Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Barkley#34 said:

Nisam nešto fan te ideje ali neka se bar rimuje. :classic_biggrin:

Navikavaj se polako :classic_biggrin:

Spoiler

Eto neke insajderske info od mene, naravno, uzeti sa dozom rezerve :classic_smile:

Posted

Nekako sam se nadao da za sledecu sezonu ciljamo nesto bolje :)

Ali hajde, ko je gledao u kombinaciji Majka i Pokua na 4, Chima dodje kao melem

Posted

Budimo realni, niko nije htio da plati milionsko obeštećenje za njega ni od ovih klubova koji to mogu a ne mi. 

Meni je veći brainfart što nije naknadno doveden neki last cut škart za siću nego se nadamo da će neko od ove dvojice naprasno da nađe talenat u kinder jajetu.

Moneke za iduću sezonu ima smisla samo ako je već potpisan (pred)ugovor s njim, ako ga krenemo vijati kad postane slobodan igrač već smo zakasnili šest mjeseci.

• Like 1
Posted

Svi nesto popunjavaju roster, a mi nista. Veruje se u Pokua i Isaju.🫣Pogledah malo situaciju sa nonEL igracima pa bacih pogled na NBL. Ovaj Xavier Cooks bi mogao biti zanimljiva opcija, ako uopste razmislja o povratku u Evropu. Negde procitah da je najplaceniji igrac te lige, ispred Dellavedove i Cotton-a. Malo bi se nervirali kad bi izvodio slobodnjake, ali generalno dobar igrac, popunjava sve kolone. Mislim da im se zavrsio reguralni deo sezone i sad ide PO. Ako (cim) njegov Sidney ispadne eto prilike.

Posted
3 hours ago, Jonas Lunden said:

Sta si kuc'o u google da ti ovaj ispadne :roflmao:

12 hours ago, Son_of_a_gun said:

Mlad, domaći a zna i pripalit za tri…

Pa ovo. Doduše Google se zbunio sa ovim domaći jer se isto piše na dva jezika, ali "pripalit" bez i na kraju je odredilo nacionalnost tražene osobe.

• Ha-ha 1
Posted
12 hours ago, Son_of_a_gun said:

Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri…

IMG-6130.jpg

Zanimljivo je da uprkos ovih 0/9 ima 40% za 3 poena u dosadasnjem delu sezone. Inace @Jonas Lunden ovaj mali nas je zakopao pre dve godine u play off-u Aba lige i zamalo izbacio u 1/4 finalu.

Posted

Ja sad ne znam, brkam njega i brata mu. Uglavnom, i nama je zamalo došao glave onomad jedan od njih.

1 hour ago, JPM said:

Pa ovo. Doduše Google se zbunio sa ovim domaći jer se isto piše na dva jezika, ali "pripalit" bez i na kraju je odredilo nacionalnost tražene osobe.

Instagram. Ne moraš ni da kucaš ništa, zna te bolje nego majka, sestra, žena i ljubavnica zajedno. 😛

Njihov algoritam izgleda bolje radi nego naši skauti. 😁

• Like 2
Posted (edited)
14 hours ago, Son_of_a_gun said:

Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri…

IMG-6130.jpg

Top prospekt. Sutra bih ga potpisao na 4-5 godina. Ako nastavi da napreduje, ne bi me čudilo da se oproba i u NBA, naročito jer bi vrlo lako mogao biti draftovan u prvoj rundi.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted
2 hours ago, realno *w said:

Top prospekt. Sutra bih ga potpisao na 4-5 godina. Ako nastavi da napreduje, ne bi me čudilo da se oproba i u NBA, naročito jer bi vrlo lako mogao biti draftovan u prvoj rundi.

Ja odusevljeno krenuo da napisem bravo.

Nisam ni skontao statse 🤣

• Ha-ha 1