MC Thunder 2 Posted Friday at 10:16 PM Share Posted Friday at 10:16 PM 9 minutes ago, mipivi said: u utorak je trebalo ukljuciti mozak u zadnja 2 minuta...makar malo mozga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Friday at 10:46 PM Share Posted Friday at 10:46 PM Nismo se lose drzali, Efes se fino stabilizovao i lepo je skockan, protok lopte bombona, sto kaze sis Dejm Larkin sece difens ko puter i tako to... Odbrana nam na par mesta bas pukla jako, a tzv ofanzivni potencijal nam nije kao prethodnih godina da mozemo da zatrpavamo i jbg onda, somethings gotta give. To sto nam ubacuju frizdere nekad ima veze i sto im mi pomognemo da ih ponesu deo puta. No dobro, sta da se radi, idemo dalje, kad bude kompletni bice to bolje svakako, jos kad eliminisali brainfarotive ala ono protiv Asvela i ne gubili debilno bilo bi jos bolje i nadam se da ce biti 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 11:36 PM Author Share Posted Friday at 11:36 PM Sjajan momak, sjajan ❤️ https://www.instagram.com/reel/DD0FFcwMikH/?igsh=MWl1YjFwdmdqYWh0eg== 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Friday at 11:48 PM Share Posted Friday at 11:48 PM To sto nam ubacuju frizidere, chu, zamrzivace... Preko ruke, iz driblinga, iz okreta, o tablu... Je jbno lose. Ima toga u sportu. Kad se neko zameri boginji sporta. Boginja je. Jbno osvetoljibiva. A imamo mi, holier than thou sindrom, problem s njom. Jos od vremena "institucie,". Mada smo te grehe okajali. Ovo su novi 🙂 mnogo para, mnogo price, mnogo inste... Malo basketa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 09:32 AM Share Posted yesterday at 09:32 AM Kad moram ja... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted yesterday at 09:34 AM Share Posted yesterday at 09:34 AM Jbg, Efes ima nitro da upali u 4/4, pardon maj gejmerski rečnik iz '68. Ovaj mali Perica je tako nekako zamišljao ovogodišnji KKP kad je video roster, u fazonu da ćemo u Areni da nanu naninu svima redom i to na širok roster koji može da pegla jaku odbranu i polako lomi protivnika, da bi ga u 4/4 zgazio, na njegov umor, našu silu i ludilo Arene. I stvarno sam mislio da će rijetki majčin sin da se omrsi u Bg. A da ćemo na gostovanjima tu i tamo da ubodemo poneko zrno, jer ipak fali suvog kvaliteta. Pa, bio sam donekle u pravu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 09:38 AM Share Posted yesterday at 09:38 AM 5 minutes ago, Don Dusko said: Kad moram ja... Pa kad nema Kupera... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted yesterday at 09:53 AM Share Posted yesterday at 09:53 AM E pa nesnam, u teoriji nije loše odigrati više-manje egal utakmicu sa Efesom u Istanbulu uprkos svim problemima sa povredama, u praksi je baš blam da nas cjepanica Osmani utovari kao da je Kevin McHale i da bude jedan od presudnih faktora za ishod utakmice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted yesterday at 10:33 AM Share Posted yesterday at 10:33 AM Idemo dalje osakatise nas povrede, a i dalje ovi momci koji igraju rade to max posteno. bice tesko dovuci se do 10tog mesta jer smo bezveze izgubili neke utakmice pre svega Virtus i Asvel, gde i neuigrani i osakaceni povredaama mi smo te dve trebali dobiti... da li cemo uspeti da negde nadoknadimo, bas ce biti zajebano... samo trening i posteno da se igra 58 minutes ago, Arsenije Pesic said: Jbg, Efes ima nitro da upali u 4/4, pardon maj gejmerski rečnik iz '68. Ovaj mali Perica je tako nekako zamišljao ovogodišnji KKP kad je video roster, u fazonu da ćemo u Areni da nanu naninu svima redom i to na širok roster koji može da pegla jaku odbranu i polako lomi protivnika, da bi ga u 4/4 zgazio, na njegov umor, našu silu i ludilo Arene. I stvarno sam mislio da će rijetki majčin sin da se omrsi u Bg. A da ćemo na gostovanjima tu i tamo da ubodemo poneko zrno, jer ipak fali suvog kvaliteta. Pa, bio sam donekle u pravu. Pa i jesmo u utakmicam kad smo dobijali i bili koliko toliko konpletni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted yesterday at 11:04 AM Share Posted yesterday at 11:04 AM Poslednjih 5 kola igramo protiv EFESA,ALBE,Bajerna, Žalgirisa i REALA. Ako uspemo u narednih 12 kola da izdržimo bar malo ispod 50%, imamo šansu za jak finiš na proleće i dobar zalet za eliminacione utakmice. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago A sto nismo trazili odlaganje u utorak ili simoc? Prijavili i dejvisa i vanju kao out, uz ifea, frenka i maria? Sto mi uvek glumimo neki moral i etiku? Koliko je Parizu falilo pa su dobili odlaganje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 16 minutes ago, MC Thunder 2 said: A sto nismo trazili odlaganje u utorak ili simoc? Prijavili i dejvisa i vanju kao out, uz ifea, frenka i maria? Sto mi uvek glumimo neki moral i etiku? Koliko je Parizu falilo pa su dobili odlaganje? Rekose valjda da su imali samo 6 igraca na raspolaganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Mislim da moras da imas barem 8 igraca na raspolaganju. Mozes da odlozis ako ih nemas toliko zbog bolesti ali i zbog povreda. Pariz ih je imao 6 na raspolaganju. Vi imate 16 prijavljenih igraca za EL, znaci 8 moze da bude bolesno/povredjeno i opet mora da se igra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Kako će nas Zvezda isprašiti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Kako će nas Zvezda isprašiti Mi u nedelju be like: Da se zagrize dren, istrpi, pa napokon od Fenera (pomozbog) da krenemo opet u pobede. Valjda cemo do tada imati makar Vanju i Frenka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 8 minutes ago, Papanikolesku said: Kako će nas Zvezda isprašiti Kao navijac Zvezde se u to uopste ne bi kladio,ne lezite nam kao ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago @MC Thunder 2 Ma i da se vrate za Fener, dok oni uđu u ritam, pogotovo Frenki, proći će izvesno još par mečeva. Ife neće pre '25te koliko čujem. A već u glavi vidim Najdžela Hejsa kako juri novi lični rekord dok mučeni Majk i Aleksej molećivo gledaju u Želimira da igra sa dva centra. @Nini3112 Dolazimo vam bez 3 povređena igrača, i dvojicom kojima uglavnom daju veću loptu od obruča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 25 minutes ago, Papanikolesku said: Kako će nas Zvezda isprašiti A mozda vam opet krene serija od nas? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago I prethodni put je bila prognoza kako ćemo vas isprašiti pa je bilo kako je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: A mozda vam opet krene serija od nas? 🙂 Kamo srece. Ali tesko. Potrosnja, put, povrede, ispadanje iz ritma, pad u formi Karlika... vi sa Dobricem, Dedom, Bolombojem, zeljni crno bele krvi za ono u EL. Mislim ok, crtalo se i prosli put, ali ako ste nas tada mozda i potcenili, sada je sansa za to nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 21 hours ago Author Share Posted 21 hours ago 20 minutes ago, Nini3112 said: Kao navijac Zvezde se u to uopste ne bi kladio,ne lezite nam kao ekipa Jedared da se obrnu te uloge Ali ako KKP bude desetkovan na bekovskim pozicijama, teška priča. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Pre nedelju dana sam otprilike napisao da vam fali mnogo i mislim da se ne ceni dovoljno Nilikina i njegova uloga u ovom timu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Pre nedelju dana sam otprilike napisao da vam fali mnogo i mislim da se ne ceni dovoljno Nilikina i njegova uloga u ovom timu Apsolutno. Najpotcenjeniji igrac u ovom rosteru... odbrana nam se raspala kako je izasao protiv Albe i od tad vise nije igrao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: vi sa Dobricem, Dedom, Bolombojem Dobrić se povredio, a nisam siguran koga da mečapujemo sa Dedom da bi iskoristio svoje komparativne prednosti. Tajrik je dovoljno nekontrolisan da Deda može da ga nasanka na više načina, ali sa druge strane Tajrik Dedi može da skoči na ćelavu glavu iz mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Tajriku je dovoljno da mu cuvar uradi jedan ovlaš peting na niskom postu i ceo mozdani program mu istog momenta prelazi u tunnel vision gde on mora da pokaze tom istom cuvaru (i njegovom spolovilu kojim ga je gurnuo) da je on jaci, brzi, bolji. Po sistemu zavrsavam napad sam, makar sve crklo A mogao bi da trlja malo i kredu od dlanove pred svaki ulazak u igru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts