44 AM Kako ćemo opuhati ljetos ovaj Monako nisu ni svjesni. 😁
DameTime Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim. 🖤🤍🥹
Brat od Korneta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 36 minutes ago, DameTime said: Pitali Bogdana za povratak u Partizan, kaže lutkica to na kraju, ali samo da ostanem zdrav, ne bih da dođem polupan i kao došao sam, a ne mogu da se takmičim. 🖤🤍🥹 https://www.instagram.com/stories/6.75range/3639499950216349766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NjZiM2M3MzIxNA== https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-uvek-sam-govorio-da-cu-se-vratiti-u-evropu-ali/#:~:text=Košarka WAPLIKACIJA Evroliga-,Bogdanović%3A Uvek sam govorio da ću se,u Evropu%2C ali videćemo gde&text=Bogdan Bogdanović je došao u,Evrolige u poslednjih 25 godina. Edited 21 hours ago by Brat od Korneta
DameTime Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Brat od Korneta said: https://www.instagram.com/stories/6.75range/3639499950216349766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NjZiM2M3MzIxNA== https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-uvek-sam-govorio-da-cu-se-vratiti-u-evropu-ali/#:~:text=Košarka WAPLIKACIJA Evroliga-,Bogdanović%3A Uvek sam govorio da ću se,u Evropu%2C ali videćemo gde&text=Bogdan Bogdanović je došao u,Evrolige u poslednjih 25 godina. Ne vidim poentu ovog posta. 1
Brat od Korneta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 20 minutes ago, DameTime said: Ne vidim poentu ovog posta. Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis. Edited 21 hours ago by Brat od Korneta
DameTime Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 4 minutes ago, Brat od Korneta said: Da je davao vise razlicitih izjava i da nista ne treba uzimati za ozbiljno. Da nisam preneo ovo da je rekao "videcemo gde" ostalo bi samo tvoja preneta kao da je jedina a uz to izjava na storiju dodatno potvrdjuje to davajuci populistike izjave (pretpotavljam nekom novinaru iz turske) da najvise gleda Fener i da su njihovi navijaci najbolji na svetu. Sve ovo ti pisem posto mi deluje da si nekako romantizovala celu pricu kako si prenela a nije da je to jedini ugao kao sto vidis. Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta.
Brat od Korneta Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Prenela sam onu izjavu koja se tiče KK Partizan. U pitanju je obična izjava, ne tvrdnja "evo ga, vraća se!", tako da i dalje ne kapiram poentu tvog posta. Nisam ni imao neku posebnu poentu , samo sam se nadovezao kad smo vec kod Bogdana.
Papanikolesku Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bogdan ako uopšte bude imao želju da igra u Evropi ponovo, to će biti tamo gde je Želimir.
Recommended Posts