Урош19 Posted Saturday at 10:34 AM Share Posted Saturday at 10:34 AM On 11/8/2024 at 10:02 AM, MC Thunder 2 said: Vrlo neprijatan osecaj kada znas da je dobra verovatnoca da ces sa Albom i Asvelom u podrumu pricati viceve... 3 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Saturday at 10:34 AM Share Posted Saturday at 10:34 AM Ma zajebi psovanje, ocemo mi dobiti neku utakmicu? Pogotovo ove infarkt zavrsnice. Pa nismo budisti ovde jbt. Jos jednom gospodin Repesa (kad smo vec na temi psovanja): Zeljko de se uozbilji boga ti jebem bezobraznoga 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 10:38 AM Share Posted Saturday at 10:38 AM Pa to selektivno deranje moze da stvori zlu krv ili ti klanove... Pogotovo ako su rezlutati losi... Pa meni prvom ne bi bilo prijatno da se na mene dernja kad pogresim(ne kazem da nisam zasluzio) a onda vidim da za isto ili gore, stranac ne dobije nista....Ili dobije al dosta blazu verziju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 11:04 AM Share Posted Saturday at 11:04 AM Jedna ista prica na svaka 3 meseca. Gnjavite sa tim njegovim psovanjem. Svaki igrac za njega ima samo reci hvale, svaki snimak sa treninga pokazuje da ih voli sve i tretira kao drugare, da su igraci vrlo opusteni i bliski sa njim. Siguran sam da oni znaju da njegove psovke apsolutno ne uzmaju za nesto licno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Saturday at 11:51 AM Share Posted Saturday at 11:51 AM Kad je psovao jednog Slukasa i Điđi Datomea, Bogdana, Bjelicu, Šarasa i još 100 vrhunskih igrača, pa mu ovi zahvaljuju redom za karijere, onda tu nema šta da se polemiše i morališe. Zna se kakav je Želimir i kako funkcioniše, a sad meriti dal je više psovao Bogdana ili Pantera je nebitno. Obojica na kraju dana znaju zašto je to tako, i obojica nemaju problem sa tim. Nego Želimir da se zapita šta 2 sezone radi pogrešno i zašto mu ekipa izgleda ovako bedno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 11:58 AM Share Posted Saturday at 11:58 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: Nije mi problem u tome što psuje Jeste problem psovanje nečije majke, to je ozbiljno nepoštovanje, a meni nije jasno kako možeš da radiš sa nekim za koga nemaš minimum poštovanja. Meni nisu jasni ni treneri koji svoje igrače nazivaju kretenima i debilima, budući da su ih - jeRte - sami birali, a to je deset spratova ispod psovanja majke nekome. Na primjer, jedno od objašnjenja zašto u CG tradicionalno psuju oca jedni drugima je da za psovanje majke automaCki pada krv. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted Saturday at 12:14 PM Share Posted Saturday at 12:14 PM 4 hours ago, Stiletto said: Ne opravdavam Željka, ali ga razumem. Da citiram Atikusa Finča, "pre nego što optužiš nekoga, prošetaj neko vreme u njegovom cipelama". Da sam ja pored klupe tokom utakmice, šta bih u nekim trenucima rekao nekim igračima, ovo Željkovo je kamilica. Ne opravdavas ga, ali da si ti na njegovom mestu ovo njegovo je kamilica? Procitaj sta si napisao... Kako bih ti rekao, bilo je situacija gde me je neko puno vise iznervirao u zivotu u recimo teskoj zivotnoj situaciji i slicno, pa nisam nekom *ebao 100 majki, a ne u tome dal je dodao loptu neko nekom na xy utakmici ili sta vec sto se zaboravi bukvalno koliko za mesec dana a kamoli u periodu od 4-5 godina sto dokazuje kolko su to susinski nevazne stvari u zivotu iako se cini u trenutku da je to ne znam sta. Aj da razumem da je neka greska za trofej Evrolige pa da ispadnes iz takta, mada licno ne bi ni tad jer znam kakav sam i pod velikim adrenalinom, a kamoli da ti je to deo svakodnevnog ponasanja. Igrao sam kosarku (ni blizu tog nivoa doduse al bas zato mislim da sto je visi nivo treneri bi trebalo biti sve gospodskiji da se tako izrazim) i nije Zeljko jedini naravno, dosta puta sam prisustvovao kako protivnicki treneri psuju pa cak i majke par puta sopstvenim igracima i oduvek mi je to bilo nenormalno jos od kad sam bio klinac i sigurno da to ne bi trpeo a pogotovo ne u kontinuitetu. Nenormalno mi je i da se to pravda na bilo koji nacin. Ne trazim da se to osudjuje ili da se neko slozi sa mnom sve ja razumem sta Zeljko znaci Partizanovcima, ne mora nista ni da se napise ovde vise ista povodom toga, samo da kad je bilo ko od vas sam sa sobom i da zamisli kako je kad mu neko psuje majku i da li mu je to normalno, samo to. Imao sam i trenere galamdzije i one koji su psovali ali nikada nikome nisu psovali majku i za mene postoje granice u psovanju i bilo mi je izuzetno neprijatno kada sam uzivo cuo da su protivnicki treneri psovali svoje igrace, isto kao kada sam cuo i Zeljka na tv-u, da ne bude neke zabune da ovo pisem nesto na licnom nivou protiv Zeljka, isto bi pisao i da je trener Zvezde. 3 hours ago, DameTime said: Psovanje majke je ružno, samo i ja dosta puta uhvatim sebe kako tokom utakmice opsujem majku nekome, i to baš u ***** i sl. Nije isto kada to neko radi kod kuce ili na tribinama ili kada to nekom uzivo govoris. 3 hours ago, DameTime said: Ali opet smatram da je prešao granicu u određenim situacijama i da je više bio njegov lični frust u pitanju, nego greška igrača. Ili je frust ili je jednostavno njegov nacin rada takav da tim nacinom zavredjuje strahopostovanje kod igraca. U svakom slucaju on je birao sve te iste igrace i valjda su se raspitivali za njihov kosarkaski IQ i slicne stvari jer se to radi i na Kls nivou a kamoli na evroligaskom. 1 hour ago, DameTime said: Ja sam uvek mislila da mu je više stalo do naših (domaćih prim.prev) igrača pa se više dernja na njih, sad nemam pojma. Ovo jeste istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Saturday at 12:21 PM Share Posted Saturday at 12:21 PM Lep trenutak 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted Saturday at 12:40 PM Share Posted Saturday at 12:40 PM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Jedna ista prica na svaka 3 meseca. Gnjavite sa tim njegovim psovanjem. Svaki igrac za njega ima samo reci hvale, svaki snimak sa treninga pokazuje da ih voli sve i tretira kao drugare, da su igraci vrlo opusteni i bliski sa njim. Siguran sam da oni znaju da njegove psovke apsolutno ne uzmaju za nesto licno. I Zvezda je snimala kako se Deki Stankovic i Pavkov grle na treningu pa spletom okolnosti znam da su se privatno ozbiljno pokacili. Kako bih ti rekao nije snimak treninga od par minuta realno stanje stvari, kao ni izjave u javnosti. Evo i Sferopulos je izjavio da ne zna nista o tome pred dolazak Petruseva i Motlija, pa smo svi znali da zna sve o tome i da se radilo na tome da se dovedu. Normalno da je to izjavio jer stiti interese kluba. Hocu da kazem da je izrazito neozbiljno uzimati snimke s treninga i izjave iz javnosti kao ultimativnu istinu. Spletom okolnosti znam i sta je po neki igrac koji je igrao za Zeljka imao drugacije misljenje privatno od onoga sta je rekao u javnosti, odnosno istakao je neke pozitivne stvari a nije istakao negativne, sto je po meni i normalno da se ne iznosi sve u javnost. Psovanje majki je po meni apsolutno licna stvar i ako verovatno on nema neku losu nameru nego to radi u afektu, ponavljam da po meni nije svaka psovka ista i da u svemu postoje granice. Nisi razumeo sustinu. 36 minutes ago, Papanikolesku said: Kad je psovao jednog Slukasa i Điđi Datomea, Bogdana, Bjelicu, Šarasa i još 100 vrhunskih igrača, pa mu ovi zahvaljuju redom za karijere, onda tu nema šta da se polemiše i morališe. Njima je rekao koliko znam fuck you a ne fuck your mother. Ponovicu jos jednom posto niste razumeli, nije mi ni priblizno isto bilo kakva psovka i psovanje majke. Naravno da mu zahvaljuju kad im je dodelio najvece uloge u tom trenutku koje su imali u karijeri i obezbedio daleko najvece ugovore koje su imali do tada. Pomogao im da napreduju kosarkaski zato sto je to posao svakog trenera a i dobio je od svih njih zauzvrat dosta jer su to sve bili top potencijali ili vec formirani igraci u tom trenutku. Potpuno normalna i prirodna stvar da mu zahvaljuju jer im je pomogao u karijeri, ali jedno je posao i karijera a ja pricam o necemu drugom sto osim Beonegra i Dejm ne vidim da me je iko razumeo ili se prave da ne razumeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Saturday at 12:51 PM Share Posted Saturday at 12:51 PM U samom pocetku sam jako bio zadovoljan kako smo pokriveni na poziciji jedan i dva. Kako vreme odmice, polako menjam misljenje. Nesposobnost da osim Karlika, bilo ko drugi organizuje bilo kakav smislen napad je tako uocljiva. Samo kad on igra, mi igramo koliko toliko neki napad. Ocekivao sam na tom polju vise od Lundberga, ali za sada nista. Washington je totalno visak u ovom timu. Da organizuje ne ume, a ni suta nema ni na vidiku, u ovo malo utakmica koje je igrao. Sterling lepo poceo, pa nestao, mada ne razumem ni njegovu smanjenu minutazu, kad se lomilo u Francuskoj. Fino se uveo u sezonu, i odjednom kapiten ima vise prostora od njega. Sve u svemu, odlicna pojacanja Karlik i Tajrik Dzons, i Bonga. Solidna pojacanja Ife i Sterling. Sve ostalo je veoma, veoma tanko. Da li sam vec navikao, ili svestan rostera za ovu sezonu, tako sam mirno ispratio sve nase utakmice, i tesne poraze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Saturday at 02:05 PM Share Posted Saturday at 02:05 PM 1 hour ago, Brat od Korneta said: Njima je rekao koliko znam fuck you a ne fuck your mother. Ponovicu jos jednom posto niste razumeli, nije mi ni priblizno isto bilo kakva psovka i psovanje majke. Naravno da mu zahvaljuju kad im je dodelio najvece uloge u tom trenutku koje su imali u karijeri i obezbedio daleko najvece ugovore koje su imali do tada. Pomogao im da napreduju kosarkaski zato sto je to posao svakog trenera a i dobio je od svih njih zauzvrat dosta jer su to sve bili top potencijali ili vec formirani igraci u tom trenutku. Potpuno normalna i prirodna stvar da mu zahvaljuju jer im je pomogao u karijeri, ali jedno je posao i karijera a ja pricam o necemu drugom sto osim Beonegra i Dejm ne vidim da me je iko razumeo ili se prave da ne razumeju. To je ono što si čuo, jer je snimljeno. Ne zanosi se da i oni nisu dobili porciju van TO, ili na treningu ili gde god. Niko se ovde ne pravi blesav, svi mi dobro znamo ko je Želimir i kako funkcioniše, bolje od tebe. Svi igrači koje potpiše, i koji dođu da igraju za njega znaju šta da očekuju, kako na treninzima, kako na utakmicama, privatno/poslovno. Kome smeta, neće ni doći da sarađuje sa njim. I zato se manite ovih sranja o psovanju i vređaju, čovek to radi 30 godina unazad, i nije jedini, radili su to i Duda i Kari, Vujošević. Neki u većoj, neki u manjoj meri, ali su radili. Neko je snimljen neko nije. Njegov posao je da mu igrači budu na vrhuncu, da napreduju, da im ukaže na greške, da ih ispravi, da je tu za njih. Njihov posao je da igraju, usvajaju i postanu bolji kroz rad sa njim. I stavite tačku na nešto što nije vaš problem (ne vaš kao tebi navijaču Zvezde). Njihova komunikacija je njihova stvar, naša je KKP ili u tvom slučaju KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Saturday at 03:07 PM Share Posted Saturday at 03:07 PM 2 hours ago, božija noga said: Lep trenutak Nadam se da je Kica upotrebio par odabranih reci da Zeljku ukaze na neke stvari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Saturday at 06:05 PM Share Posted Saturday at 06:05 PM 7 hours ago, jedibojan said: Jos jednom gospodin Repesa (kad smo vec na temi psovanja): Zeljko de se uozbilji boga ti jebem bezobraznoga Na tom snimku je izgovorena jedna mnogo bitnija rečenica. Otprilike: ja ti verujem deset puta više nego što ti veruješ sebi! Nema ova ekipa samopouzdanja. Nije Vanja kriv za prodatu loptu nego miševi što su se posakrivali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Saturday at 06:24 PM Share Posted Saturday at 06:24 PM Naši ne razmišljaju o doselekciji, kaže sportklub. Tako da spremite živce, trebaće nam. Već vidim poraz protiv Barselone, a onda će ih onako istrosene Milano dokusuriti. Bilo bi lepo da grešim, ali nažalost ne vidim drugačiji ishod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 06:29 PM Share Posted Saturday at 06:29 PM 20 minutes ago, dekifisher said: Nije Vanja kriv za prodatu loptu nego miševi što su se posakrivali. Delom je kriv jer je požurio, čak bi bilo bolje da je svirano pet sekundi. Ali jeste neshvatljivo da nas pritisnu a dva igrača bleje na drugoj strani terena. Potpuno smo bili nepripremljeni za presing na minut do kraja, neverovatno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 06:34 PM Share Posted Saturday at 06:34 PM (edited) Zacarani dvokut nas i Zeljka na klupi Partizana: On im je sigurno sugerisao x puta da ne prave sranja koja prave, kao i igracima iz prosle sezone; nije on kriv sto oni iskljuce mozak cim vrisne sirena za kraj tajmauta; da, on je kriv jer ih je on licno birao znajuci sve njihove vrline i mane; ne, neki od njih te mane i manjak iq zapravo nisu pokazivali u drugim timovima; zasto ga sada pokazuju kada ih on trenira; zato sto je tvrdoglav i gura kocku kroz krug sto nikada nece uspeti; kako nece uspeti kada ima 9 EL iz sebe... I tako, a vi kako ste? Edited Saturday at 08:45 PM by MC Thunder 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Saturday at 06:39 PM Share Posted Saturday at 06:39 PM 33 minutes ago, dekifisher said: Na tom snimku je izgovorena jedna mnogo bitnija rečenica. Otprilike: ja ti verujem deset puta više nego što ti veruješ sebi! Nema ova ekipa samopouzdanja. Nije Vanja kriv za prodatu loptu nego miševi što su se posakrivali. Imao je otvorenog Iffea maltene za uručenje pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 10:37 PM Author Share Posted Saturday at 10:37 PM 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Zacarani dvokut nas i Zeljka na klupi Partizana: On im je sigurno sugerisao x puta da ne prave sranja koja prave, kao i igracima iz prosle sezone; nije on kriv sto oni iskljuce mozak cim vrisne sirena za kraj tajmauta; da, on je kriv jer ih je on licno birao znajuci sve njihove vrline i mane; ne, neki od njih te mane i manjak iq zapravo nisu pokazivali u drugim timovima; zasto ga sada pokazuju kada ih on trenira; zato sto je tvrdoglav i gura kocku kroz krug sto nikada nece uspeti; kako nece uspeti kada ima 9 EL iz sebe... I tako, a vi kako ste? Pa i jedno je i drugo. Za selekciju igrača i sve taktičke zamisli je sigurno odgovoran Željko. Što se tiče reakcija igrača u datom trenutku, može on 100 puta da objasni (i verovatno jeste) kako da izvedu loptu iz čeonog auta - igrači su na terenu. Jeste da trener i sportski direktor dovode igrače, radi se procena šta neko može ili ne može, ali treba uzeti u obzir ono što je Sinnerman primetio - imaš manje-više ograničen pool igrača. Najlakše je uzeti ekipu koju čine, lupam, Jokić, Lebron, Dončić, Giannis i Steph gde svaki ima iznadprosečan BBIQ, problem je što to nije (svima) dostupno. Kad smo kod Vanje: https://www.instagram.com/p/DCKclvhuLdv/ Kad ga nije opaučio ovom tablom 😄 (ignorišite muzičku pozadinu pls) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:21 AM Share Posted Sunday at 08:21 AM U cemu je fora sa utakmicama koje pocinju u 21h? Not cool, man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 08:53 AM Share Posted Sunday at 08:53 AM Mislio sam da dodjem sa detetom ali mi je to bas kasno... doci cu kuci oko 1 inace ocekujem danas jedno 15/35 sut za 3 Dubaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Sunday at 11:32 AM Share Posted Sunday at 11:32 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Sunday at 11:34 AM Share Posted Sunday at 11:34 AM (edited) Još jedno krilo. What could possibly go wrong 😄 Šalu na stranu, jel igrao on ikad četvorku? edit: sad vidim da je baš u Bulsima igrao na 4. Ali ne deluje mi baš realno da dodje Edited Sunday at 11:38 AM by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 11:45 AM Share Posted Sunday at 11:45 AM istorija je pokazala da je to ono pravo, verovati italijanima koji pisu za kkp na tviteru 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 11:47 AM Share Posted Sunday at 11:47 AM Zna li Carlika mozda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Sunday at 12:57 PM Share Posted Sunday at 12:57 PM Krilni centar sa manje od 2m?! Ja znam da je bilo centara sa nesto preko 2m, ali ovakve eksperimente jos nisam video. Jedino ako ovi sajtovi imaju lose podatke. Pa da je i neki centimetar vise opet dovodimo jos jednog 3/4. Onda pretpostavljam da se na Majka ne racuna ozbiljno. I ako je tacno da ga jurimo znaci trener nije zadovoljan odbranom. Ovaj je pre svega odlican u odbrani, sto bi rekli - elite. Ali sumnjam da je tacna vest. Videli nije igrao par utakmica i odmah ga sele u Evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts