Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Aman 2 said:

Ako se mucis protiv Bajerna kod kuće, nemas šta da tražiš. Realno.

Pre 2 sezone smo se mucili protiv Bajerna kod kuce i posle zamalo otisli na F4.

• Like 1
Posted

Covic zivako telefonom EL i skrenuo im paznju da je Kampaco vec dovoljno kaznjavan. 🙂 sad ovde ide ona "jaoj Covicu, sta im radis".

Nemam drugo objasnjenje. Ah da, Real Madrid. Kako uvek ti veciti spanski A-licencasi bolje prodju u tako nekim stvarima od ubogih Zvezde i Partizana? 

Sprdnju na stranu, ko zna, mozda je ovo i dobro za vas, ako Kampaca bude drzalo to jos uvek, da ga ubacite u neku nervozu, moze biti minus igrac. Ne treba unapred upisivati poraz bez obzira na Kornetove procente 🙂 

Posted
6 hours ago, MC Thunder 2 said:

Pre 2 sezone smo se mucili protiv Bajerna kod kuce i posle zamalo otisli na F4.

I bili smo dve godine mladji i sve je bilo lakse. 

• Ha-ha 2
Posted

Večeras sudar velikana. Od svih protivnika u Evroligi, Real je najviše naoštren za Partizan. Očigledno su vas uzeli na zub zbog onih utakmica u plej-ofu. To se najbolje videlo prošle sezone. U prvoj utakmici oni borbeni ko petlovi, želeli su da vas načukaju, a vi nekako mlako, puvatorski. Onda u Beogradu iako im nije bila potrebna pobeda, za njih je Arena bila bojno polje, borba na život i smrt, ko da košarkašku loptu nikad nisu videli, kidisali su na nju. Vreme je za osvetu, zdrobite ih. :smiley53:

Nek vam je sa srećom večeras!

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
15 hours ago, DameTime said:

Isprovocirati Campazza ko što je Llull onomad Puntera

Ovo se na finalu kupa pre dve godine nije pokazalo kao najsrećnije rešenje :innocent:  Kad je Anđuša flexovao mišiće pred Vildozom i Kampacom a oni argentinski kerovi, što reče nego ovde isprovocirani od vrtića.

Braćo grobari, vas, za razliku od nas, čeka značajno bolji raspored tako da imate luksuz da idete turistički u Madrid jer posle sledi relativno mirno more. 

I realno je da prvi EL derbi dočekamo sa sličnim 4:6 ili 5:5 rezultatima, oba tima. 

Posted
11 hours ago, Luchifer89 said:

Već vidim sutra tviter pun skrintoša tabele- CZ gore, kkP dolje

Misliš ovo:

1Partizan Mozzart Bet

2Budućnost VOLI

3Mega MIS

4SC Derby

5FMP Soccerbet

6Dubai

7Igokea m:tel

8Krka

9Cibona

:)

Posted

Elem, @Volter je lepo primetio da nas je Real uzeo na zub....kao da su oni bili osteceni bilo cime u plejofu, a ne dobili poklon u vidu Panterove suspenzije od 2 meca (za fajt koji je zapoceo Dek) u trenutku kada je igrao najbolju kosarku zivota i bio prvi bek EL.

Iako je lane Partizan imao sav razlog da bude naostren upravo zbog provokacija, bolesno jake kazne i samim tim eliminacije, bili smo mlaki i pickasti, narocito tamo.

Sad skroz nov tim, nadam se makar neizvesnom mecu. Vise od toga zelim, ali ne verujem da je moguce uz svu nasu neugiranost i to da nam fali Majk na 4 i da se Brendonu jos uvek ne skace.

Posted

Iskreno, savršeno me zabole da li su ga za nešto što je uradio na meču koji nema veze sa nama kaznili kačenjem o čengele ili drugarskom kritikom i neću da zbog toga patim jer su nam manje šanse za pobedu u drugom kolu. Najbolje je da ih sve uhvati neki virus pa da razbijemo juniore i posle se hvalimo da smo pobedili u Realu i računamo da li nam šanse za top8 rastu sa 2,6 na 4,8%. 

Značajnije za sezonu je da li će tim izaći i ceo meč ostati naoštren, da zaista proverimo gde smo ovako nekompletni u ovom trenutku.  

Iskreno ću se razočarati ako tim i Željko u jednom trenutku opet odluče da im se 10-15 minuta ne igra košarka.

• Like 10
Posted
12 hours ago, Aman 2 said:

Ako se mucis protiv Bajerna kod kuće, nemas šta da tražiš. Realno.

Da, sranje je mučiti se protiv ekipe koja je nedelju dana pre lagano okrenula dvocifren minus i onda rutinirala Real.

Po meni je sada period kada takve tekme treba dobiti kako se zna i ume, bilo kojom razlikom.

• Like 19
Posted
17 minutes ago, goofy said:

Nije mi jasno što je Realu stalo da argentinac pleše protiv nas a kasnije odmara kad smo bezopasni po njih u Madridu?

Misliš, što se cimaju protiv EC ekipe , kad REALno mogu da istrče i juniori protiv nas?

Posted
2 hours ago, Tunis said:

Misliš ovo:

1Partizan Mozzart Bet

2Budućnost VOLI

3Mega MIS

4SC Derby

5FMP Soccerbet

6Dubai

7Igokea m:tel

8Krka

9Cibona

🙂

Ma kome je sada do regionalne kosarke... 

😄 

• Love 1
  • Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ma kome je sada do regionalne kosarke... 

😄

Realno, mi se nikad nismo ložili na regionalnu ligu. Kad kažem,, mi" ne mislim na Čovića. 😄

• Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, Volter said:

Večeras sudar velikana. Od svih protivnika u Evroligi, Real je najviše naoštren za Partizan. Očigledno su vas uzeli na zub zbog onih utakmica u plej-ofu. To se najbolje videlo prošle sezone. U prvoj utakmici oni borbeni ko petlovi, želeli su da vas načukaju, a vi nekako mlako, puvatorski. Onda u Beogradu iako im nije bila potrebna pobeda, za njih je Arena bila bojno polje, borba na život i smrt, ko da košarkašku loptu nikad nisu videli, kidisali su na nju. Vreme je za osvetu, zdrobite ih. :smiley53:

Nek vam je sa srećom večeras!

Kad me pitaju šta znači gospodin 👆:66:

• Love 1