fedor Posted December 13 Share Posted December 13 6 minutes ago, goofy said: uvek gledam u istoj odeći dok idu pobede, ne dam ženi da opere kad dođe poraz, menjam tokom utakmice na svaku glupost (a imamo ih ihaj) lete po kući papuče, podmetači, jastučići... Kako je krenulo u poslednje vreme mogao bi ti neku bakteriju da pokupis... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 13 Share Posted December 13 18 minutes ago, Clash said: A gde su vam srecni dresovi, majice, carape? Ustaljeni raspored piva, grickalica, pepeljare koji se menja tek posle poraza? Ja sam imao "srećan" dres Predraga Materića (mnogi neće ni znati ko je) crni, mobtel. Ja klinac trenirao, on mi poklonio. Prodao me je u Parizu, i od tad ga nisam više obukao. Pivo samo Corona, dunhil i bela majica, crni šorts, i nikako drugačije. U toku utakmice dranje ko da me kolju, i bes na Želimira jer ne radi ono što mu govorim 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 13 Share Posted December 13 29 minutes ago, realno *w said: Kakav prvi korak! Ostavio je onoga, voleo bih da vidim neki usporani snimak sa parketa, imam utisak da ovaj što ga je čuvao, nije stigao ni pogledom da ga isprati. I onda onakav user svega. Baš strašno. Neko ga je na tnjiteru nazvao novim Aleksom, pre nekog vremena. Nije mi to u startu bilo zanimljivo, ali... Na par utakmica mi je to zapalo za oko. Nije čak ni samo prvi korak u pitanju, ima taj specifičan potez gde jednim driblingom dobrano gurne loptu u prostor, pa u nekoliko koraka zaobilazi čuvara. Klasični oni šta raad.. bravo majstore momenti. S tim što je sinoćni potez kulminirao iznad obruča, totalna nevera, traumatični flešbekovi i ubeđenost da gubimo utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 13 Share Posted December 13 Sujeverje je jako za KKP. Ja sam odlucio od ove sezone da to ignorisem jer sam izgubio zivce u prethodne 2 sezone (iz razlicitih razloga, jasno). U ovu sezonu sam usao bez toga. Bilo je 2-8, onda sam kod kuma gledao derbi i dobismo. Nakon olija sam shvatio da nosim isti odevni predmet gore + ljuto alkoholno pice + pepsi max. Pogodite sta nosim i pijem ever since...🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 13 Share Posted December 13 Ko ne zna Pedju Materica, pas mu se mesa napotezo 7 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 13 Share Posted December 13 Elem, bacih oko na temu za prelazni rok, datum 15. Jul, objavljen dolazak Karlika Džounsa... simpatične reakcije, naročito iz ove perspektive. 😅 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted December 13 Share Posted December 13 16 hours ago, DameTime said: @dissolvius, kakva je procedura kad se dobije na strani? Pitam za drugaricu... Ništa posebno. Lagani petting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 13 Share Posted December 13 Ja ne verujem u Jonesov potencijal za gamechangera u EL. Pokazao se boljim od ocekivanog, bar iz mog ugla, ali ne vidim klasu. Moguce je da sam slepcina, videcemo na kraju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 13 Share Posted December 13 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ko ne zna Pedju Materica, pas mu se mesa napotezo Imao sam i Kecmanov iz Beopetrola, on u seniorima ja u pionirima, al ispostaviće se da me svaki dres na kraju proda kad ne treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 13 Share Posted December 13 4 minutes ago, fillam said: Elem, bacih oko na temu za prelazni rok, datum 15. Jul, objavljen dolazak Karlika Džounsa... simpatične reakcije, naročito iz ove perspektive. 😅 Koliko sam ispratio,najviše ste kukali kada je on potpisao 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 13 Share Posted December 13 9 minutes ago, dissolvius said: Ništa posebno. Lagani petting. Logicno s obzirom na tradiciju gostovanja. Kod mene je "boli me glava", ali ja to govorim. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13 Author Share Posted December 13 3 minutes ago, wrach said: Kod mene je "boli me glava", ali ja to govorim. Haha carski Glavobolja od Nilikina, a nigde aspirina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted December 13 Share Posted December 13 38 minutes ago, DameTime said: Zach Leday likes this. 35 minutes ago, fedor said: Kako je krenulo u poslednje vreme mogao bi ti neku bakteriju da pokupis... pa priznajem... gaće menjam... ali sam postao svestan toga tek kad ste pomenuli gotovo, ode sreća, dobija nas Asvel @DameTime ti si kačila neku sliku Dantea kad je bio mali i pričala kako se vidi da je dobrica apsolutno važi i za Carlica... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 13 Share Posted December 13 15 minutes ago, dissolvius said: Ništa posebno. Lagani petting. Sto bi moj drug rekao: malo promrljam i spavanje. Elem ja nemam srecne stvari, samo baksuzne koje izbegavam da nosim. Medju njima i Cmankeov dres Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 13 Share Posted December 13 Meni je najveći potop bio događaj iz Madrida, jer sam tada nakon mnoooogo godina (bukvalno nakon naše odbrane pre famozne "tuče") dozvolio sebi pomisao da igramo kao evropski šampioni (budući). Kakava vožnja u roku od par minuta. I sad mi je teško kad se toga setim. To više sebi neću dozvoliti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted December 13 Share Posted December 13 40 minutes ago, dissolvius said: Ništa posebno. Lagani petting. I vracamo se lagano na nase glavne teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13 Share Posted December 13 Gde sam ja ovo usao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13 Author Share Posted December 13 1 minute ago, Don Dusko said: Gde sam ja ovo usao? Na Voxxx92 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13 Share Posted December 13 3 minutes ago, DameTime said: Na Voxxx92 Voxxx92 dark side of the forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 13 Share Posted December 13 VoxXXL92 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13 Author Share Posted December 13 (edited) 17 minutes ago, Don Dusko said: Voxxx92 dark side of the forum. Nikad bolja atmosfera na topiku bre. Ispostavlja se da ljudima za smanjivanje tenzija ne treba Želimir, Ostoja ili Čović, nego.... Edited December 13 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted December 13 Share Posted December 13 1 hour ago, Taki said: Koliko sam ispratio,najviše ste kukali kada je on potpisao 🙂 Kad je Rambo potpio bio je paklenac, ali sa razlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 13 Share Posted December 13 Imao sam ja i sretne gaće i čarape, to sam zapatio odavno, skontao sam da su neke sretnije od drugih pa sam njih oblačio samo za slemove i važne utakmice. Kad je Novak prepišao sve moguće rekorde, a tamo pred početak prošle kk sezone, uzmem i pobacam sve, bilo staro preko deset godina i šuplje k’o sito. Elem, svi znamo šta se desilo pa sam pred ovu sezonu pobacao 20 pari bad juju gaća i sličan broj čarapa i kupio sve nanovo. Šta mi teško. Malo je štucalo na početku dok nisam provalio dobitne kombinacije ali čini mi se da se kockice gaće i čarape počinju slagati. 😁 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted December 13 Share Posted December 13 7 minutes ago, DameTime said: Nikad bolja atmosfera na topiku bre. Ispostavlja se da ljudima za smanjivanje tenzija ne treba Želimir, Ostoja ili Čović, nego.... kakav mučki pokušaj destabilizacije , i onako male grobarske populacije, počeće i medj muškima ovulacije, zar nije dosta sekiracije. (moj neki predlog je 3 dana za dame, kocko 7 ili 8, jer se rimuje) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 13 Share Posted December 13 59 minutes ago, Don Dusko said: Gde sam ja ovo usao? Razmisljas se koga da banujes i onda skapiras da moras sve 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts