goofy Posted March 3 Posted March 3 (edited) Baš htedoh da napišem, akcenat je na drugom E, ali znamo na šta je Kendr mislio Edited March 3 by goofy 1
odupri se ludilu Posted March 3 Posted March 3 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Kad sam video da su obe ekipe u Štukelju dale preko 70 poena, slutio sam da nešto dobrano nije kako treba. Onda videh astriks OT i sve bi jasno 😁 Ja se ozbiljno šalimTMda treba provjeriti one koševe u toj dvorani. Konstrukcija je Elan ali obručou mi je sumLJiv. Imajo nekaj magnetjo garant,😅 i Žoc se žalio na zapisnički sto.
božija noga Posted March 3 Posted March 3 Ko voli metriku. Sterling među najboljim košarkašima u EL po razlici postignutih i expected (očekivanih) poena. Slobodno koriguje ako sam se pogrešno izrazio. 2 1
ScepanScekicSto Posted March 3 Posted March 3 https://www.instagram.com/p/DGv0BgCM0YV/?igsh=MWZqd3hybm5yOTlvaQ== jel bi isla kombinacija Dante Carlik 😁😁😁😁
MC Thunder 2 Posted March 3 Posted March 3 (edited) 3 od 4 domaca i jedan Zvezdas. Moze, svakom svoje Dante je javno obecao da samo mi dolazimo u obzir, pa sad ako mu nije glupo da ispadne p**ka, nek ode u neki Real ili Pao 😁 Edited March 3 by MC Thunder 2 1
DameTime Posted March 3 Author Posted March 3 Zamislite overkill na bekovskim pozicijama u vidu kombinacije Dante - Carlik - Bogdan - Sterling 2
Smrtokapa Posted March 3 Posted March 3 12 minutes ago, DameTime said: Zamislite overkill na bekovskim pozicijama u vidu kombinacije Dante - Carlik - Bogdan - Sterling Ovo je klimanje glavom overkill, mislim da ne sme to.
ScepanScekicSto Posted March 3 Posted March 3 Al kako bi legao Dante... 😍😍😍 kakvog smo igraca imali 😞😞😞
DameTime Posted March 3 Author Posted March 3 31 minutes ago, Smrtokapa said: Ovo je klimanje glavom overkill, mislim da ne sme to. Misliš high scoring against KKCZ overkill? Spoiler 2
kendrick duckworth Posted March 3 Posted March 3 Šarunasoglu Ispoštoglu, u četvrtak će biti daleko važnije, pa da sa pravom slašću u petak Brendon Dejvis Mustafi Falu stavi... tricu sa 90 stepeni. 5
Marvin Posted March 3 Posted March 3 2 hours ago, DameTime said: Zamislite overkill na bekovskim pozicijama u vidu kombinacije Dante - Carlik - Bogdan - Sterling Bogi free tek od '26. Ali može Dante na poziciji Dujana, Babo umesto Majka i Darije mesto Brendona i da vozimo najsegsi basket u Evropi i šire 1
Alek The Great Posted March 4 Posted March 4 Kad bi samo mogli da istankujemo Atinu za pobedu protiv Barse!!! Pobede u Barseloni i Minhenu ce znaci duplo, a oba poraza bi nas bas ukanalila. 2
Son_of_a_gun Posted March 4 Posted March 4 Šarić bi na ovaj roster imao najviše smisla, plus je pokazao da mu leže obruči u Areni. 1 1
Tex_Willer Posted March 4 Posted March 4 Oly se moze dobiti ako Furnije divlja i bude kontrolisan uz kontrolu skoka i centara( da ne daju iznad 17 18p zbirno).
DameTime Posted March 4 Author Posted March 4 11 hours ago, Marvin said: Bogi free tek od '26. Zamisli taj reunion sa Želimirom, joj... 😭 11 hours ago, Marvin said: Ali može Dante na poziciji Dujana, Babo umesto Majka i Darije mesto Brendona i da vozimo najsegsi basket u Evropi i šire Why not both? 😁 Daj samo bekove Željko, a centra može da igra i neko s foruma 😁 Na četvorci je već Chima. 1
realno *w Posted March 4 Posted March 4 10 minutes ago, Tex_Willer said: Oly se moze dobiti ako Furnije divlja i bude kontrolisan uz kontrolu skoka i centara( da ne daju iznad 17 18p zbirno). Dejvis i Majk ne mogu da iskontrolišu skok protiv Krke i Mihe Cerkvenika, a ne protiv Vezenkova, Fala i Milutinova. Pomenuti dvojac je pre 2 dana, imao zbitno neverovatni 1 skok u odbrani za 55 minuta na terenu, što je verovatno najsramotniji učinak neke dvojice visokih igrača Partizana, u istoriji kluba. Da ubaciš nekog kadeta od 190cm da igra 55 minuta, upašće mu 2 lopte u ruke. Tako da, ne treba se previše zanositi. Ova tekma se može dobiti nekim neverovatnim šutem i to je to. 1 1
MC Thunder 2 Posted March 4 Posted March 4 (edited) 16 minutes ago, DameTime said: Na četvorci je već Chima. Jutjuber je prilicno dobar igrac, ali je jos jednom u nizu proslog petka potvrdio da je takodje igrac situacije i momenta, ako je ekipa siva, on je takodje u sivilu. Svakako daleko od igraca za kog je vredno puci milku obestecenja + odgovarajucu platu Tako da, kudos to Zeljko and uprava for not caving in. Naravno, Čima free agent je druga prica glede potpisivanja. Edited March 4 by MC Thunder 2 1
kojihit Posted March 4 Posted March 4 @DameTime I ja ćemo opet ispratiti utakmicu zajedno, pobednički niz se nastavlja, nema da brinete 1 4 1 1
DameTime Posted March 4 Author Posted March 4 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Jutjuber je prilicno dobar igrac, ali je jos jednom u nizu proslog petka potvrdio da je takodje igrac situacije i momenta, ako je ekipa siva, on je takodje u sivilu. Svakako daleko od igraca za kog je vredno puci milku obestecenja + odgovarajucu platu Tako da, kudos to Zeljko and uprava for not caving in. Naravno, Čima free agent je druga prica glede potpisivanja. Mene on uopšte ne impresionira toliko kao igrač, ali Žoc ga iz nekog razloga veoma želi u timu. Takođe sam čula da se već dogovorio sa vama za narednu sezonu (a.k.a potpisao, nije slučaj Mirotić s rukovanjem).
MC Thunder 2 Posted March 4 Posted March 4 (edited) 12 minutes ago, DameTime said: Mene on uopšte ne impresionira toliko kao igrač, ali Žoc ga iz nekog razloga veoma želi u timu. Takođe sam čula da se već dogovorio sa vama za narednu sezonu (a.k.a potpisao, nije slučaj Mirotić s rukovanjem). Nije vredan nekog veceg hajpa, ali ostaje uvek vera i nada da Zeljko zna sta ce i kako ce sa njim. Uostalom, 80% ovde se letos vatalo za glavu kada se culo da hocemo Bongu (iako se sad mnogi pretvaraju da su bili u njegovom bandwagonu 😁). Edited March 4 by MC Thunder 2 1
realno *w Posted March 4 Posted March 4 Moneke neće doći, što se mene tiče i treba tako. Od svakog igrača o kome se drvi, a ne potpišemo ga za mesec dana, treba odustati. Naravno, izuzetak su naši povratnici, to je druga priča. 1
MC Thunder 2 Posted March 4 Posted March 4 Da, ali "treba odustati" i "Zeljko je odustao" su dve razlicite stvari. 3
Tex_Willer Posted March 4 Posted March 4 56 minutes ago, DameTime said: Mene on uopšte ne impresionira toliko kao igrač, ali Žoc ga iz nekog razloga veoma želi u timu. Takođe sam čula da se već dogovorio sa vama za narednu sezonu (a.k.a potpisao, nije slučaj Mirotić s rukovanjem). Van napada radi odlcne stvari, skakacki je sjajan za svoju poziciju, dok defanzivno je iznad proseka uz tu energiju koja u kkp uspeva. Problemi su sut za 3 i potencijalni problem u post up odbrani, mada nisam vidjao da ga niko dole urnise, kad se pogleda svaka je 4 protiv Baskonije igra ispod proseka, ili sa dosta promasaja. Poceo je fino i asistirati, tako da dobar paket se s njim dobije. Uvek ce pre tip kao Moneke ovde uspeti od nekog Pitersa npr, a meni lično Cimezi Metu se bas svidja i msm da ima budućnost u el i to opasnu. 3
Recommended Posts