Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Baš htedoh da napišem, akcenat je na drugom E, ali znamo na šta je Kendr mislio

Edited by goofy
  • Love 1
Posted
3 hours ago, MC Thunder 2 said:

Kad sam video da su obe ekipe u Štukelju dale preko 70 poena, slutio sam da nešto dobrano nije kako treba.

Onda videh astriks OT i sve bi jasno 😁

Ja se ozbiljno šalimTMda treba provjeriti one koševe u toj dvorani. Konstrukcija je Elan ali obručou mi je sumLJiv.  Imajo nekaj magnetjo garant,😅 i Žoc se žalio na zapisnički sto.

Posted

Ko voli metriku. Sterling među najboljim košarkašima u EL po razlici postignutih i expected (očekivanih) poena. Slobodno koriguje ako sam se pogrešno izrazio.

• Like 2
  • Love 1
Posted (edited)

3 od 4 domaca i jedan Zvezdas. Moze, svakom svoje

Dante je javno obecao da samo mi dolazimo u obzir, pa sad ako mu nije glupo da ispadne p**ka, nek ode u neki Real ili Pao 😁

Edited by MC Thunder 2
  • Love 1
Posted
12 minutes ago, DameTime said:

Zamislite overkill na bekovskim pozicijama u vidu kombinacije Dante - Carlik - Bogdan - Sterling

Ovo je klimanje glavom overkill, mislim da ne sme to.

Posted
31 minutes ago, Smrtokapa said:

Ovo je klimanje glavom overkill, mislim da ne sme to.

Misliš high scoring against KKCZ overkill? 

Spoiler

:wicked:

• Tuzno 2
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Zamislite overkill na bekovskim pozicijama u vidu kombinacije Dante - Carlik - Bogdan - Sterling

spacer.png

Bogi free tek od '26.

Ali može Dante na poziciji Dujana, Babo umesto Majka i Darije mesto Brendona i da vozimo najsegsi basket u Evropi i šire

• Love 1
Posted
11 hours ago, Marvin said:

Bogi free tek od '26.

Zamisli taj reunion sa Želimirom, joj... 😭

11 hours ago, Marvin said:

Ali može Dante na poziciji Dujana, Babo umesto Majka i Darije mesto Brendona i da vozimo najsegsi basket u Evropi i šire

Why not both? 😁

Daj samo bekove Željko, a centra može da igra i neko s foruma 😁 Na četvorci je već Chima.

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Tex_Willer said:

Oly se moze dobiti ako Furnije divlja i bude kontrolisan uz kontrolu skoka i centara( da ne daju iznad 17 18p zbirno).

Dejvis i Majk ne mogu da iskontrolišu skok protiv Krke i Mihe Cerkvenika, a ne protiv Vezenkova, Fala i Milutinova.

Pomenuti dvojac je pre 2 dana, imao zbitno neverovatni 1 skok u odbrani za 55 minuta na terenu, što je verovatno najsramotniji učinak neke dvojice visokih igrača Partizana, u istoriji kluba. Da ubaciš nekog kadeta od 190cm da igra 55 minuta, upašće mu 2 lopte u ruke.

Tako da, ne treba se previše zanositi. Ova tekma se može dobiti nekim neverovatnim šutem i to je to.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
16 minutes ago, DameTime said:

Na četvorci je već Chima.

Jutjuber je prilicno dobar igrac, ali je jos jednom u nizu proslog petka potvrdio da je takodje igrac situacije i momenta, ako je ekipa siva, on je takodje u sivilu. Svakako daleko od igraca za kog je vredno puci milku obestecenja + odgovarajucu platu 

Tako da, kudos to Zeljko and uprava for not caving in.

Naravno, Čima free agent je druga prica glede potpisivanja.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Jutjuber je prilicno dobar igrac, ali je jos jednom u nizu proslog petka potvrdio da je takodje igrac situacije i momenta, ako je ekipa siva, on je takodje u sivilu. Svakako daleko od igraca za kog je vredno puci milku obestecenja + odgovarajucu platu 

Tako da, kudos to Zeljko and uprava for not caving in.

Naravno, Čima free agent je druga prica glede potpisivanja.

Mene on uopšte ne impresionira toliko kao igrač, ali Žoc ga iz nekog razloga veoma želi u timu. Takođe sam čula da se već dogovorio sa vama za narednu sezonu (a.k.a potpisao, nije slučaj Mirotić s rukovanjem).

Posted (edited)
12 minutes ago, DameTime said:

Mene on uopšte ne impresionira toliko kao igrač, ali Žoc ga iz nekog razloga veoma želi u timu. Takođe sam čula da se već dogovorio sa vama za narednu sezonu (a.k.a potpisao, nije slučaj Mirotić s rukovanjem).

Nije vredan nekog veceg hajpa, ali ostaje uvek vera i nada da Zeljko zna sta ce i kako ce sa njim.

Uostalom, 80% ovde se letos vatalo za glavu kada se culo da hocemo Bongu (iako se sad mnogi pretvaraju da su bili u njegovom bandwagonu 😁).

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted

Moneke neće doći, što se mene tiče i treba tako.

Od svakog igrača o kome se drvi, a ne potpišemo ga za mesec dana, treba odustati. Naravno, izuzetak su naši povratnici, to je druga priča.

• Like 1
Posted
56 minutes ago, DameTime said:

Van napada radi odlcne stvari, skakacki je sjajan za svoju poziciju, dok defanzivno je iznad proseka uz tu energiju koja u kkp uspeva.

Problemi su sut za 3 i potencijalni problem u post up odbrani, mada nisam vidjao da ga niko dole urnise, kad se pogleda svaka je 4 protiv Baskonije igra ispod proseka, ili sa dosta promasaja.

Poceo je fino i asistirati, tako da dobar paket se s njim dobije.

Uvek ce pre tip kao Moneke ovde uspeti od nekog Pitersa npr, a meni lično Cimezi Metu se bas svidja i msm da ima budućnost u el i to opasnu.

• Like 3