Barkley#34 Posted December 11 Share Posted December 11 (edited) 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Cini mi se da se i nasa publika pomalo 'cisti' i da je sve veci broj bas pravih navijaca kosarkaskog kluba, a ne striktno SD-a, u prevodu FK-a sa satelitima. KKP već decenijama ima značajan broj ljudi koji ga prate maltene bez predaha. Poštujem svakog ko voli klub i košarku, ne zanima ga ili ga manje zanimaju fudbal i/ili drugi sportovi. Međutim, 99% onih koji inače prate/vole fudbal, rukomet, šta god a kažu da navijaju samo za KKP i beže u potpunosti od drugih klubova društva su klasični lovci na spektakl ili uspeh i nemaju veze sa čru partizanštinom. Edit: Edited December 11 by Barkley#34 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 11 Share Posted December 11 Moguće da će Alba biti oslabljena sutra, Procida povređen. Nije igrao za vikend u kupu protiv Bamberga, koji ih je manje više rutinski izbacio. Ako ne igra ni sutra, oni su baš tanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 11 Share Posted December 11 (edited) On je meni gotivan igrač baš. Ja mislio jinx baciti, nešto kao samo da Proćida ne pokida. Nažalost ni ja ne mogu u Berlin sutra a toliko sam želio i zbog forumske ekipe naročito. Popijte i jedno pivo za mene. A ekipa da nastavi solidan niz! Edited December 11 by odupri se ludilu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 11 Share Posted December 11 Kaže Anus da gubimo sutra. Please say it isn't so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 11 Share Posted December 11 Dakle, toliko dugo čekam ovo gostovanje - i radujem groznicu, ne mogu da gledam jedva kuckam ovo, jedino nepomeniku priznajem da mu je trenutno teže nego meni (i treba, tek će da mu bude teško...). Ali, idem pa makar pao mrtav tamo!! Grobari fever!! Napred mi! @SteveFrancis#3 reci mi da si Žalgiris nenamerno propustio... 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 Bice tesko, ali dobijamo berlinske žute (ovo sam sama smislila, znam da je lejm) 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 12 Share Posted December 12 27 minutes ago, kojihit said: Bice tesko, ali dobijamo Po guzici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 12 Share Posted December 12 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 12 Share Posted December 12 Promenio Kronos sličicu i odmah boljše... 4 pobede za redom laganooooo Kakva Rada, kakav Željkov inat, qrci palci... slička Srbi, slička, a ne zvona i praporce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 12 Share Posted December 12 1 minute ago, JPM said: Promenio Kronos sličicu i odmah boljše... 4 pobede za redom laganooooo Kakva Rada, kakav Željkov inat, qrci palci... slička Srbi, slička, a ne zvona i praporce. `Esi vid`o, bajo moj? A ne ko neki tamo sto se turisticki seckaju po Milanu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 12 Share Posted December 12 2 hours ago, Kronostime said: @ranzo ? 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 12 Share Posted December 12 44 minutes ago, JPM said: Promenio Kronos sličicu i odmah boljše... 4 pobede za redom laganooooo Kakva Rada, kakav Željkov inat, qrci palci... slička Srbi, slička, a ne zvona i praporce. Ja sam mu dosađivao prošle i ove sezone da promijeni. Doduše tražio sam nekog partizanskog mitraljezca. Tako da za dan bezbednosti ako me se sete, sete se .... A ti gazda piči samo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 12 Author Share Posted December 12 (edited) 7 hours ago, jedibojan said: Po guzici Šta fali, ako je consensual... Edit: pobeda 7 razlike Edited December 12 by DameTime 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 12 Share Posted December 12 Kakvi su ovo nasumični ispadi prknoljublja... Jako važna utakmica večeras, iskoristili smo "(dupe) uz zid" boost i kod kuće potukli tri ozbiljna rivala. Sada slede dve utakmice gde moramo kako-tako doći do pobede, a kako se bliži utakmica večeras, sve mi opasnije deluje njihov tandem Williams-McCormack. Ipak, imamo dosta širi roster, bolji nalet, verujem da dobijamo ovo a ako mogu da pridodam i neku želju, voleo bih jednu 4/6 za 3 partiju Vošingtona i nekih 20ak poena, dok čekamo Ljunberga da se vrati, lepo bi nam došlo da se Duane zapali. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 12 Share Posted December 12 Opet imam tremu. Mnogo zajebano ce biti, nema sanse da ovo dobijemo... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 12 Share Posted December 12 Mekormak 16p 8sk prosek poslednje 2 tekme. Protiv Virtusa 5 skokova u napada i 4 ukradene. Vilijams 18 skokova na poslednje 2 tekme, za 18-19 minuta u proseku. Srećom retko i malo igraju zajedno, to nam ne bi odgovaralo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 12 Share Posted December 12 E moji grobari, zar od kanarinaca da se plasimo? Ccc Nego, dajte i onaj Tesna koza.gif, taman sam se navikao na njega a jos nisu pocele novogodisnje reprize 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 12 Share Posted December 12 4 minutes ago, Marvin said: E moji grobari, zar od kanarinaca da se plasimo? Ccc Nego, dajte i onaj Tesna koza.gif, taman sam se navikao na njega a jos nisu pocele novogodisnje reprize 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted December 12 Share Posted December 12 Ostoja drži kzs u 12. Ili licenca ili se pravda velikom vodji. Treće nema.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 12 Share Posted December 12 27 minutes ago, Aman said: Ostoja drži kzs u 12. Ili licenca ili se pravda velikom vodji. Treće nema.😄 ima li lajva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 12 Share Posted December 12 4 minutes ago, Luchifer89 said: ima li lajva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 12 Share Posted December 12 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 12 Share Posted December 12 Čović gleda ovu konferenciju i misli se... imam ja kome da ostavim Srbiju...ima nade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 12 Share Posted December 12 Šta kaže PreCednik, jel da vičemo šećeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 12 Share Posted December 12 Just now, Eddard said: Šta kaže PreCednik, jel da vičemo šećeru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts