Shonewizard Posted Saturday at 02:52 PM Share Posted Saturday at 02:52 PM Nema nekih pretjeranih opravdanja za poraz od Asvela, ali bih isto tako rekao da nam je taj meč malo iskrivio objektivnu sliku momenta u kojem se tim nalazi. Ife, Vanja i Frenki su ultra bitni pojedinci ovog tima, a rekao bih još više koncepcijski. Defanzivno mnogo gubimo tim izostancima, nemamo kvantitet za onaj pritisak na spoljnim pozicijama koji nam je donio toliko dobroga u onoj seriji (rekao bih da se zato opet lakše odlučujemo na switch koji nam opet otkriva neke druge nedostatke). Wash je dobrim partijama uspio malo da nadoknadi ofanzivno, ali smo istovremeno (posebno izostankom Frenka) dobili mnogo opterećenijeg Karlika, koji u ovom ritmu utakmica počinje da usporava. Na to sve, Brendon je izostancima poremetio i rotaciju visokih. Naravno, povrede su sastavni dio, i ovo se dešava svim timovima, ali je definitivno jasno da je ova ekipa pravljena da ima širinu i da uz to i ogromnu energiju nadoknađuje neke druge stvari. U takvoj koncepciji, problem je nedostatak jednog, a ne 3-4 šrafa. Idemo dalje, maksimum u svakom meču, uz nadu za što brži oporavak povrijeđenim, pa dokle se stigne. 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted yesterday at 12:06 PM Share Posted yesterday at 12:06 PM (edited) On 12/20/2024 at 8:24 PM, Papanikolesku said: Čestitke Efesu i Želimiru. 25 poena Osmani, u facu Majku i Pokuševskom. Rekord karijere. Klizi polako sezona iz ruku, a onaj koji treba da promeni pravac; žmuri i filozofira. Mi se izvinjavamo za Osmanija. Opravismo ga za medalju. U utorak je bio Kamenjaš 2.0...sve poene dao ispod koša ili sa posta a već u petak je Kevin Garnet opustio ruku. Edited yesterday at 12:09 PM by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 12:26 PM Share Posted yesterday at 12:26 PM 20 minutes ago, Wingwalker said: Mi se izvinjavamo za Osmanija. Opravismo ga za medalju. U utorak je bio Kamenjaš 2.0...sve poene dao ispod koša ili sa posta a već u petak je Kevin Garnet opustio ruku. Nek si ti mene potsetio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted yesterday at 03:35 PM Share Posted yesterday at 03:35 PM Uf kad bi ovaj PAO pokupio Ramba kao zamenu za Matijasa. Dali bi mu i Majka gratis.😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Njihovo mudrovanje, nije nikakav insajd info nego se igrali trejdovanja, ali po mom misljenju ovo nema nikakvog smila... Full snimak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Da ubace i Mileta pa možda im i doplatimo nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Neverovatno mi je da nakon tako kratkog perioda ovo kazem ali "Ne dam Bongu ni u trejdu za cetvorku" 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Mislim da bi Željko dao Bonga eventualno u situaciji da je ovaj "cash consideration" ekvivalentan zaradi od sezonskih 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 18 hours ago Author Share Posted 18 hours ago Kad smo već kod Bonge 😄 KK Lijevče iz Nove Topole 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago YouCut_20241223_043831452 (2).mp4 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Frenki vratio traku i frizuru. Sve je krenulo naopako kada je imitirao Zekija u Berlinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Otkad je kronos ponovo u banji mi smo u seriji poraza. Ima neka tajna veza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 12 hours ago, Kooineeperk said: Njihovo mudrovanje, nije nikakav insajd info nego se igrali trejdovanja, ali po mom misljenju ovo nema nikakvog smila... Full snimak: Karlik, Mike, kutija somborske fete i flaša Ždrebčeve Krvi za Gossa i Petersa 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Koliko vidim na onom kratkom snimku sa treninga Vanja, Frenki i Iffe su tu i u dobrom raspoloženju. Moja neka pretpostavka je da Iffe neće igrati jer ta puknuca mišića dok ne zarastu su zajebana. Na Vanju i Frenka računam iako nisam skontao da li je potvrđeno da igraju. Očekujem odličnu utakmicu. Zvezda ima odličnu petorku Bolomboj, Petruševsky, Kalinić, Kodi I koga nabode da je na desnu ustao nogu od bekova Kenan iil Nedović. Bas jaku i konkurentnu u top evroligaškom nivou. Meni je kod njih ključ udaviti plejeve pogotovo Jagu kad se utronja Kodi i Kalinića izbaciti iz ritma, on moze da poentira i kreira sa posta pa je Bonga jako bitan na tri. Davis ce biti bitan večeras jer ce sigurno biti ona kombina sa njim i Jonesom na 4 i 5. Short roll treba braniti jer to im je iz pika čini mi se 70% ishoda napada. Pokušev će kod nas prijatno da iznenadi. Dobijamo.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) Nesto mi se javlja da komsijama opravljamo Kodija, ako budemo igrali onako dinamicnu odbranu kao protiv Osmana Edited 8 hours ago by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Marvin said: Nesto mi se javlja da komsijama opravljamo Kodija, ako budemo igrali onako dinamicnu odbranu kao protiv Osmana Kad smo kod opravljanja, mogle bi komsije da poguraju Mike-a opet. Ono guranje u prvom mecu je bilo kratkog daha. Ja sanjao da je nekom strpao 24p, al realnost veceras je Poku bananamen na 4 sa cestim uskakanjem Ramba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Samo da sve prodje ok i bez incidenata. Mislim da tesko mozemo dobiti komsije, a ako budu bolji pruziti ruku i cestitati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago U ovakvom stanju ne bih bio nezadovoljan ni minimalnim porazom koji bi nam dao prostora za još jedan poraz u Aba do kraja koji bi mogli da peglamo pobedom u derbiju kao domaćini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Marvin said: Nesto mi se javlja da komsijama opravljamo Kodija, ako budemo igrali onako dinamicnu odbranu kao protiv Osmana Jbg oni su nas opravili onda, moramo sad da uzvratimo ljubaznost, kao svaki dobar komsija 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago On 12/20/2024 at 4:12 PM, pendulum said: Iskreno ja sam imao loš osećaj nakon što smo nastavili igru posle povrede Endajea, iako mi tu ništa nenormalno nismo uradili jer se čovek sam povredio, a mi iskoristili igrača više, ali nekako je bilo ljudski da staneš. Bio sam u fazonu sve vreme posle toga da će im se vratiti. Da li je do toga ili ipak do manje rotacije gde odjednom ostaješ bez tri najbolja odbrambena igrača (Ife, Frenk, Vanja) na spoljnim pozicijama ko će ga znati 🙂 Platili smo danak onoj seriji bez poraza na maksimalnom broju obrtaja i to je to. Primili smo metak kad smo se najmanje nadali. Očigledno da će morati da se jure neke neočekivane pobede na gostovanjima pa, iako su šanse male, zašto ne početi večeras, kad je već tako. Neka onaj moj semafor nakon CZ pokaže 5:1 tamo negde oko 20.30č. Jbg ipak je na "mom" semaforu 4:2 što će reći da nam treba sigurno 10:7 do kraja za neka plejin nadanja. Ja, nakon što sam se ohladio, mogu reći da nisam preterano nezadovoljan igrom. Vidi se uzlazna putanja od Zvezde. Ekipa igra smilsenije, traže se dobra rešenja, odbrana u dobrom delu utakmice je solidna s obzirom na manjak igrača ali ne može da izdrži do kraja. Stoga i na kraju njihove otvorene trojke i ubacivanje frižidera. Sa zdravom trojicom spolja (Ife, Fenk i Vanja) mi bismo i Asvel i Efes rešili u našu koristi, prilično sam ubeđen. Zagorčali smo sebi život neplaniranim porazima kod kuće u ranom delu sezone. Sad ih imamo više nego u prethodne dve nakon 34 kola. Kao što već rekoh, biće zajebano ispeglati to ali ne i nemoguće. Trebaće nam i u drugom delu neke serije pobeda i da ne pravimo razliku da li je home ili away tekma. Neko je već izvlačio da imamo solidnih 5 poslednjih kola koja mogu da budu prelomna. Do tada treba biti najmanje na sadašnjem, ako ne i nešto boljem skoru tj. treba nam osim te završnice i još neka mini serija pobeda pre toga. Situacija je takva u EL da će vrlo mala razlika odlučivati između 7. i 12. na tabeli, a ta razlika će se praviti ili nadoknađivati tim serijama od 4-5 utakmica bez poraza. Kod kuće, u drugom delu imamo redom: Fener, Makabi, Pariz, Zvezdu, Baskoniju, Efes, Albu i Real. Iako bi bilo lepo i potrebno da sve dobijemo, aj da kažemo da su maks jedan do dva kiksa dozvoljena i to bi bilo 6:1 ili 6:2. Od gostovanja: PAO, Asvel, Armani, Virtus, Monako, Oli, Barsa, Bajern, Žalgiris. Tu moraju da se jure 4 pobede. Crtaju se Asvel, Virtus, Bajern i Žalgiris ali s obzirom na to da obično ne ide sve po planu, juriće se verovatno neka nerealnija pobeda protiv Armanija ili Monaka. Oli i Barsa mi deluju kao nemoguća misija iako može da se igra sa njima u gostima ove sezone. PAO će hteti da se osveti za onu blamažu, ali možda i nije loše što igramo odmah sa njima sad u januaru jer neće imati dobru opciju na 5, pa možemo opet da ih uhvatimo nespremne. Naravno uz ostvarenih svih 8 pobeda kod kuće situacija bi bila mnogo lakša po nas. Što se tiče večerašnje utakmice nemam previše nadanja jer mislim da će Željko staviti fokus na to da svi igrači budu spemni za Fener u petak, a oni će izaći maksimalno naloženi da vrate za ono rutiniranje u EL. Dosta će zavisiti od toga da li ćemo imati spremne bar Frenka i Vanju da vrše pritisak spolja. Na Karlika će ići njihov maksimalni fokus. Poznajući suđenje kod nas kad su derbiji, verovatno će se dozvolajvati neke rukometne odbrane, bodičekovi, kolena da se odmah stavi do znanja da nema lakih ulaza. Pretpostavljam da će Duejn imati priliku da se razigra. Biće zanimljiv duel Tajrik vs. Bolomboj. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Jbg oni su nas opravili onda, moramo sad da uzvratimo ljubaznost, kao svaki dobar komsija 🥲 Šteta što derbi u Evroligi nije tamo pred kraj, pa da kao u Formula 1 na pola sezone jedan timski kolega vozi za ovog drugog. Kao na primer kad smo mi odigrali za vas poslednje kolo u Turskoj prošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Nadam se da će suđenje biti korektno, uz blagu naklonost domaćinu. Što je okej. Videćemo razliku između ABA i EL. U boljem su momentu od nas, ne znam hoće li igrati Frenki, Vanja, ali ne treba se predavati u tunelu bez obzira na širinu rostera. Možemo da igramo sa njima i u gostima, dokazano već. Jači su za Bolomboja, biće važno uspostaviti ravnotežu pod košem protiv njega i Petruševa. Nadam se da će mučeni Mike odigrati bar još jednu utakmicu u sezoni gde neće biti totalni krater i rupetina bez ikakvog pozitivnog učinka na terenu. Zapravo bio bih zadovoljan da samo ne pravi sijaset gluposti u nizu, i to je nešto. Karlik bi mogao da proviri njušku iz te rupe u kojoj boravi 3 utakmice već. Želja, volja, hustle ne smeju biti upitni večeras. Ajmo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 45 minutes ago, JPM said: Šteta što derbi u Evroligi nije tamo pred kraj, pa da kao u Formula 1 na pola sezone jedan timski kolega vozi za ovog drugog. Kao na primer kad smo mi odigrali za vas poslednje kolo u Turskoj prošle godine. Taj tow je bio legendaran u nasu korist, secam se 🥲😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Taj tow je bio legendaran u nasu korist, secam se 🥲😁 Ali je dobra fora...sprdam se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts