Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Barkley#34 said:

Jeste loženje ali njihovim porazom uz našu pobedu bismo bili samo na jednu pobedu razlike a u međusobnom duelu bismo mogli da pokažemo da li zaslužujemo da budemo pre njih. Pariz deluje da će pasti u svakom slučaju.

Ovo mi je tu:

29 minutes ago, kendrick duckworth said:

Pariz - Bajern

Pariz ima Fener 2x, Monako kući, Žalgirio tamo, Armani kući, PAO tamo, Real tamo i Albu kući za kraj.
Bajern ima komšije i Efes kući, Baskoniju i Barsu tamo, čekaju nas kući, gostuju Makabiju i čekaju Fener u Minhenu za kraj.

Na prvu teško za izabrati, ali je izglednije da će Pariz pogubiti više nego Bajern do kraja. U našem wet dream scenariju, that being 6. pozicija, osim što bismo morali da tamanimo svašta do kraja, potrebno nam je i da Bajern izgubi većinu utakmica. Mislim da je 6. mesto baš daleko, stoga navijam za Bajern večeras, a posle naših gostovanja i pred meč u Minhenu, možda revidiram.

Pariz ima teži raspored, bukvalno jedna sigurna pobeda. Idu u goste ekipama kojima gori. 

Bajern ima više utakmica kući, idu Makabiju predzadnje kolo, kad verujem da će se žuti već oladiti od bilo kakvog cimanja. Fener isto može doći u situaciju da im bude rešena pozicija u zadnjem kolu.

+ Pobeda više, + mogućnost boljeg h2h od nas.

Ok, što kaže Kendrick, poraz Bajerna možda otvara mogućnost i za nešto više, ali ja po staroj dobroj bolje ono u ruci, nego ono drugo na grani...

Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Bez Nilikine i Bonge sutra. Do mojega.

Dobro, kod Zeljka smo i znali da nece Frenki odmah. Duan za virus pa nije igrao protiv Pariza iako je mozda mogao.

Bonga me bas izvervirao, krelac.

Posted
19 minutes ago, kojihit said:

@DameTime i ja ćemo zajedno ispratiti utakmicu tako da bi to trebalo da nadoknadi izostanak Bonge i Frenkija, trast end biliv

Lokacija?

Mis'im... da vam poručim turu pića :thumbup:

• Ha-ha 2
Posted

@realno *w Uglavnom ni ne razmišljam toliko daleko ove sezone jer je sve nepredvidivo, mislim na ovu utakmicu i taj mini-ciklus od tri meča, uključujući Baske (taj mini-ciklus sam ja napravio u glavi). Generalni stav mi je da je bolje da bude što veća gužva ispred nas i da to traje što duže jer solidno stojimo u h2h i dobro je da se što manje timova odlepi, ko zna kakvi će se mnogouglovi praviti, a i duže će trajati tenzija, neće se skidati noga sa gasa. Nekako sam već upisao Parizu poraz od Fenera pa bi u mojim razmišljanjima nakon ovog kola bilo lepo da nam i oni i Bajern i komšije beže samo jednu pobedu a o narednim mečevima i šansama ću misliti kad za to dođe vreme.

Posted

Bez Bonge, ozbiljan hendikep. Mada, kolko se secam prve tekme tamo, igrali smo sa Dejvisom i Tajrikom u paru dobar deo tekme. 

Posted (edited)

Igraće Majk valjda, vidim da je tu na treningu. Mora da izmisli dobrih 15 min, kako zna i ume.

18 minutes ago, Barkley#34 said:

@realno *w Uglavnom ni ne razmišljam toliko daleko ove sezone jer je sve nepredvidivo, mislim na ovu utakmicu i taj mini-ciklus od tri meča, uključujući Baske (taj mini-ciklus sam ja napravio u glavi). Generalni stav mi je da je bolje da bude što veća gužva ispred nas i da to traje što duže jer solidno stojimo u h2h i dobro je da se što manje timova odlepi, ko zna kakvi će se mnogouglovi praviti, a i duže će trajati tenzija, neće se skidati noga sa gasa. Nekako sam već upisao Parizu poraz od Fenera pa bi u mojim razmišljanjima nakon ovog kola bilo lepo da nam i oni i Bajern i komšije beže samo jednu pobedu a o narednim mečevima i šansama ću misliti kad za to dođe vreme.

Ne znam, nije to daleko, 8 kola do kraja, nema tu više puno prostora za ispravljanje grešaka. Naročito ne kad te juri 4-5 ozbiljnih ekipa.

Ovo za h2h se slažem, samo će biti zaebano ako u potencijalni krug upadne ekipa koja ima 2-0 protiv neke "treće" ekipe u krugu. To je ono što smo mi mogli imati da smo dobili derbi, al jbg...

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted
56 minutes ago, kojihit said:

@DameTime i ja ćemo zajedno ispratiti utakmicu tako da bi to trebalo da nadoknadi izostanak Bonge i Frenkija, trast end biliv

Pouzdanije od svakog tandema četvorki 😎

42 minutes ago, goofy said:

Lokacija?

Mis'im... da vam poručim turu pića :thumbup:

Hehe good try 😁

• Ha-ha 3
Posted (edited)
1 hour ago, DameTime said:

Pouzdanije od svakog tandema četvorki 😎

Hehe good try 😁

Apsolutno 😎

goofy not so goofy 😁 

Edited by kojihit
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nilikina i Bonga out. 
Ife i Majk umor.

Vanja rovit.

Ovo je već trend da sve jedni te isti igrači nose teret a ostali ne mogu da se dovedu u red. Umjesto da ih dobijemo ritmom sutra mi ćemo opet iscjediti nosioce u skraćenoj rotaciji dako to bude dovoljno za bilo kakvu pobjedu.

Dosta će zavisiti koji Dujan se pojavi na utakmici. 

Posted

Nema tu mnogo izmena: Starling, Ife, Tajrik a pogotovo Karlik idu na 30+ minuta. Da molimo Boga da bar jedan od dvojca Tajrik / Brendon nije ustao na levu nogu i da Majk pogodi svoju jednu trojku (moze i Poku od table :)) 

Dujan, Vanja i Lakic da pokrpe sta ostane na 1, 2 i 3

Posted

Bice upravo to. Nismo imali srece, povrede, blah blah. A to sto si se doveo u situaciju da ti fali igrac i kad su svi zdravi, to je abitno. Za to je verovatno kriv Covic, patrijarh ili neki vidjeniji balkanski iluminat.

• Like 1
Posted

Mike moze defanzivno fino parirati Monekeu, pre svega ima nisko teziste i dobru agilnost uz solidnu cvrstinu.

U napadu sa njim nek nam je Bog u pomoci, grc mu je vidljiv pri dizanju suta, u prodoru mene nebi probio a po tome je poznat.