Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Papanikolesku said: Treba im zviždati do kraja ove četvrtine. Ne vidim zašto. Bore se. Promašaji nisu razlog za zvižduke nego za podršku. 7
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pitanje za Zeljka - kako je Karlik od top 5 plejeva EL postao lik koji se plasi svoje senke?
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Treba im zviždati do kraja ove četvrtine. To bi bilo baš jadno. 1
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Ne vidim zašto. Bore se. Promašaji nisu razlog za zvižduke nego za podršku. Ovako mogu da se borim i ja. Da mi neko 2x trci u ledja, nakon defanzivnog skoka, a nije bila nikakva kontra. Ovo je zaista sramota na sta licimo.
Son_of_a_gun Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Ne bih da vas plašim ali Bajern utrpao Barsi 56 poena za 18 minuta. 🙄
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Xpert said: Ovako mogu da se borim i ja. Da mi neko 2x trci u ledja, nakon defanzivnog skoka, a nije bila nikakva kontra. Ovo je zaista sramota na sta licimo. To su bile greške ali je bilo i ozbiljnih odbrana. Plus skokovi u napadu. To je sve borba. Jednostavno su stegnuti. Sad je malo krenulo. 2
kojihit Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Ne bih da vas plašim ali Bajern utrpao Barsi 56 poena za 18 minuta. 🙄 Neka, neka, ispucace se večeras, pa u četvrtak ćorci samo 2 1 2
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ne bih da vas plašim ali Bajern utrpao Barsi 56 poena za 18 minuta. 🙄 I primili 55 za 20 min.
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: To su bile greške ali je bilo i ozbiljnih odbrana. Plus skokovi u napadu. To je sve borba. Jednostavno su stegnuti. Sad je malo krenulo. Da je umesto Albe Efes, bilo bi - 15. Ne daj Bože da iskoristimo faul, nismo u bonusu a oni nam trče u leđa.
Son_of_a_gun Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Just now, Barkley#34 said: I primili 55 za 20 min. Bilo je 46 kad sam gledao. 😅 2
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Odbrana vam lici na nasu sa Lesorom. Mekormek sam posle jednostavnog pika, sam na polaganju. Prelako. Strasno.
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, JPM said: Odbrana vam lici na nasu sa Lesorom. Mekormek sam posle jednostavnog pika, sam na polaganju. Prelako. Strasno. Zahvaliti se Daviesu sa maloumno iskakanje.
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Papanikolesku said: Da je umesto Albe Efes, bilo bi - 15. Ne daj Bože da iskoristimo faul, nismo u bonusu a oni nam trče u leđa. Realno, Dejvis lelemuda u odbrani a ni Karlik se ne proslavlja. Ne mogu ostalima da prigovorim u celini. 1
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Barkli, kao i obično, glas razuma među nama Zabrinuo bih se da sam vi. 1
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, goofy said: KK Partizan je trenutno najlošija ekipa u EL. Sto neko pametan rece, KKP je EC ekipa. 1
Son_of_a_gun Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Brendon kako je krenuo na kucanje sa trojke mislio sam da neće do slobodnog stići. 🤣 1
Recommended Posts