realno *w Posted yesterday at 02:56 PM Posted yesterday at 02:56 PM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Koliki mu je bio +/-? -3, a izgubili su 4. 1
DameTime Posted yesterday at 02:58 PM Author Posted yesterday at 02:58 PM 5 hours ago, Barkley#34 said: Nisam nešto fan te ideje ali neka se bar rimuje. Navikavaj se polako Spoiler Eto neke insajderske info od mene, naravno, uzeti sa dozom rezerve
Marvin Posted yesterday at 03:19 PM Posted yesterday at 03:19 PM Nekako sam se nadao da za sledecu sezonu ciljamo nesto bolje :) Ali hajde, ko je gledao u kombinaciji Majka i Pokua na 4, Chima dodje kao melem
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 03:24 PM Posted yesterday at 03:24 PM Ako je on i dalje ideja (sto je meni apsolutni wtf nakon svega) onda je tek kretenski sto nisu uradili sta treba da ga dovedu ove sezone jer je sasvim evidentno da ce nas upravo to kostati nekog veceg rezultata. 3
Son_of_a_gun Posted yesterday at 04:02 PM Posted yesterday at 04:02 PM Budimo realni, niko nije htio da plati milionsko obeštećenje za njega ni od ovih klubova koji to mogu a ne mi. Meni je veći brainfart što nije naknadno doveden neki last cut škart za siću nego se nadamo da će neko od ove dvojice naprasno da nađe talenat u kinder jajetu. Moneke za iduću sezonu ima smisla samo ako je već potpisan (pred)ugovor s njim, ako ga krenemo vijati kad postane slobodan igrač već smo zakasnili šest mjeseci. 1
Papanikolesku Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM To nam je što nam je za tekuću sezonu. Bonga/Dejvis na četiri kad ovoj dvojici naiđu dani u kojima im košarkaški bogovi oduzmu talenat.
Kronostime Posted yesterday at 04:47 PM Posted yesterday at 04:47 PM Ja bi da mec docekamo sa sto manje guslanja - nije nam nesto pomagalo u proslosti.
kojihit Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Gde guslamo, bas smo subdued, sem mene Edited 22 hours ago by kojihit
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Svi nesto popunjavaju roster, a mi nista. Veruje se u Pokua i Isaju.🫣Pogledah malo situaciju sa nonEL igracima pa bacih pogled na NBL. Ovaj Xavier Cooks bi mogao biti zanimljiva opcija, ako uopste razmislja o povratku u Evropu. Negde procitah da je najplaceniji igrac te lige, ispred Dellavedove i Cotton-a. Malo bi se nervirali kad bi izvodio slobodnjake, ali generalno dobar igrac, popunjava sve kolone. Mislim da im se zavrsio reguralni deo sezone i sad ide PO. Ako (cim) njegov Sidney ispadne eto prilike.
kendrick duckworth Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Meni je poslednja trunka nade da ćemo nešto dovesti nestala pre 5-6 dana... ova pauza od tri nedelje je taj poslednji senzibilni trenutak za doselekciju. To nam je što nam je. 2
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Svi vi sto gledate g i ostala slova americke lige i sta ima da se probere, samo sebe mucite 🥲 ja mogu da ga promenim vajb 1 1
Son_of_a_gun Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Što da plaćamo đembelog Ćimu milionće kad osvajamo lagano i bez njega. Taj vajb. 😁 1
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri… 1 4 2
Jonas Lunden Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 hours ago, Son_of_a_gun said: Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri… Sta si kuc'o u google da ti ovaj ispadne 3
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, Jonas Lunden said: Sta si kuc'o u google da ti ovaj ispadne 12 hours ago, Son_of_a_gun said: Mlad, domaći a zna i pripalit za tri… Pa ovo. Doduše Google se zbunio sa ovim domaći jer se isto piše na dva jezika, ali "pripalit" bez i na kraju je odredilo nacionalnost tražene osobe. 1
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 hours ago, Son_of_a_gun said: Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri… Zanimljivo je da uprkos ovih 0/9 ima 40% za 3 poena u dosadasnjem delu sezone. Inace @Jonas Lunden ovaj mali nas je zakopao pre dve godine u play off-u Aba lige i zamalo izbacio u 1/4 finalu.
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja sad ne znam, brkam njega i brata mu. Uglavnom, i nama je zamalo došao glave onomad jedan od njih. 1 hour ago, JPM said: Pa ovo. Doduše Google se zbunio sa ovim domaći jer se isto piše na dva jezika, ali "pripalit" bez i na kraju je odredilo nacionalnost tražene osobe. Instagram. Ne moraš ni da kucaš ništa, zna te bolje nego majka, sestra, žena i ljubavnica zajedno. 😛 Njihov algoritam izgleda bolje radi nego naši skauti. 😁 2
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 14 hours ago, Son_of_a_gun said: Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri… Top prospekt. Sutra bih ga potpisao na 4-5 godina. Ako nastavi da napreduje, ne bi me čudilo da se oproba i u NBA, naročito jer bi vrlo lako mogao biti draftovan u prvoj rundi. Edited 5 hours ago by realno *w 1
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U petak mec kao stvoren da Hauard napokon izadje iz suterskog slampa. 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Top prospekt. Sutra bih ga potpisao na 4-5 godina. Ako nastavi da napreduje, ne bi me čudilo da se oproba i u NBA, naročito jer bi vrlo lako mogao biti draftovan u prvoj rundi. Ja odusevljeno krenuo da napisem bravo. Nisam ni skontao statse 🤣 1
Recommended Posts