Jump to content

Recommended Posts

Kiks ozbiljan, ali sezona je jos mlada. Nema potrebe da se uzbudjujete. Kvalitet ekipe u vakuumu svi odlicno znamo. On nije bio nesto veliki ni letos, nije ni sada. Idemo kao na nadgradnju i internal growth. Hoce li biti nesto od toga, videcemo. Znam samo da im necu okrenuti guzicu vec sad.

  • Like 14
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Vrlo sam relaksiran, gledao sam ovakve utakmice već, malo te neće, malo ne znaš, malo te i protivnik unervozi, malo ti je i jasno da ni lasom ne možeš da sačuvaš Klejburna i Šengeliju i tako, sve po malo i ćao.

 

Inače, Evrokup nivo utakmice, bilo bi krajnje nezasluženo da smo dobili, pre svega zbog više želje i malo više pameti koje je demonstrirao protivnik. Takođe ne mogu da se otmen utisku da su i sudije bile tu da poguraju tamo gde treba da se ne krene sa 0-5, tako da ovo nije bila naša noć ni po kom osnovu.

 

Šta je Karliku, zglob?

Edited by Dzep
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, JPM said:

Ako je za utehu, Virtus nije ni blizu slab da bi imao 0-5 skor.

 

Individualno su svakako druga najslabija ekipa u takmicenju - previse su matori, ovi sto nisu matori su Cordinier i ostatak drvne gradje koja ni u Cedeviti ne bi donosila pobede u bitnim mecevima.

 

Zato su timski bolja ekipa od ASVELa, Bayerna, nesrecnog Maccabija, pa ispada i od Partizana.

 

Inace, kada je ekipa sa ovoliko stranaca (a da se ne zove Maccabi Tel Aviv) ista uradila u EL? Ko u KKP od bekova uopste ima neki pedigre lidera sa EL iskustvom? Jones? Lundberg (mozda samo on)? Bonga, Marinkovic, Brown, Washington, Ntilikina?

 

EL je jedno takmicenje (i organizacija) na samrti, prikljucena na aparate koji se zovu 30+ igraci koji i dalje zele da daju 100% sebe na svakom treningu (inace, Shengelia je bleda senka samog sebe iz prosle sezone), besmisao je tu uopste ulupavati ovoliku kolicinu novca. KKP svakako nema sanse da uradi ista u EL, ostala takmicenja zaista nisu nimalo bitna, dok KKCZ broji poslednje dane, a onda ce oni morati da dovode gomilu polovnjaka kada im 30+ ekipa konacno popusti i prestane da se ozbiljno bavi kosarkom.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Carl Johnson said:

Pa nije do njega, do Zeljka je.

 

Koji njegovi detalji, prevaziđen je, pravi od proste igre rocket science.

 

Dobio nas Virtus sa dve akcije, izolacija za Klajburna i spuštanje na Šengeliju.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Carl Johnson said:

 

Ne slazem se.

 

Jedno je kad neki bek promasuje slobodna bacanja i time doprinese porazu svoje ekipe. Ili kada bek ne zna da pogodi otvoren sut i ima 0/5 za 3 tokom meca.

 

Ovaj sut je prosto jedna losa odluka, nesto slicno kao Brendon Paul kada je sutnuo i pogodio tablu u mecu protiv Cluja.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Smrtokapa said:

Na žalost Frenki ne može da vežba decision making u praznoj sali, ali rispekt ide za to što je uzeo da se bavi opcijom koja mu jeste na raspolaganju.

 

Nece on nikada biti elitni suter, nije ni realno da to postane. Nije on Magee ili Carroll, potpuno je drugaciji tip igraca.

 

Ono na cemu treba da se radi sa njim je da on ne sme da uzima suteve kada se lomi mec sve dok ne stekne dovoljno iskustva igranjem u EL. Recimo, Punter nije samo talentovan suter, on je postao ubica jer je odigrao ogroman broj jakih meceva.

 

E sad, druga je stvar sto KKP nema nekog igraca na kojeg moze da se osloni kada se mec lomi osim Lundberga.

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, dekifisher said:

 

 

Probudite uinija 😄 

 

Inače, Q4 je bila jalova što se tiče napada jer su se igrale baš čvrste odbrane (dobro, bilo je takođe i glupih grešaka, tj. svađanja sa loptom na obe strane). Ovaj Bugarin sa mog strima samo što nije pišnuo u gaće od oduševljenja.

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Barkley#34 said:

Još je bio poluokrenut kad je ukrao loptu, ko zna šta je video. Mene je jedino začudilo što ide na trojku, ja bih krenuo metar napred pa od table.

 

Nije mogao nigde da krene, reket se odmah napunio , a nakon ukradene lopte tako se okrenuo da je mogao samo da se izvuče i da šutira 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ovakvih utakmica ce biti jos sigurno, pogotovo na pocetku sezone. Mi jos nismo ni na 70% onog sto se ocekuje od ovog tima i sto ovaj tim moze. Igranje za Zeljka je blagoslov i prokletstvo. Ono sto se ne vidi na prvu je da je svaki napad Partizana i svaka odbrana isprogramirana do poslednje tacke, a apsurd je da to lici na cistu improvizaciju, sto na kraju negde opet apsurdno i jeste u vecini slucajeva. Kretnje u napadu su prekomplikovane, previse je varijabila da bi se to sve odigralo ako ekipa nije jedna 100 procentno ukomponovana druzina. Onda se naravno desi da to ne prodje jer u gomili sitnica neko svoju nije odradio, ili je zapeo ili sudija nije svirao kontakt, onda opet ide plan B, a to je strpljenje, cekanje i surovi protok do zadnjeg tracka nade da moze da se odigra nesto smisleno, kada ni to ne prodje onda ide ovo sto gledamo na ovakvim utakmicama, a to je individualno silovanje. Isto tako odbrana, toliko se ekipa optereti semama i taktikom da na najlenje moguce pikove, nekad i iz cista mira preuzmemo. Niko ne sme da izadje iz role, niko ne sme da bude van sablona, zbog takvog nacina igre i skok trpi. Zbog toga nam tri puta rade dupli pas sa Klejburnom da popravi poziciju protiv "malog", a mi niti korigujemo niti pomazemo, podrazumeva se da taj moze da ga brani jer je to Zeljko odlucio tako i to je amin, a svi vidimo da ne moze. Opet sa druge strane da ga sad sretnes na ulici i ispricas mu sve to on ce ti reci pa primili smo 70 poena, odbrana je bila odlicna i bice u pravu. 

Njegova kosarka je fizika, za tri meseca igraci koji se prvi put vide to ne mogu da pohvataju. Zbog toga jos uvek i nema Majka i D.W. Za Obradovica je bolje promasiti tablu iz izgradjene pozicije nego uraditi nesto na svoju ruku i pogoditi, bolje igrati sa skracenom rotacijom ono sto je zamislio nego pusiti njih koji po njemu jos uvek nisu sto posto u kretnjama i semama. Danas je Marinkovic koji je bio odlican napravio jednu glupost i Zeljko mu je ubio momentum, Pokusevski opet nije zakucao na ziceru, ali Obradovic nije propustio da njega zakuca za klupu, Dejvis je previse iskakao i da Dzons nije dobio grceve ne bi video terena vise do kraja. 

Ne znam sta bih rekao, nekad me ta tvrdoglavost i taj nacin igre ubijaju u pojam, opet kada to krene kako treba izgledamo kao da nba mozemo igrati. Uglavnom jos jedna godina jos jedna fina gomila nervnih celija nepovratno izgubljenih. Ono sto me raduje je sto smo i pored katastrofalnog suta i za dva i za tri, pored toga sto smo dobrano nadskoceni, pored nenormalnog broja izgubljenih lopti i pored dve kardinalne greske sudija, od kojih je jedna nesviran cist faul na poslednjem ulazu Ifea (nije alibi zasluzeno smo izgubili, ali nismo morali), imali sut (dva) za pobedu. 

Takodje sto se tice generalno rezultata u EL, mi smo ispravili dva poraza od prosle godine, izgubili samo ono sto smo izgubili prosle godine, tako da sa evenutalnim pobedama koje smo ostvarili prosle godine smo sigurno sedmi ili osmi, a eto moglo je i mnogo bolje. Cak sta vise u prvih 12 kola ovde godine da smo prepisali rezultate iz prosle mi bi imali 3-9. Pobedili smo samo Monako i Olimpiju kuci i Valensiju (sada racunam Pariz umesto njih) tamo. Sto negde znaci da u narednih sedam (Monako H, Fener A, Pariz A, Barsa H, Olimpija H, CZ A, Oly H) ako dobijemo i tri opet smo daleko iznad proslogodisnjih rezultata. 

  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, fedor said:

Opet sa druge strane da ga sad sretnes na ulici i ispricas mu sve to on ce ti reci pa primili smo 70 poena, odbrana je bila odlicna i bice u pravu. 

I ja sam razmišljao o ovome ali treba imati u vidu i da su imali veliki broj promašaja iz otvorenih pozicija. Lepo izgleda kada ih zaključamo ali da su bolje šutirali pitanje je kako bi se razvijala utakmica.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Barkley#34 said:

I ja sam razmišljao o ovome ali treba imati u vidu i da su imali veliki broj promašaja iz otvorenih pozicija. Lepo izgleda kada ih zaključamo ali da su bolje šutirali pitanje je kako bi se razvijala utakmica.


pa i mi i oni, da smo bolje sutirali…

 

bas mi je tesko pao poraz.. plus se povredi Carlik

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...