Jump to content

Recommended Posts

19 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nego nesfo sam danas sa drugarom pricao, a i malo da promenimo temu, i tsko ima 10'dana do utakmice sledece...

sta god ova ekipa uradi do kraja sezone, ubedjen sam da nece biti velikih promena u igrackom kadru...

ajde mi recite sta biste menjali, i koga biste doveli/zahvalili?

svi znamo za 4, al kakvu cetvorku dovesti na ovakvu ekipu?

Christian Wood, ako je izlecen.

5 hours ago, DameTime said:

Mislila sam da niko nije primetio ovo. Baš ružan potez Kalinića, čini mi se da je to bilo u jednoj od situacija kada je Carlik proklizao na parketu. Što je matoriji, sve užasnije igra i još se gore ponaša. 

I ja bih rekla da sudije to jednostavno nisu videle u trenutku. 

-------------------------------------------------------------

Malopre me zove keva, da podnese izveštaj pošto je i ona gledala derbi. Kaže 'vako: Zvezda Sterlinga odvojila od lopte dobrom odbranom, C. Jones je top igrač (podseća je na sebe kad je trenirala basket, sitan ali dinamitan), Sfero gospodin sa izglancanim cipelama, poker face i ne reaguje, Željko histeričan, treba da ide na terapiju, nije mu ono gospodsko ponašanje.

I još mi na kraju dobaci, lepo si pogodila pobednika, eto vidiš šta se desi kad ideš mozgom a ne srcem... :lol_2:

Pozdrav za tebe i pozdrav za kevu, dosta tacnih konstatacija osim blanko gospodstva jer uglancanim cipelama niko nije govorio godinama "Sfero turcine nap...i se ku...ne" niti je emotivno upleten u ovaj nas sportsko-navijacki mulj

• Thanks 1

Po meni, Antonius Klivlend Frenk zamena, Moneke Majk i Kevarius Hejs na 5, Lucic takodje bi legao ako se ne bude do kraja sezone povredio( on 3 4g nista hronicno nije povredio, prvo saka msm, pa sad lakat).

Svi su top za svoje uloge, pogotovo Moneke na skoku gde nam uvek gori, Kevarius i Antonius su elita defanzivna u Evropi, pogotovo bi Klivlend doneo odbranu koja se očekivala od Frenka.

Takodje Mekormak je vrlo zamimljiv, fizicki je top, skakacki isto, dok po naprednoj stats vrlo fino deluje defanzivno.

I ja sam misljenja da mnogo promena nece biti.

• Like 1

A sto se tice derbija moje je pitanje da li se Zvezdi dozvoljava intezitet odbrane Limoza Boze Maljkovića, nesportski faul kada ce se svirati, od uletanja Lazica u Pantera do raznih situacija gde je kriterijum kao pre 30g...

Voleo bi videti reakciju Atamana i Barcokasa da su nasi treneri, pa i Sarunasa.

Veliki pobednik Nemanja Nedović koji krvari za repku svako leto takodje vrlo fino prica, on je bas olicenje spartanca i borca...

• Like 2
  • Tuzno 2

25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Frenki se vraća treninzima.

Sve što želim jeste da budemo kompletni. To se retko dešavalo ove godine a kada smo bili kompletni na primer ubili smo prvaka Evrope, i to puškom... 

Napred Partizan! 💪💪💪

• Like 7
  • Thanks 3

21 minutes ago, Dzep said:

Sve što želim jeste da budemo kompletni. To se retko dešavalo ove godine a kada smo bili kompletni na primer ubili smo prvaka Evrope, i to puškom... 

Napred Partizan! 💪💪💪

Nismo bili kompletni, falio je Iffe.

• Like 1

8 hours ago, Tex_Willer said:

pogotovo bi Klivlend doneo odbranu koja se očekivala od Frenka.

A sta se to tacno ocekivalo, a nije doneo? Propustio je gomilu tekmi, na ovima na kojima je igrao cesto je ubijao volju za zivotom direktnom protivniku u kratkim sekvencama kada je to trazeno od njega. Zasto nije koriscen mnogo vise u poa situacijama i generalno zasto je def pristup ovakav kakav je, pitanje je za Zeljka. O neocekivanom doprinosu u napadu da ne pricamo. Frank je bukvalno jedan od poslednjih igraca ciji return value treba preispitivati. Apsolutno ne vidim razlog da ga 'menjamo'. Nama su potrebni prvi PF i jos jedan C.

• Like 12
  • Thanks 1

Na pitanje o skandiranju, da ne kazem vredjanju, rumenog Turcina, olicenom zlu srpske to jest ustaske kosarke.

Ne mislim da je u redu onakav način, bez obzira na to šta ja mislio o Obradoviću i o onima koji uvek podržavaju naše političke protivnike. Da li bih ja, da sam mlad, sa 16-17-18 godina, vikao? Pa da, ali danas stvarno ne bih i mislim da je vreme da se sa tim prekine - poručio je Vučič.

Jadno na vise nivoa.

• Like 20

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

A sta se to tacno ocekivalo, a nije doneo? Propustio je gomilu tekmi, na ovima na kojima je igrao cesto je ubijao volju za zivotom direktnom protivniku u kratkim sekvencama kada je to trazeno od njega. Zasto nije koriscen mnogo vise u poa situacijama i generalno zasto je def pristup ovakav kakav je, pitanje je za Zeljka. O neocekivanom doprinosu u napadu da ne pricamo. Frank je bukvalno jedan od poslednjih igraca ciji return value treba preispitivati. Apsolutno ne vidim razlog da ga 'menjamo'. Nama su potrebni prvi PF i jos jedan C.

kojem od centara bi se zahvalio, Dejvisu i/ili Balsi

edit:

slazem se za Nilikinu... jedan od postenijiu u ovoj postenoj ekipi

edit 2

moj pik ide na Sengeliu

Edited by ScepanScekicSto

Balsa, Mario, Majk da odu i da suzu ne pustim.

Sa Dejvisom trenutno imam neki iracionalno nezdrav odnos gde se svaki put nadam "evo ga, konacno ce da veze dobar period". Ruku na srce i igra sada sa daleko manje watafaka nego do pre 2 meseca, ali hladne glave bih ga lako preboleo.

Poku talenat, voleo bih da nesto vece dobijemo sa njim, ali sanse za to su <20%. Brzo bih preboleo.

Za Lakica slican osecaj u vezi moguceg odlaska iako je presao sva nasa ocekivanja. Voleo bih da bude tu ali ako se odluci drugacije (a nece), sta da se radi.

U Vanju, Dvejna i Frenka verujem, sva trojica su korisni na dijametralno suprotne nacine, ali Vanja i Frenk treba da pokazu da mogu da vezu ozb period bez da su na rehabu, a Dvejn da dokaze da je vise onaj igrac do bolesti, a manje posle iste. Ne bi me nimalo obradovalo da odu. Mozda bih Vanju za 4% lakse svario da ode nego Frenkija i Savu.

Ife, Bonga. Voleo bih da ih gledam sledece sezone i vrlo tesko bi mi pao odlazak bilo kojeg. Bas tesko.

Karlik, Sterling, Tajrik  - NOSKNP (nek odjebe svako ko nije Partizan).

Suma sumarum: ako se objavi da su Karlik, Sterling, Tajrik, Bonga, Ife, Dwash, Frenki, Vanja tu i za sledecu sezonu, bicu veoma zadovoljan.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1