wrach Posted yesterday at 06:12 AM Posted yesterday at 06:12 AM Moze li prelazni rok da saceka kraj sezone? 4
MC Thunder 2 Posted yesterday at 06:50 AM Posted yesterday at 06:50 AM Zvanicni od strane kluba moze.
DameTime Posted yesterday at 07:08 AM Author Posted yesterday at 07:08 AM 56 minutes ago, wrach said: Moze li prelazni rok da saceka kraj sezone? Zli jezici bi rekli da je sezona gotova...
realno *w Posted yesterday at 07:08 AM Posted yesterday at 07:08 AM 52 minutes ago, wrach said: Moze li prelazni rok da saceka kraj sezone? Ja sam prvi za ovo, i prošli put sam kukao. Ali definitivno su se promenila vremena, evroligaši u ovo vreme uveliko pregovaraju i završavaju pojačanja, pa samim tim i te teme na forumu nisu ništa čudno. 6
ScepanScekicSto Posted yesterday at 07:31 AM Posted yesterday at 07:31 AM 22 minutes ago, DameTime said: Zli jezici bi rekli da je sezona gotova... Razmisljao sam ds budem zao... al preskocih sto se mene licno tice, sezona se zavrsava odlukom oko trogodisnjeg igranja/ne igranja EL
MarioKempes Posted yesterday at 07:45 AM Posted yesterday at 07:45 AM 15 hours ago, Papanikolesku said: E sad, on je imao sasvim pristojnu EL sezonu, biće tu interesovanja platežno jačih klubova, tako da će on opcija imati. Tu je naravno faktor Želimir koji mu je dao svu slobodu, ekipa je njegova tako da, ako strogo igrački gledamo - on će ostati, uz novi ugovor i verovatno izvesnu povišicu. Ako zanemarimo ovu vankošarkašku priču mislim da je Partizan najbolja, a možda i jedina realna opcija za Džonsa. Imao je dobru sezonu, bio glavni igrač tima iz sredine tabele, ali ne verujem da je interesantan vodećim EL klubovima koji mogu da plate više od Partizana. Deluje mi da je on tip koji uzima ključeve i vodi igru, da nije neko ko ulazi 15-ak min da odradi ulogu. Po meni nije kvalitet koji bi dirigovao igrom nekog od velikih klubova iz vrha. Ostaje opcija nekog od novih bogataša, tipa Dubai/Hapoel ili ostanak u Partizanu koji vrv može da mu plati bar slično. A i iz mog navijačkog ugla - neka ga tu gde jeste, cenim da ekipa koju vodi Karlik Džons teško može do nekog velikog rezultata u EL😉
Kooineeperk Posted yesterday at 07:47 AM Posted yesterday at 07:47 AM Sto bi rekao Niggor u Gruovom spotu... "Dje si, komsija? Opet mi nesto privodis? Aaa jebacu". 😄 1
Alek The Great Posted yesterday at 08:19 AM Posted yesterday at 08:19 AM 9 hours ago, Coz29 said: Sa Kordinijeom na 3,Braunom na 2, Monekeom na 4, Tajrikom na 5 i igračem na poziciji 1 ( 190+ cm) bismo u odbrani delovali jezivo. Dobar je Isaja, ali na 3 ne moze nikako. Momak je 1-2, tip igraca kao sto je npr Guduric. Kvalitetom za nijansu ispred Ifeea, ali tu su negde. Iskreno, ja prizeljkujem drugaciji tip igraca.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 08:40 AM Posted yesterday at 08:40 AM 54 minutes ago, MarioKempes said: Ako zanemarimo ovu vankošarkašku priču mislim da je Partizan najbolja, a možda i jedina realna opcija za Džonsa. Imao je dobru sezonu, bio glavni igrač tima iz sredine tabele, ali ne verujem da je interesantan vodećim EL klubovima koji mogu da plate više od Partizana. Deluje mi da je on tip koji uzima ključeve i vodi igru, da nije neko ko ulazi 15-ak min da odradi ulogu. Po meni nije kvalitet koji bi dirigovao igrom nekog od velikih klubova iz vrha. Ostaje opcija nekog od novih bogataša, tipa Dubai/Hapoel ili ostanak u Partizanu koji vrv može da mu plati bar slično. A i iz mog navijačkog ugla - neka ga tu gde jeste, cenim da ekipa koju vodi Karlik Džons teško može do nekog velikog rezultata u EL😉 Opisao si skoro pa TJ Sortsa. Videcemo.
MarioKempes Posted yesterday at 09:02 AM Posted yesterday at 09:02 AM 13 minutes ago, MC Thunder 2 said: Opisao si skoro pa TJ Sortsa. Videcemo. Moguće, ali se ne bih složio. TJ je ipak unikatan igrač, vodio je svoj nejaki tim u PO, pre toga izbacio Real u Madridu, a cele sezone bio hit u EL, u vrhu tabele, kao jedan od tri najbolja igrača lige. Karlik je doveo Partizan tamo gde bi, otprilike, bio i sa nekim drugim plejmejkerom njegovog cenovnog ranga, bar meni tako deluje. Recimo, dao bih ključeve nekog Fenera TJ-u, a ne bih Džonsu, ali je to samo moje viđenje, dozvoljavam da grešim. Ako Karlik završi u nekom ovosezonskom PO timu (plus Real) - prihvatam da sam promašio u proceni.
Coz29 Posted yesterday at 09:19 AM Posted yesterday at 09:19 AM 53 minutes ago, Alek The Great said: Dobar je Isaja, ali na 3 ne moze nikako. Momak je 1-2, tip igraca kao sto je npr Guduric. Kvalitetom za nijansu ispred Ifeea, ali tu su negde. Iskreno, ja prizeljkujem drugaciji tip igraca. Apsolutno se ne slažem da je Kordinije 1/2. Moze biti samo 2/3. Sa pozicijom 1 nema dodirnih tačaka. Sem što neretko brani protivnicku jedinicu. Veći deo sezone je igrao na 3. U petorci gde su bekovi bili Heket/Morgan/ Pajola/ Belineli. Guduric je u najmanju ruku duplo bolji košarkaš od Kordinijea. Atletski slabiji, ali kosarkaski neuporedivo bolji.
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:05 AM Posted yesterday at 10:05 AM Cordinier je odličan košarkaš, rado bih ga video u Zvezdi i zavidiću vam ako ga potpišete. Atletski je top, može skorerski da se zapali a nije skroz operisan od kreacije za razliku od raznoraznih Bongi. Meni je on vrlo sličan igrač kao prajm Hanga, dakle igrač za ozbiljne evroligaške klubove. 1
Shonewizard Posted yesterday at 10:09 AM Posted yesterday at 10:09 AM Apropo Karlika, nezavisno od toga hoće li ostati u KKP, nekako mi se čini da se u njegovom slučaju olako prelazi preko činjenice da mu je ovo bila prva sezona u Evropi i u EL košarci. Pritom, najbolje igračke godine. Da se ovih 14/3/5 još malo uobliče, i bombona 🙂
realno *w Posted yesterday at 10:39 AM Posted yesterday at 10:39 AM Da se upišem i ja u fanove Kordinijea. Muči se sa šutem u EL, ali učestvuje u apsolutno svim segmentima igre koji postoje, na obe strane terena. Pozicijski univerzalac, takođe na obe strane. 1
Dzo23 Posted yesterday at 11:16 AM Posted yesterday at 11:16 AM Meni je Kordinije tiha patnja. Volim igrače koji igraju u oba smjera a pogotovo da su stabilni u odbrani. Kordinije je uz Jabuselea bio najbolji igrač u reprezentaciji.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 11:27 AM Posted yesterday at 11:27 AM Ali ako on igra primarno na 3, sta to znaci za postojeci sastav
Alek The Great Posted yesterday at 11:41 AM Posted yesterday at 11:41 AM Dajte ljudi kakav Kordinijer na 3. On je cista dvojka, s tim sto je neretko organizovao napad u Virtusu. Voli da ima loptu u rukama, da preuzme odgovornost. Naravno da su saigraci doprineli tome jer Morgan i Pajola nisu ni blizu njemu po kvalitetu. Na trojci Bonga tu mora da uzima 25-30min, ostatak ovi ostali, ali nikako Sterling. 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 11:53 AM Posted yesterday at 11:53 AM Nisam puno gledao Virtus, ali zaista sam ziveo u uverenju da je on covem vecinu vremena igrao na 2
JPM Posted yesterday at 11:58 AM Posted yesterday at 11:58 AM Ako stvarno jurite Kordinijea, opet full respekt s moje strane. Vidi se šta želite, ponekad to ne uspe ali bukvalno nikad ne gledate da dovodite neke matore drtine ili poluigrače. 1
Tex_Willer Posted yesterday at 12:52 PM Posted yesterday at 12:52 PM 20 hours ago, Alek The Great said: Ne znam sta ce nam isti tip igraca kao Tajrik - low sized centar koji ne ume za 3p. Treba nam neko koji moze da ugura, a i da rasiri protivnicku odbranu. Meni je Booker taj igrac. Milutinov je tu kao domaci igrac koji treba da radi sve ono sto Balsa nije i vise od toga. Milutinov je imao u Olyju platu 1,5m po sezoni. Navodno je tada odbio i neke malo bolje ponude da bi otisao u Atinu. Mislim da NWG nema vise od milke u Olyju. Ne znam kakva je potraznja za njim (suska se samo za Zalgiris), ali nece puno vise dobiti. Ja ne bi Edwards-a, sad ce biti poprilicno skup i ne vredi tih para. Bolji fit je mozda Bryant. Rajt ima sut i to je jedan od razloga sto mislim da moze mnogo vise da prikaze nego u Oliju, takodje fizicki je stvarno mocan, pogotovo iz pika sebi pravi prostor i cisti protivnika ramenom. Ja sam misljenja da od sutera na 5, igraca finese kao i puter ruke nema nista, pre svega oni u globalu nemaju energiju( jeste generalizacija ali tako je), ti igraci su obicno i karakterno tanji, a kod Zeljka je to i kljuc. Takodje defanzivno ne treba pricati koje su razlike izmedju hasl igraca i sutera na 5 ( prizeljkujem 40 min dobre odbrane na 5 i dobre lateralne kretnje centra, zato Kabengelea nikad nebi jurio). Gosu Zalgiris nudi 1,6m to je bas mnogo, Milutinov navodno traži i 2m cak( previse stvarno) plus potencijalni drop bi bio problem u smislu Zeljkove odbrane. Buker je duplo skuplji od Rajta, pritom u godinama je, a deluje mi da oni koji tek nadolaze kod Zeljka napreduju, dok klasni igraci sa 33 34g ce pre imati pad. Dosta ja generalizujem, ali bas oko Rajta imam osecaj kao proslog leta oko Tajrika. Sto se tice Kordinijea on je igrao na 3 svo vreme prosle sezone, tad je Belineli imao mnogo veći ulogu na 2, vrlo verovatno uz Grenta je i najbolji defanzivno spolja, a od olimpijade stvarno se podigao ofanzivno.
Papanikolesku Posted yesterday at 02:00 PM Posted yesterday at 02:00 PM Dobar je Rajt. Dobar bi bio i Mekormak.
Coz29 Posted yesterday at 02:01 PM Posted yesterday at 02:01 PM Rajt je odličan..u odnosu na Tajrika je pametniji, pravi bolje blokove, bolji na niskom postu, moze i sut da ubaci ali i previše sličan njemu. Do sada je uvek jedan od centara imao mogućnost da širi igru sa linije za 3 poena (Smajli, Kaminski, Rambo). Mislim da su svi svesni da nakon 2 sezone bez top 8, moraju malo jače da zagrizu i reše se igraca koji se ne uklapaju i dodaju nove kvalitetnije. Naravno ne znači da će se novi igraci uklopiti bolje, ali je veća verovatnoca da ce se igrac većeg kvaliteta pre prilagoditi ekipi i treneru. Za sledeću sezonu se nadam kao i nekolicina ovde da Karlik ukoliko ostane nece biti igrac kome idu ključevi ekipe.
MarioKempes Posted yesterday at 02:47 PM Posted yesterday at 02:47 PM 1 hour ago, Tex_Willer said: Gosu Zalgiris nudi 1,6m to je bas mnogo Treba javiti Goldbergu kako se bahato ponaša ovaj bogati litvanski powerhouse... 5
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne pamtim kad me neka utakmica smorila kao ova sinoć. Oni preloženi, mi odigrali samo koliko mora, sudije bez ikakvog osjećaja za igru. Drko sam telefon 3/4 vremena. 1
Recommended Posts