DameTime Posted 5 hours ago Author Share Posted 5 hours ago 50 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ma kao da nama nesto znaci kada je rival oslabljen. Jos prosle sezone smo pokazali da to uopste nije briga na koju se obaziremo... Vrati bre stari nick i avatar, bio si mnogo manje pesimističan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 10 minutes ago, DameTime said: Vrati bre stari nick i avatar, bio si mnogo manje pesimističan 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 22 hours ago, Charles De Ketelaere said: Zakon velikih brojeva zahteva veliki broj ponavljanja - u ovom primeru je prikladniji Monte Carlo/Gambler's fallacy - budući da se nadamo da će zbog prethodna tri promašena clutch šuta, sledeći pre ući nego što neće. Da je Frenki za rulet stolom, pred njim je četvrta ruka na koju stavlja ulog, prethodna tri puta je igrao na crno, a rulet je bacao crveno... šansa da će ovaj put pasti crno je ista kao da će pasti i crvena, budući da je svaki spin točka nezavisan u odnosu na prethodne... isto kao i klač trica. Ovo mi je trebalo kad sam spremao verovatnoću i statistiku, ne bih morao da polažem 6 puta 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) On 11/23/2024 at 10:14 PM, SteveFrancis#3 said: Mi smo u ozbiljnom falusu i jedna pobeda, makar bila i protiv KKCZ pa izazivala dodatno zadovoljstvo kod vecine, to nece promeniti. Vracam se ponovo na nesto sto se zanemaruje na ovih nekoliko strana - igraci poput Pokua, Nakica i Balse su do sada isporucili jedno 50x vise od ocekivanog. To su imena koja su realno vidjena na samom kraju klupe i borderline neupotrebljivi u EL utakmicama ove sezone. Nekolicina drugih takodje odigrala sveukupno iznad svog renomea i 'trzisne vrednosti'. Uz sve to, mi smo zakucani za dno EL, uz ovako povoljan raspored na pocetku. Ovde se prica o doselekciji i nekakvom ad hoc menjanju igraca usred sezone. Ja to vidim sasvim drugacije - mi nismo ni zavrsili selekciju, odnosno odbili smo da zaokruzimo ekipu. DJ Wilson je bio kao zavrsen i onda se odustalo, a nikada se vise nije ni pomenulo drugo ime na toj poziciji, te se ostalo samo na Pokumonu. Nas postojeci frontcourt nije sposoban da zavrsi posao koji nam treba i to nazalost nista sto bilo ko od nas ovde napise nece promeniti. Moze Zeljko da nastavi da glumi gangstera, ali to ce jedino da rezultuje time da se popase masno spolovilo. Jos jedna stvar mi nije jasna, a to je fascinacija nase publike tom mitskom 'jednom tekmom koja okrece sezonu'. Svake godine se trazi taj carobni trenutak od koga magicno stvari krecu sjajno. Kumovali su tome svakako i uprava i Zeljko, posto svake jebene sezone radimo isto, krecemo katastrofalno pa se posle vadimo. Slovima i brojem, JEDNOM nam je to poslo za rukom. Narocito sada, kada je kompletan tim nov, sta je jos jedan igrac... Doveli smo Dwiza pa smo terribly vexed sto nije Steve Nash - trebao nam je pa smo ga doveli, ali nam ocigledno ipak ne treba jer mu ne damo ni minute da pokaze da nam ne treba. Ali nam je kazem bio potreban, jer ga inace naravno ne bismo doveli. Ne, nije nam trebao jos jedan visoki, jer da jeste, ne bismo doveli Washingtona da uzme roster spot. Sad se ponasamo kao da nam ni on ne treba, sto znaci da mi imamo zapravo suficit igraca. U suštini se slažem i naravno da ne postoji ta jedna utakmica koja menja sve, ali ipak ima tu par faktora, za koje možemo makar da se nadamo da bi mogli biti naznake pomaka unapred. 1. Svakako korišćenje Majka. Već sam pisao o tome, gomila benefita koje možemo da imamo i bez da odigra ne znam kako u napadu. Ali imaš opciju za Pokua ako je u njegovoj, relativno čestoj, minus fazi, a da to nije maltretiranje Bonge sa igranjem četvorke. Recimo koliko je Bonga fino čuvao Kalinu, izlazio mu visoko... Da smo imali Sterlinga tu, ovaj bi ga pokidao bar par puta na postu, par puta na skoku, a Bonga bi se patio sa Daumom i ostalima. I nije to pitanje samo CZ, to bi moglo važi za svakog protivnika. 2. Možda je samo priprema utakmica, možda je samo Zvezdino loše napadanje tih rešenja, ali bilo je nekih novih stvari u odbrani. Na momente zona, konačno da vidimo neke pravnovremene faulove za prekidanje kontri, mismečeva i slično. Na kraju, nije zanemarljiva ni psiha, iako istu može da sjebe jedan poraz sa lošom završnicom (pu,pu, daleko bilo). Što rekoše, nismo mi gubili mečeve sa laganih 20, nego se u većini slučajeva samoubijali u završnicama. Recept deluje kao da je jasan, po mogućstvu ne iscediti Karlika do kraja, pa mu dati loptu u toj završnici. Malo samo više samopouzdanja kod svih. Što se Olija tiče, svakako prvi ispit reket. Koliki dmg mogu da nam nanesu sa of skokom i koliko mi to možemo da kontrolišemo. Pa tek onda ostala pitanja, kojih ima mnogo. Edited 2 hours ago by realno *w 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts