KK Partizan 2024/25 - Page 331 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fener je izgubio skoro 30 razlike od Zvezde, Milano u punom naletu 20 od nas... i nista im nije falilo da se posle presaberu i najverovatnije sigurno osvoje drugo mesto, odnosno Milano da se aktivno bori za direkt doigravanje.

Ako vec nema nekih neresivih problema unutar ekipe i ovo je sve samo uzasan krizni period forme (a ne verujem da su Karlikovih cca 4-14 sa penala u zadnje dve odraz samo pada u formi, nazalost...), onda im se makar treba predociti ovako nesto, uporediti, slikovito. Da postoji izlaz i promena momentuma.

Ovo je blamčina ali igra se i dalje i sanse su tu, samo ako se hoće. Svi smo se mi u zivotu epski izblamirali nekada, ali vecina nas sedne, razmisli i potrudi se da se to vise ne ponovi.

Koliko god da je ovaj poraz skandalozan, za sada je jedini ovog tipa i na ovaj nacin. Nadam se da ce ekipa podici glavu, jer...sta mi drugo preostaje.

• Like 9
Posted

Vi ste ovde sad otprilike u fazi u kojoj su bili navijači Zvezde pre Olimpijakosa. Malo vam je gore jer se nama u našoj crnoj seriji ipak nije desilo da nas neko nakanta baš na ovakav način.

Ali ono što je isto jeste to što je dovoljan jedan dobro odigran meč protiv jakog protivnika da se potpuno okrene perspektiva.

Ja se nadam da ćete se podići i upasti u to doigravanje jer bi baš bezveze bilo da se odmarate za završnicu domaćih takmičenja dok se mi trošimo u plej-ofu. 🙃

• Like 2
Posted
37 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ovo je blamčina ali igra se i dalje i sanse su tu, samo ako se hoće. Svi smo se mi u zivotu epski izblamirali nekada, ali vecina nas sedne, razmisli i potrudi se da se to vise ne ponovi.

Koliko god da je ovaj poraz skandalozan, za sada je jedini ovog tipa i na ovaj nacin. Nadam se da ce ekipa podici glavu, jer...sta mi drugo preostaje.

Pa najbolje da nas krkaju svaku drugu 30 razlike sa ulupanih 20 i kusur miliona budžeta. 

Ekipa izgleda kao da su ih skupili na kamaru, u septembru mesecu. Nedopustivo. Ko je gledao protiv Dubaia, oči su mu krvarile, ali pravdalo se umorom, ABA ligom, ovim ili onim. Večito opravdanja. Ne, nema opravdanja za ovakve igre u najbitnijem delu sezone. Nije ovo jedna, ovo je peta u nizu, i to nije problem samo u rezultatima, nego mi sa ovakvom igrom i funkcionalnom trećinom mozga ne možemo očekivati apsolutno ništa. 

Čekalo se da se kompletiramo, pa ćemo da pokažemo kako se to radi. Sad je problem jer smo kompletni, ni to ne valja. 

Pošten da budem, nije mi legla ova ekipa isprva, ali onda su me kupili tokom sezone. Ali ih to ne abolira od ovog bezobrazluka koji sada gledamo. 

Ne aboliram jednog Želimira, pa neću vala ni grupu skupo plaćenih košarkaša koji nemaju minimum koncentracije i dostojanstva da pred 20 hiljada duša dozvoliš poniženje. 

Posted
33 minutes ago, Smrtokapa said:

Vi ste ovde sad otprilike u fazi u kojoj su bili navijači Zvezde pre Olimpijakosa. Malo vam je gore jer se nama u našoj crnoj seriji ipak nije desilo da nas neko nakanta baš na ovakav način.

Bajern u gostima je slicno bilo.Iako krajni rezlutat nije ubedljiv.

Posted
58 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Nadam se da ce ekipa podici glavu, jer...sta mi drugo preostaje.

Ovako se pretpostavljam većina nas oseća. 

33 minutes ago, Smrtokapa said:

Ja se nadam da ćete se podići i upasti u to doigravanje jer bi baš bezveze bilo da se odmarate za završnicu domaćih takmičenja dok se mi trošimo u plej-ofu. 🙃

A da se vi odmarate? Nama neće smetati. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Bajern u gostima je slicno bilo.Iako krajni rezlutat nije ubedljiv.

Ne slažem se, ovo od sinoć je bilo gore.

Imaće Partizan prilike da pokaže kako se može odigrati protiv Bajerna u gostima. :classic_biggrin:

8 minutes ago, Barkley#34 said:

A da se vi odmarate? Nama neće smetati. :classic_biggrin:

Fer, ali imaj na umu da rezultati koji nas vode u zonu odmora ne odgovaraju mnogo ni vama, tako da pazi šta želiš.

Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Fer, ali imaj na umu da rezultati koji nas vode u zonu odmora ne odgovaraju mnogo ni vama, tako da pazi šta želiš.

Mislim da im baš odgovaraju. Ako mi ispadnemo ostaje još da stignu Pariz ili Milano od kojih imaju bolji skor. Eventualno Bajern, ako se baš raspadne.

Nije lako, ali sigurno mnogo bolje nego da smo mi u doigravanju, pa da se jure sa nekim Realom.

Posted
1 minute ago, MarioKempes said:

Mislim da im baš odgovaraju. Ako mi ispadnemo ostaje još da stignu Pariz ili Milano od kojih imaju bolji skor. Eventualno Bajern, ako se baš raspadne.

Nije lako, ali sigurno mnogo bolje nego da smo mi u doigravanju, pa da se jure sa nekim Realom.

Može i tako, ali sam ipak pre za to da im pomognemo tako što ćemo pogurati Real i Efes malo naniže.

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ima i opcija da vi ispadnete u PI a da se mi preko tog čistilišta umuvamo u PO, poželjno preko jednog tima. :classic_biggrin:

Bring it on!

Evo jedna grobarska u to ime:

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Smrtokapa said:

Može i tako, ali sam ipak pre za to da im pomognemo tako što ćemo pogurati Real i Efes malo naniže.

Podržavam, samo što to njima slabo znači. Efes mogu da stignu samo u teoriji, a Real će morati sami da rešavaju, sve i ako bi ovi izgubili od nas.

Da sam na njihovom mestu navijao bih jako protiv Zvezde (kao i oni što će), ne samo iz emotivnih, nego i praktičnih razloga.

Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

a Real će morati sami da rešavaju

Što reče Sveti Nikola onom brodolomniku koji se toliko jako molio da se nije ni trudio da pliva, pomoći ću ti, ali se malo i ti pomuči.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

U pravu si, najbolje je da i jedni i drugi budu u istom polozaju, odnosno da se i jedni i drugi oproste od EL nakon 34. kola.

• Love 1
  • Pumpaj! 2
Posted
4 minutes ago, bergkamp bcd said:

U pravu si, najbolje je da i jedni i drugi budu u istom polozaju, odnosno da se i jedni i drugi oproste od EL nakon 34. kola.

Ali onda će obe ekipe biti odmornije za Budućnost. :smiley33:

• Like 1
  • Ha-ha 6
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Fener je izgubio skoro 30 razlike od Zvezde, Milano u punom naletu 20 od nas... i nista im nije falilo da se posle presaberu i najverovatnije sigurno osvoje drugo mesto, odnosno Milano da se aktivno bori za direkt doigravanje.

Kad je Fener izgubio 30 razlike od KKCZ? To je bilo prosle sezone, ove sezone su izgubili 19 razlike, ali ni jedno ni drugo nisu bili realni rezultati.

Problem KKP je sto je to ekipa koja ne ume nikoga da dobije u neizvesnoj zavrsnici. Ne moze se tako nista uraditi jer nije ni ocekivano da bilo koja ekipa (osim grckih timova) moze vazne meceve da dobija tako sto napravi ubedljivo vodjstvo i onda ga samo lagano odrzava.

3 minutes ago, Čvarkov said:

Ali onda će obe ekipe biti odmornije za Budućnost. :smiley33:

Nemam ja nekih velikih ocekivanja od ABA lige, samo da se ne igra "vec vidjeno finale koje smo svi prizeljkivali" i sve super.

• Love 1
Posted
11 hours ago, kendrick duckworth said:

Moramo pobediti sledeće četiri delom zbog same ekipe, većim delom zbog svih nas, ali ipak delićem i zbog goldija, ovoliko krvi mu ne smemo opet dati da nanjuši. 

Mornar, Alba, Bajern i Split. Zvuči ostvarivo, malo je Bajern upitan jedino. 

Da prekinem malo ovaj lanac negativnosti, optimista sam za danas. Umjereni. 😁

• Like 1
  • Love 1
Posted
16 hours ago, MC Thunder 2 said:

Ovo prvo ali u zivotu rekao nisam (osim dela od "Zelimire..."),  to je tm dramaturgija drugih kolega 🥲😁

Možda sam pogrešno zapamtila, znam da si i ti imao svoju porciju "mračenja" xD

Posted
18 minutes ago, DameTime said:

Možda sam pogrešno zapamtila, znam da si i ti imao svoju porciju "mračenja" xD

Opravdanog, da. Kad Zeks ne reaguje, kada pravimo idiotske odluke na terenu itd. Uvek se forkusiram na mec koji predstoji, sanse na istom i ocenu nakon. Nije moj stil da otpisujem sezonu i kazem da gubimo sve do kraja, eventualno astriks "ako se ovako nastavi" 😄

na kraju krajeva, nisam iz komsiluka 😁

• Like 1
  • Thanks 1