Papanikolesku Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Pa da se slikam sa čovekom, sebi za uspomenu:D Generalno mi je bzvz da to uradim kad je neka poznata osoba u privatnom izlasku. Mada mogu samo da se razderem: Gde je četvorka??? Trebala si, toliko nam duguje svima za ovo što proživljavamo 😄 Ja imam jednu sa njim i Itudisom, dok sam bio mlađi, a oni vodili Panatinaikos. Sad bih mu prišao i rekao, ajde Želimire da se slikaš sa mnom, da imaš za uspomenu 😎😑 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Da nastavis afirmativni pritisak i budjenje koje je zapocela Rada SK 💪 Ma zezala sam se malo, sa Želimirom mora drugačije. Vidiš kako hostilno reaguje na Radu 😄 Spoiler Imam u poslovnom okruženju dosta takvih ljudi, iz nekog razloga me vole. Na finjaka bih ja to ;D 2 minutes ago, Papanikolesku said: Trebala si, toliko nam duguje svima za ovo što proživljavamo 😄 Ja imam jednu sa njim i Itudisom, dok sam bio mlađi, a oni vodili Panatinaikos. Sad bih mu prišao i rekao, ajde Želimire da se slikaš sa mnom, da imaš za uspomenu 😎😑 Sledeći put kad ga sretnem, pobediću stid da bih ga zamolila da snimi poruku za Vox92 grobare 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Sledeći put kad ga sretnem, pobediću stid da bih ga zamolila da snimi poruku za Vox92 grobare 😄 Snimak počinje: "Kako se zovu? Aha, dobro. Barkli, Thunder, Marvine i ostali...kako bih vam rekao, budite vi partizanovci tamo gde sam ja bio partizanovac. Ja imam 9 evropskih titula, koliko vi u zbiru imate? Nijednu? Ništa onda. Šćekiću, za tebe ovo ne važi, javi se za superior gold." 😄 3 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 18 hours ago Author Share Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Snimak počinje: "Kako se zovu? Aha, dobro. Barkli, Thunder, Marvine i ostali...kako bih vam rekao, budite vi partizanovci tamo gde sam ja bio partizanovac. Ja imam 9 evropskih titula, koliko vi u zbiru imate? Nijednu? Ništa onda. Šćekiću, za tebe ovo ne važi, javi se za superior gold." 😄 "A tebi bi Luchifere bilo bolje da središ CV za taj posao s konjima..." @Luchifer89 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Snimak počinje: "Kako se zovu? Aha, dobro. Barkli, Thunder, Marvine i ostali...kako bih vam rekao, budite vi partizanovci tamo gde sam ja bio partizanovac. Ja imam 9 evropskih titula, koliko vi u zbiru imate? Nijednu? Ništa onda. Šćekiću, za tebe ovo ne važi, javi se za superior gold." 😄 1 hour ago, DameTime said: "A tebi bi Luchifere bilo bolje da središ CV za taj posao s konjima..." @Luchifer89 I pažljivo s to sikirče, Evgenije @Beonegro 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 2 hours ago, Papanikolesku said: Ja imam jednu sa njim i Itudisom, dok sam bio mlađi, a oni vodili Panatinaikos. Sad bih mu prišao i rekao, ajde Želimire da se slikaš sa mnom, da imaš za uspomenu 😎😑 Sferopulose ti li si? 😳 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ja imam sliku sa Zlatibora, sa kompletnom onom repkom, svakim igracem ponaosob, ukljucujuci i njega kao kouca 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ja imam sliku sa Jokićevim konjima Spoiler Strahinjom i Nemanjom 2 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 🙂 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago 50 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ja imam sliku sa Zlatibora, sa kompletnom onom repkom, svakim igracem ponaosob, ukljucujuci i njega kao kouca 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ja imam sliku sa Zlatibora, sa kompletnom onom repkom, svakim igracem ponaosob, ukljucujuci i njega kao kouca Zamišljam scenu u kojoj mlađani Frenčajz ide od jednog do drugog, smara ih za sliku i vodi evidenciju da nekog nije slučajno preskočio. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ja imam sliku sa Zlatibora, sa kompletnom onom repkom, svakim igracem ponaosob, ukljucujuci i njega kao kouca Kakav si maler osecam da je to bilo pred ep 05 Resena misterija zasto smo doziveli potop 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 8 minutes ago, drperce said: Kakav si maler osecam da je to bilo pred ep 05 Resena misterija zasto smo doziveli potop Kakvu bi majcu uradio na temu aktuelnih dogadjaja i rezultatata u KK Partizan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 2 hours ago, suptil said: Kakvu bi majcu uradio na temu aktuelnih dogadjaja i rezultatata u KK Partizan? Postoji već takva majica pa reko da ne duplirate badava... https://www.kupujemprodajem.com/odeca-muska/majice/zeljko-obradovic-kk-partizan/oglas/151383585?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Edited 9 hours ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nema mnogo nade, ali inače idealna utakmica da se u još relativno ranoj fazi sezone pobedom napravi neka prekretnica. Još samo kada bi igrači uz posedovanje potrebnog kvaliteta, shvatali značaj derbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nema nade, ali bice Rade na konferenciji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Kronostime said: Nema nade, ali bice Rade na konferenciji. Znači, Rada je ustvari Nada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 42 minutes ago, Kronostime said: Nema nade, ali bice Rade na konferenciji. - Idemo pitanja na srpkom jeziku, izvolite Rado. - Zeljko, kako se osecate nakon 0:9 i 2:9 u EL ? Shalu na stranu, veceras Nateklina pogadja trojku za pobedu. Poku igra partiju zivota, Rambo dominira kao Bakica protiv Bara 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Sector said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Stvarno nam treba pobeda veceras...a zbog svih okolnosti, ovo je mozda i najteze EL gostovanje za KK Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 11 minutes ago, MC Thunder 2 said: Stvarno nam treba pobeda veceras...a zbog svih okolnosti, ovo je mozda i najteze EL gostovanje za KK Partizan. Kako to objasniti čak samo i kroz prizmu prestiža, Ifeu, Jones-ima, Franku itd, jer njima je ovo prva sezona u klubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Baš smo našli na Zvezdi kod njih da se vadimo. Imaju puno igrača sa iskustvom derbija i to će biti teško premostiti. Izgledaju bolje od nas. Igraju kući. Dobijamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 hours ago, drperce said: Kakav si maler osecam da je to bilo pred ep 05 Resena misterija zasto smo doziveli potop Zapravo, kriv je Milos Vujanic, ako cemo posteno. Video je da stojim sa strane i cekam da prodju i sam je prisao, pitao nesto tipa 'cekas slikanje?' i tako napravio cep tu gde smo stali, pa ostali nisu mogli da prolaze. Tad sam iskoristio priliku i na tom mestu startovao svakog kako su nailazili... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts