Jakob Aman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Prvi put da se ne radujem utakmici... pomešana osećanja... 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Razumljivo. Ovo je jedna od onih utakmica gde ste izraziti favoriti a previše je u igri. Pobeda je "očekivana", poraz "katastrofa". Kako god da se završi, treba samo pregurati dan. Ako krene dobro po vas, biće to 20+ pobeda, ali ako bude neizvesno do pola treće četvrtine, krenuće baš žestoka nervoza. Pozdrav od Kronosa 1
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 44 minutes ago, JPM said: Ako krene dobro po vas, biće to 20+ pobeda, ali ako bude neizvesno do pola treće četvrtine, krenuće baš žestoka nervoza. Ni u kom slučaju neće biti 20+. Mi smo u očajnoj formi, a oni igraju pošteno i bore se kao da su u igri ua plejof. Zadnja 3 meča imaju Barsu koja ih je slomila tek polovinom četvrte četvrtine, pobedu nad Baksonijom gde su lagano dali 97 poena, te poraz u Atini od Panatinaikosa, gde su vodili 7-8 razlike u četvrtoj četvrtini. Kako god, primarni cilj bilo kakva pobeda. Neka laganija pobeda bez nervoze bi bila čist plus, da se ekipa malo podigne pred nastavak. Setih se recimo meča sa Virtusom u 22/23 sezoni, posle 0-3 otvaranja, dobijamo Virtus 30 razlike, odmah posle toga vežemo još 2 pobede. 7
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Maler sa Partizanom je što samo Bog zna koja će ekipa izaći na parket, ona koja može da se šiba sa Lejkersima i Bostonom ili ona koja će da izgubi od Crnokose. I to ne na početku utakmice, već na početku svake četvrtine. 5
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da ovako nešto pročitam skoro svake sezone i svaki put je tačno. 1 1
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 27 minutes ago, Stiletto said: Maler sa Partizanom je što samo Bog zna koja će ekipa izaći na parket, ona koja može da se šiba sa Lejkersima i Bostonom ili ona koja će da izgubi od Crnokose. I to ne na početku utakmice, već na početku svake četvrtine. Baskonija savršen primer. Prvo u drugo poluvreme, dve različite ekipe. 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 33 minutes ago, realno *w said: Ni u kom slučaju neće biti 20+. Razlog zbog koga sam napisao 20+ je što mi se čini da ste ekipa koja ne ume da iskontroliše rezultat, koja u pojedinim momentima melje a u pojedinim deluje amaterski. A rezultat bude u zavisnosti od toga koji od ta dva perioda duže traje. Vi ste i protiv Mornara imali velike padove u igri, a realno da utakmica nije smela da dođe u pitanje. Zato ja mislim da možemo očekivati ili apsolutni blow out ili buljoznoj do kraja utakmice. Nikako neku rutinsku, kontrolisanu pobedu od desetak razlike. 1
DameTime Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @ranzopederu Partizan šampion 2 2
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mnogo je kombinatorike. Nama su 3 pobede obaveza za plejin, a postoji velika sansa da bi tada bili u krugu sa Realom i Parizom.
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jeste se oporavili od prošle nedjelje bratjo? Ni ja. Ono je bilo šokantno na deset različitih nivoa. Nevjerica pa bijes, pa tako u milion krugova. Ali, kao svakom poštenom navijaču, racionalizacija je ključ. 😂 Ja doista mislim da je Efes jedna baš ozbiljna ekipa, pritom sa formom u naletu, i da bi nas oni sa onakvim izdanjem trenutno dobili 8 od 10 puta u Areni. That being said, poraz zaslužen, sramota nanijeta klubu teško razumljiva. That being said 2, jedini gori scenario po nastavak sezone bi bio da smo taj meč izgubili recimo na jednu loptu (tako nešto je i Željko rekao između redova), i čisto sumnjam da bi se od toga oporavili. U ovoj situaciji, uz izjave koje čitamo od svih aktera ovih dana, sve mimo maksimalne borbe večeras gdje se leti u publiku za svaku ničiju loptu bi stvarno bilo neprihvatljivo. Dobijamo sve do kraja i ne ulazimo ni u plejin >>>>>> Umuvamo se sa nekih 3/4 i onda bude first round exit u borbi 9og i 10og 1
Marvin Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago sa 4/4 nema sanse da ne prodjemo dalje. Najbolji scenario (mada totalno nerealan) je da u poslednjem kolu Real saljemo u plej-in, a onda ga i odande izbacimo :D 4
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nemam nekih želja večeras, ali ako biste mogli sledeće kolo da dobijete Bajern, značilo bi nam, evo mi obećavamo da gubimo od Efesa. 3
kojihit Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bojim se, ali idemo jako, ko se ne boji nije covek i nije grobar
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, JPM said: Nemam nekih želja večeras, ali ako biste mogli sledeće kolo da dobijete Bajern, značilo bi nam, evo mi obećavamo da gubimo od Efesa. Ništa lakše nego obećati... A tek nemamo pojma šta će kome odgovarati u sledećem kolu:)
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, MarioKempes said: Ništa lakše nego obećati... A tek nemamo pojma šta će kome odgovarati u sledećem kolu:) Još ako je to što obećavaš - poraz, ništa lakše doista.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad sam gledao neku moju statistiku. Većinu vaših utakmica koje sam komentarisao uživo, vi ste dobili. Poslednju nisam i verovatno je to jedan od razloga poraza. Večeras ću srcem svim biti uz vas i komentarisati. 2 2
kendrick duckworth Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Podseća na Karlikov pogodak u Berlinu... 2 1
Recommended Posts