hk1 Posted January 10 Share Posted January 10 real je protiv vas pre dve godine delovao sve, ali samo ne kao siguran ucesnik f4, iako je imao domaci teren provukli se na tucu, nevidjenim spletom okolnosti evroliga jeste bas izjednacena i to joj je uz ovaj sistem takmicenja mozda najveci kvalitet odnosno cinjenica da se od prvog kola igraju kompetetivne utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 10 Share Posted January 10 18 minutes ago, Losmi17 said: Still funny. Presimplifikovano gledanje. Aj uživaj u pobedi malo. Mani se opterećenja Partizanom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10 Share Posted January 10 1 minute ago, Jakob Aman said: Aj uživaj u pobedi malo. Mani se opterećenja Partizanom. Koji je tvoj problem? Pali one lineru, I ne citaj ako te ne zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 10 Share Posted January 10 Ugl. su nam vecerasnji rezultati na ruku. Narocito sto je Asvel zadrzao Efes nadohvat ruke (ujedno, bolje upozorenje za sledecu nedelju nismo mogli da dobijemo). Jedino komsije i Pariz nisu ispostovali i izgubili i jedni i drugi 😒 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 10 Share Posted January 10 1 hour ago, Jakob Aman said: Aj uživaj u pobedi malo. Mani se opterećenja Partizanom. Izvinjenje sto smo malo gusili offtopicom, ali u principu slucajno. Nismo se slozili ali no hard feelings. Zavrsili smo raspravu svakako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 10 Share Posted January 10 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ugl. su nam vecerasnji rezultati na ruku. Narocito sto je Asvel zadrzao Efes nadohvat ruke (ujedno, bolje upozorenje za sledecu nedelju nismo mogli da dobijemo). Jedino komsije i Pariz nisu ispostovali i izgubili i jedni i drugi 😒 Vi naravno imate kvalitet da dobijete Asvel tamo, ali oni ove godine definitivno nisu sprdnja. Imaju skor 6-3 kuci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 10 Share Posted January 10 Just now, Kosjan Willavić said: Vi naravno imate kvalitet da dobijete Asvel tamo, ali oni ove godine definitivno nisu sprdnja. Imaju skor 6-3 kuci Ocito nisu sprdnja ni na strani, dobili su tamo gde mi gubimo stoka razlike u proseku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 11 Share Posted January 11 YouCut_20241223_043831452 (2).mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 11 Share Posted January 11 14 hours ago, Dorcol said: Bicu ja a i jos 1.000 nas Na oba meča? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11 Share Posted January 11 Zavideli smo komsijama na rezultatima kada smo bili na 2-8. Par kola kasnije oni su zavideli nama i na rezultatima i na igri. Sad opet mi zavidimo njima (ako ne, trebalo bi). Nadam se makar jos jednom stintu ponovo obrnutih uloga do kraja regularea. Da bude lepo i parno 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Uopšte ne verujem trenutno ovom timu. Slede dva ključna meča u el. Asvel je i u Beogradu pokazao da ume i te kako s nama, Milano u opasnom naletu a i onako kasnimo dve pobede za njima. Ovi naši mnogo slabiji u gostima. Bojim se da u četvrtak završavamo sa takmičarskim ambicijama u Evropi. Voleo bih da grešim. P.S. Trifunović je igračina za Lakića! Edited January 11 by Jakob Aman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 11 Share Posted January 11 Pa Mitar je zauzeo Trifino mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Molite se da je neko doveo Radu SK u Čačak na konferenciju posle meča. Ako vas ona ne opravi pred duplo kolo i ključne utakmice neće niko. Šalu na stranu, Asvel je slamka spasa za koju se morate uhvatiti. Biće to jebeno... Edited January 11 by NikolaTest Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted January 11 Share Posted January 11 cestitam na pobedi saxon na kraju (a i ne samo na kraju) uveo klince, mogao ga je i zoc tako odgovoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 11 Share Posted January 11 3 minutes ago, hk1 said: cestitam na pobedi saxon na kraju (a i ne samo na kraju) uveo klince, mogao ga je i zoc tako odgovoriti Pa koga da uvede a da je mlađi od Balše, Lakića i Nakića? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 11 Share Posted January 11 Frank obnovio povredu. Period odsustva nakon detaljnih pregleda sutra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Author Share Posted January 11 Ja i zaboravila da je večeras igrao Partizan, toliko mi je bilo super druženje sa @kojihit 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 11 Share Posted January 11 3 minutes ago, Čočo said: Frank obnovio povredu. Period odsustva nakon detaljnih pregleda sutra. Obnovio povredu prepona? Jel to nešto iz prve ruke, ili si naleteo na neku info usput po netu? Videh baš malopre na pbg, kažu da ne bi trebalo da je ništa ozbiljno, a ne mogu da nađem ni Želimir ovu konferenciju nakon meča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 11 Share Posted January 11 3 minutes ago, Papanikolesku said: Obnovio povredu prepona? Jel to nešto iz prve ruke, ili si naleteo na neku info usput po netu? Videh baš malopre na pbg, kažu da ne bi trebalo da je ništa ozbiljno, a ne mogu da nađem ni Želimir ovu konferenciju nakon meča Naleteo na info. Videće se uskoro. Prepone su nezgodne i baš osetljive ako se ne zaleče dobro. Zato i postoji pretpostavka da je možda opet došlo do povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 11 Share Posted January 11 Baš bi bilo bezveze da opet odsustvuje, a tek se vratio. Najbolji defanzivac na lopti u ekipi. Sranje ako je obnovio povredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 11 Share Posted January 11 Ne bi skodilo malo vise transparentnosti po pitanju zdravstvene situacije u ekipi. Trenutno su pod znakom upitnika Vanja, Bonga, Mitar, Pokusevski i Frenk i ni za jednog se ne zna maltene nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 11 Share Posted January 11 Ne samo da dozivljavate tipicnu Zvezdinu sezonu evrolige, nego ste izgleda i medicinski tim uzeli od nas. 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11 Share Posted January 11 Tegeltijevci se pucaju s'drogu, svega mi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted January 11 Share Posted January 11 45 minutes ago, DameTime said: Ja i zaboravila da je večeras igrao Partizan, toliko mi je bilo super druženje sa @kojihit 😄 Isti slučaj 😄 Videla sam da ima utakmica tek u povratku, stigala mi notifikacija od flashscorea hahahahha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 11 Share Posted January 11 34 minutes ago, wrach said: Ne bi skodilo malo vise transparentnosti po pitanju zdravstvene situacije u ekipi. Trenutno su pod znakom upitnika Vanja, Bonga, Mitar, Pokusevski i Frenk i ni za jednog se ne zna maltene nista. Pa dobro, makar jedan trening do sljedećeg meča, kada će dosta toga biti jasnije. Svakako, teško mi je da zamislim Vanju i Mitra u ovom duplom kolu (sem ako ja nisam propustio da su počeli da treniraju sa ekipom?), a ovu trojicu će sigurno pokušati da osposobe i vjerujem da su makar trenutno svi GTD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts