Jump to content

Recommended Posts

Ja ne volim tip centra kakav je Davies (pričao sam čim ste ga doveli da je Kaminsky tip, neki su se smejali) ali mi je bio no brainer da se uzme on a ne Lauvergne koji jeste fizički snažan ali nema ni blizu skillset Daviesa a propao je dosta što se tiče eksplozivnosti i prilična je nekretnina što se tiče lateralnih kretnji + van reketa pogađa samo slučajno. Možda bi on na neku partizanštinu i igrao blizu gornje granice mogućnosti, ali Željko ga svakako dobro poznaje i verujem da bi ga pokupio da ga je imao u viziji svoje ekipe.

• Like 5

Slažem se. Igrači kao što su Jo, Luča i Gagi bi meni uvek imali mesta u rosteru. Ali sveukupno gledano on je lošiji igrač od obojice centara koje imamo, bez obzira što Brendon igra loše.

Jo je po skilsetu bliži Tajriku, ali gledajući njih dvojicu u napadu bi bilo vrlo bolno

50 minutes ago, Marvin said:

Jo je po skilsetu bliži Tajriku, ali gledajući njih dvojicu u napadu bi bilo vrlo bolno

Meni je bilo bolno u utorak ali u suprornom smeru. KkP je cinio da Jo deluje kao prime EL centar. Kada bi Tajrik imao tu kontrolu lopte a ne vecito klizave šake, pobedili bismo 

I moze li neko napaljenku skrenuti paznju koliko lako ga rival napravi liabilitijem? Dovoljno je da ga cuvar pri postu gurne malo telom i gotovo, ovom je to momentalni znak da mora da ga nadjebe 1 na 1 i pokaze ko je alfa. A to je znak i celoj petorci rivala. Naravno da sleduje cuveni threequel pormasaj - off skok- uzeta lopta iz ruku.

7 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Meni je bilo bolno u utorak ali u suprornom smeru. KkP je cinio da Jo deluje kao prime EL centar. Kada bi Tajrik imao tu kontrolu lopte a ne vecito klizave šake, pobedili bismo 

Jeste, ali je dobar deo tekme igrao sa Bongom i Majkom protiv sebe. 

Da ne bude da ga potcenjujem, vrlo mi je drag i kao sto rekoh rado bih ga gledao kod nas. Samo ne mislim da je bio epic fail uprave sto ga nisu doveli.

@Chaos Is Me nisam ih ni poredio po kvalitetu. Ono sto ih spaja je ta partizanstina. A slazem se btw sa tvojom ocenom.

• Like 1

Jasno je da nemamo šta da tražimo protiv Efesa bez igrača koji mogu defanzivno da limitiraju Larkina, Brajanta i drugare. Mislim, dok god se igra šansa postoji, i znam da će dati sve od sebe, ali neke stvari su realne a neke su dosta nerealnije. Tako da bih lično bio zadovoljan borbenim izdanjem, da se iz meča izađe bez povreda kao i da se razlika svede na neku nadoknadivu u BGu, pošto se nikad ne zna do kakvih krugova može doći 

• Like 4

U dosadašnjem delu sezone sam uglavnom osećao da imamo šansu, kakva god da je, protiv svih ekipa. Pa i onih koje su nas razbile poput Fenerbahčea, ili rutinski dobile kao Real u Madridu. Možda sam samo u derbiju baš bio pesimista za rezultat. Sad protiv Efesa ako uzmemo u obzir sve okolnosti u kojima se ekipa nalazi, i osetnog pada koncentracije, forme usled nekih izostanaka u poslednje 3 utakmice; baš nemam neku nadu da možemo izvući pobedu sutra. 

Pritom Efes deluje fino, u formi su, igraju čvrsto i fizikalno, a potentni su i u napadu pa će svaki naš muva bez glave momenat da nas skupo košta. 

Pobeda bi nam praktično izbrisala ovaj poraz od Asvela, smanjila nervozu, kupila mir pred derbi i Fenerbahče iduće nedelje, ali baš baš ne polažem mnogo vere u pozitivan ishod. 

7 minutes ago, realno *w said:

Baš me zanima koliko je Parizu igrača bilo nedostupno, pa su dobili odlaganje. OVako na prvu mi deluje da su procenili da teško ide bez TJa, pa ajde.

Onda smo mogli i mi tražiti isto za Asvel.

Ovo i meni deluje. Pariz je dugorocni projekat EL i znacajno marketinsko trziste, zele da ih proguraju pa makar i na silu. Do sada su imali odlicno sudjenje, a sada i ovo odlaganje kada su krenuli da stucaju bez Shotsa.

40 minutes ago, Cavani said:

Ovo i meni deluje. Pariz je dugorocni projekat EL i znacajno marketinsko trziste, zele da ih proguraju pa makar i na silu. Do sada su imali odlicno sudjenje, a sada i ovo odlaganje kada su krenuli da stucaju bez Shotsa.

Mislim da će im biti poprilično uzalud, sad će da krenu da gube redom

• Like 1

6 hours ago, Marvin said:

Samo ne mislim da je bio epic fail uprave sto ga nisu doveli.

Ma slazem se ja sa tim. Zapravo, šokiran sam njegovom bas jakom partijom jer u prethodna 4 duela (22/23 i 23/24) delovao je kao potpuno bivsi kosarkas. Cak i protiv Kamenog i Alena. Otkud sad ovo uskrsnuce u igri i formi, pa sve i nek su ga branili Majk, Bonga dosta vremena. On je fizicki i Tajrika relativno lako dobijao.

• Like 1