Jump to content

Recommended Posts

real je protiv vas pre dve godine delovao sve, ali samo ne kao siguran ucesnik f4, iako je imao domaci teren

provukli se na tucu, nevidjenim spletom okolnosti

evroliga jeste bas izjednacena i to joj je uz ovaj sistem takmicenja mozda najveci kvalitet

odnosno cinjenica da se od prvog kola igraju kompetetivne utakmice

• Like 1

Ugl. su nam vecerasnji rezultati na ruku. Narocito sto je Asvel zadrzao Efes nadohvat ruke (ujedno, bolje upozorenje za sledecu nedelju nismo mogli da dobijemo).

Jedino komsije i Pariz nisu ispostovali i izgubili i jedni i drugi 😒

• Like 2

1 hour ago, Jakob Aman said:

Aj uživaj u pobedi malo. Mani se opterećenja Partizanom.

Izvinjenje sto smo malo gusili offtopicom, ali u principu slucajno. Nismo se slozili ali no hard feelings. Zavrsili smo raspravu svakako.

• Like 1

4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ugl. su nam vecerasnji rezultati na ruku. Narocito sto je Asvel zadrzao Efes nadohvat ruke (ujedno, bolje upozorenje za sledecu nedelju nismo mogli da dobijemo).

Jedino komsije i Pariz nisu ispostovali i izgubili i jedni i drugi 😒

Vi naravno imate kvalitet da dobijete Asvel tamo, ali oni ove godine definitivno nisu sprdnja. Imaju skor 6-3 kuci

• Like 3

Just now, Kosjan Willavić said:

Vi naravno imate kvalitet da dobijete Asvel tamo, ali oni ove godine definitivno nisu sprdnja. Imaju skor 6-3 kuci

Ocito nisu sprdnja ni na strani, dobili su tamo gde mi gubimo stoka razlike u proseku.

Zavideli smo komsijama na rezultatima kada smo bili na 2-8. Par kola kasnije oni su zavideli nama i na rezultatima i na igri. Sad opet mi zavidimo njima (ako ne, trebalo bi). Nadam se makar jos jednom stintu ponovo obrnutih uloga do kraja regularea. Da bude lepo i parno 😇

• Ha-ha 1

Uopšte ne verujem trenutno ovom timu. Slede dva ključna meča u el. Asvel je i u Beogradu pokazao da ume i te kako s nama, Milano u opasnom naletu a i onako kasnimo dve pobede za njima. Ovi naši mnogo slabiji u gostima. Bojim se da u četvrtak završavamo sa takmičarskim ambicijama u Evropi. Voleo bih da grešim. 

P.S. Trifunović je igračina za Lakića!

Edited by Jakob Aman

Molite se da je neko doveo Radu SK u Čačak na konferenciju posle meča. Ako vas ona ne opravi pred duplo kolo i ključne utakmice neće niko. 

Šalu na stranu, Asvel je slamka spasa za koju se morate uhvatiti. Biće to jebeno...

Edited by NikolaTest

3 minutes ago, Čočo said:

Frank obnovio povredu. Period odsustva nakon detaljnih pregleda sutra. 

Obnovio povredu prepona? 

Jel to nešto iz prve ruke, ili si naleteo na neku info usput po netu? 

Videh baš malopre na pbg, kažu da ne bi trebalo da je ništa ozbiljno, a ne mogu da nađem ni Želimir ovu konferenciju nakon meča

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Obnovio povredu prepona? 

Jel to nešto iz prve ruke, ili si naleteo na neku info usput po netu? 

Videh baš malopre na pbg, kažu da ne bi trebalo da je ništa ozbiljno, a ne mogu da nađem ni Želimir ovu konferenciju nakon meča

Naleteo na info. Videće se uskoro. Prepone su nezgodne i baš osetljive ako se ne zaleče dobro. Zato i postoji pretpostavka da je možda opet došlo do povrede. 

• Like 1

Ne bi skodilo malo vise transparentnosti po pitanju zdravstvene situacije u ekipi. Trenutno su pod znakom upitnika Vanja, Bonga, Mitar, Pokusevski i Frenk i ni za jednog se ne zna maltene nista.

45 minutes ago, DameTime said:

Ja i zaboravila da je večeras igrao Partizan, toliko mi je bilo super druženje sa @kojihit 😄 

Isti slučaj 😄

Videla sam da ima utakmica tek u povratku, stigala mi notifikacija od flashscorea hahahahha

• Love 1

34 minutes ago, wrach said:

Ne bi skodilo malo vise transparentnosti po pitanju zdravstvene situacije u ekipi. Trenutno su pod znakom upitnika Vanja, Bonga, Mitar, Pokusevski i Frenk i ni za jednog se ne zna maltene nista.

Pa dobro, makar jedan trening do sljedećeg meča, kada će dosta toga biti jasnije. Svakako, teško mi je da zamislim Vanju i Mitra u ovom duplom kolu (sem ako ja nisam propustio da su počeli da treniraju sa ekipom?), a ovu trojicu će sigurno pokušati da osposobe i vjerujem da su makar trenutno svi GTD.

• Like 1