Alek The Great Posted February 16 Posted February 16 19 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nego nesfo sam danas sa drugarom pricao, a i malo da promenimo temu, i tsko ima 10'dana do utakmice sledece... sta god ova ekipa uradi do kraja sezone, ubedjen sam da nece biti velikih promena u igrackom kadru... ajde mi recite sta biste menjali, i koga biste doveli/zahvalili? svi znamo za 4, al kakvu cetvorku dovesti na ovakvu ekipu? Christian Wood, ako je izlecen.
Vlada Posted February 16 Posted February 16 5 hours ago, DameTime said: Mislila sam da niko nije primetio ovo. Baš ružan potez Kalinića, čini mi se da je to bilo u jednoj od situacija kada je Carlik proklizao na parketu. Što je matoriji, sve užasnije igra i još se gore ponaša. I ja bih rekla da sudije to jednostavno nisu videle u trenutku. ------------------------------------------------------------- Malopre me zove keva, da podnese izveštaj pošto je i ona gledala derbi. Kaže 'vako: Zvezda Sterlinga odvojila od lopte dobrom odbranom, C. Jones je top igrač (podseća je na sebe kad je trenirala basket, sitan ali dinamitan), Sfero gospodin sa izglancanim cipelama, poker face i ne reaguje, Željko histeričan, treba da ide na terapiju, nije mu ono gospodsko ponašanje. I još mi na kraju dobaci, lepo si pogodila pobednika, eto vidiš šta se desi kad ideš mozgom a ne srcem... Pozdrav za tebe i pozdrav za kevu, dosta tacnih konstatacija osim blanko gospodstva jer uglancanim cipelama niko nije govorio godinama "Sfero turcine nap...i se ku...ne" niti je emotivno upleten u ovaj nas sportsko-navijacki mulj 1
Marvin Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, ScepanScekicSto said: ajde mi recite sta biste menjali, i koga biste doveli/zahvalili? svi znamo za 4, al kakvu cetvorku dovesti na ovakvu ekipu? Ja se nadam Šariću na poziciji Brendona
Tex_Willer Posted February 17 Posted February 17 Po meni, Antonius Klivlend Frenk zamena, Moneke Majk i Kevarius Hejs na 5, Lucic takodje bi legao ako se ne bude do kraja sezone povredio( on 3 4g nista hronicno nije povredio, prvo saka msm, pa sad lakat). Svi su top za svoje uloge, pogotovo Moneke na skoku gde nam uvek gori, Kevarius i Antonius su elita defanzivna u Evropi, pogotovo bi Klivlend doneo odbranu koja se očekivala od Frenka. Takodje Mekormak je vrlo zamimljiv, fizicki je top, skakacki isto, dok po naprednoj stats vrlo fino deluje defanzivno. I ja sam misljenja da mnogo promena nece biti. 1
Tex_Willer Posted February 17 Posted February 17 A sto se tice derbija moje je pitanje da li se Zvezdi dozvoljava intezitet odbrane Limoza Boze Maljkovića, nesportski faul kada ce se svirati, od uletanja Lazica u Pantera do raznih situacija gde je kriterijum kao pre 30g... Voleo bi videti reakciju Atamana i Barcokasa da su nasi treneri, pa i Sarunasa. Veliki pobednik Nemanja Nedović koji krvari za repku svako leto takodje vrlo fino prica, on je bas olicenje spartanca i borca... 2 2
Sinnerman Posted February 17 Posted February 17 Druže, Panter je u Barseloni povređen, Lazić na rehabilitaciji. Mislim da si gledao reprizu od pre jedno pet godina. 1 12
Kronostime Posted February 17 Posted February 17 31 minutes ago, Tex_Willer said: Veliki pobednik Nemanja Nedović koji krvari za repku svako leto takodje vrlo fino prica, on je bas olicenje spartanca i borca... Zeljko Obradovic ima vise nastupa za Reprezentaciju, a i vise titula sa njom od pomenutog. 1
Son_of_a_gun Posted February 17 Posted February 17 20 minutes ago, Kronostime said: Zeljko Obradovic ima vise nastupa za Reprezentaciju, a i vise titula sa njom od pomenutog. I to samo kao igrač. 2
Dzep Posted February 17 Posted February 17 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Frenki se vraća treninzima. Sve što želim jeste da budemo kompletni. To se retko dešavalo ove godine a kada smo bili kompletni na primer ubili smo prvaka Evrope, i to puškom... Napred Partizan! 💪💪💪 7 3
TripleJ Posted February 17 Posted February 17 21 minutes ago, Dzep said: Sve što želim jeste da budemo kompletni. To se retko dešavalo ove godine a kada smo bili kompletni na primer ubili smo prvaka Evrope, i to puškom... Napred Partizan! 💪💪💪 Nismo bili kompletni, falio je Iffe. 1
fedor Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Frenki se vraća treninzima. Frenki se, kako cujem, spandjao sa jednom devojčicom iz mog šora. Polu-osnovano sumnjam da bi ona mogla biti uzročnih njegovih silnih problema sa povredama.
ScepanScekicSto Posted February 17 Posted February 17 10 minutes ago, fedor said: Frenki se, kako cujem, spandjao sa jednom devojčicom iz mog šora. Polu-osnovano sumnjam da bi ona mogla biti uzročnih njegovih silnih problema sa povredama. Od toga je znaci istegao prepone 😂😂😂😂😂 3
fedor Posted February 17 Posted February 17 Ne bih mogao da ga krivim ako cemo iskreno. Sa druge stane i jaci su padali posle "fajta" sa clanicama te porodice. 1 2
Barkley#34 Posted February 17 Posted February 17 Šta ne možeš da ga kriviš? Sačekušu mu napravi i objasni mu prioritete. 1
ScepanScekicSto Posted February 17 Posted February 17 23 minutes ago, fedor said: Ne bih mogao da ga krivim ako cemo iskreno. Sa druge stane i jaci su padali posle "fajta" sa clanicama te porodice. imas neki instagram ili nesto slicno cisto da bačim pogled 😁 1
Kronostime Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, fedor said: Ne bih mogao da ga krivim ako cemo iskreno. Sa druge stane i jaci su padali posle "fajta" sa clanicama te porodice. Clanice porodice >>> Mekov "soliter" 7
Luchifer89 Posted February 17 Posted February 17 36 minutes ago, Kronostime said: Clanice porodice >>> Mekov "soliter" BG soliter > KG soliter
Kronostime Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, Luchifer89 said: BG soliter > KG soliter
SteveFrancis#3 Posted February 17 Posted February 17 8 hours ago, Tex_Willer said: pogotovo bi Klivlend doneo odbranu koja se očekivala od Frenka. A sta se to tacno ocekivalo, a nije doneo? Propustio je gomilu tekmi, na ovima na kojima je igrao cesto je ubijao volju za zivotom direktnom protivniku u kratkim sekvencama kada je to trazeno od njega. Zasto nije koriscen mnogo vise u poa situacijama i generalno zasto je def pristup ovakav kakav je, pitanje je za Zeljka. O neocekivanom doprinosu u napadu da ne pricamo. Frank je bukvalno jedan od poslednjih igraca ciji return value treba preispitivati. Apsolutno ne vidim razlog da ga 'menjamo'. Nama su potrebni prvi PF i jos jedan C. 12 1
onomatopeja Posted February 17 Posted February 17 Na pitanje o skandiranju, da ne kazem vredjanju, rumenog Turcina, olicenom zlu srpske to jest ustaske kosarke. Quote Ne mislim da je u redu onakav način, bez obzira na to šta ja mislio o Obradoviću i o onima koji uvek podržavaju naše političke protivnike. Da li bih ja, da sam mlad, sa 16-17-18 godina, vikao? Pa da, ali danas stvarno ne bih i mislim da je vreme da se sa tim prekine - poručio je Vučič. Jadno na vise nivoa. 20
ScepanScekicSto Posted February 17 Posted February 17 (edited) 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: A sta se to tacno ocekivalo, a nije doneo? Propustio je gomilu tekmi, na ovima na kojima je igrao cesto je ubijao volju za zivotom direktnom protivniku u kratkim sekvencama kada je to trazeno od njega. Zasto nije koriscen mnogo vise u poa situacijama i generalno zasto je def pristup ovakav kakav je, pitanje je za Zeljka. O neocekivanom doprinosu u napadu da ne pricamo. Frank je bukvalno jedan od poslednjih igraca ciji return value treba preispitivati. Apsolutno ne vidim razlog da ga 'menjamo'. Nama su potrebni prvi PF i jos jedan C. kojem od centara bi se zahvalio, Dejvisu i/ili Balsi edit: slazem se za Nilikinu... jedan od postenijiu u ovoj postenoj ekipi edit 2 moj pik ide na Sengeliu Edited February 17 by ScepanScekicSto
MC Thunder 2 Posted February 17 Posted February 17 (edited) Balsa, Mario, Majk da odu i da suzu ne pustim. Sa Dejvisom trenutno imam neki iracionalno nezdrav odnos gde se svaki put nadam "evo ga, konacno ce da veze dobar period". Ruku na srce i igra sada sa daleko manje watafaka nego do pre 2 meseca, ali hladne glave bih ga lako preboleo. Poku talenat, voleo bih da nesto vece dobijemo sa njim, ali sanse za to su <20%. Brzo bih preboleo. Za Lakica slican osecaj u vezi moguceg odlaska iako je presao sva nasa ocekivanja. Voleo bih da bude tu ali ako se odluci drugacije (a nece), sta da se radi. U Vanju, Dvejna i Frenka verujem, sva trojica su korisni na dijametralno suprotne nacine, ali Vanja i Frenk treba da pokazu da mogu da vezu ozb period bez da su na rehabu, a Dvejn da dokaze da je vise onaj igrac do bolesti, a manje posle iste. Ne bi me nimalo obradovalo da odu. Mozda bih Vanju za 4% lakse svario da ode nego Frenkija i Savu. Ife, Bonga. Voleo bih da ih gledam sledece sezone i vrlo tesko bi mi pao odlazak bilo kojeg. Bas tesko. Karlik, Sterling, Tajrik - NOSKNP (nek odjebe svako ko nije Partizan). Suma sumarum: ako se objavi da su Karlik, Sterling, Tajrik, Bonga, Ife, Dwash, Frenki, Vanja tu i za sledecu sezonu, bicu veoma zadovoljan. Edited February 17 by MC Thunder 2 1
Recommended Posts