Klotzen Posted August 2 Share Posted August 2 Da nisu forsirali trojku nego išli na tog centra možda su i imali šanse. Ćela je imao odličan učinak nego mu nisu davali lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 2 Share Posted August 2 Ovo večeras je bilo dosta bolje, napred momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 2 Share Posted August 2 14 minutes ago, Del Piero said: Los je Poljacima ovaj centar, previse je nepokretan za ovo. Ima razloga sto takvih igraca nema u 3x3. Voleo bih Bobana da vidim u 3x3, da kampuje u reketu. Da li bi to bio neki cheat. Eventualno moze samo neki dobar suter da ga unisti. Ali sta znam, u odbrani ne mora da kampuje. Bilo bi zanimljivo to videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Moze Bobiska i za tri. Al crkao bi posle 5 minuta, kamoli dve utakmice dnevno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 2 Share Posted August 2 38 minutes ago, Kooineeperk said: Voleo bih Bobana da vidim u 3x3, da kampuje u reketu. Da li bi to bio neki cheat. Eventualno moze samo neki dobar suter da ga unisti. Ali sta znam, u odbrani ne mora da kampuje. Bilo bi zanimljivo to videti. ne bi niko pobedili nikad... Ja zastupan teoriju da basketu nedostaju veći igrači. Tj da treba ima jednog samo, ali nikako teške petice, nego ono tipa 205-206m jak i pokretan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Peja bi bio GOAT 3x3 verovatno, visok, jak, moze da brani sve, moze za 2, moze 3, moze i jako i do samog kraja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 3 Share Posted August 3 Kapiram da bi Kalinić bio ubedljivo najbolji naš košarkaš za 3x3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3 Share Posted August 3 Ameri dobili Kinu, i sad je stvar jasna. Letonija je prva no matter what, idu direktno u polufinale. igraju protiv Poljske kojima bi trebala pobeda za prolaz. Mi igramo sa Litvanijom koja ima pobedu manje: ako dobijemo Litvaniju, drugi smo u grupi i idemo u polufinale bez obzira na druge rezultate. ako nas dobije Litvanija: i ako Holandija dobije Ameriku => Holandija je druga, Litvanija treca, mi smo cetvrti. i ako Holandija izgubi od Amerike, pravi se trougao SRB-NET-LIT gde mislim da svi imaju po pobedu i poraz i gledace se kos razlika u medjusobnom. Trenutno mi u trouglu imamo +2, Holandija ima -1 i Litvanija ima -1. Litvanija ako nas dobije 1 razlike mi smo drugi, Litvanija treca, Holandija cetvrta. Litvanija nas dobije 2 ili 3 razlike, poredak je Litvanija, Srbija, Holandija (isti bodovi i ista kos razlika sa Holandijom na mini tabeli, bolji medjusobni sa Holandijom) Litvanija nas dobije 4 ili vise razlike, poredak je Litvanija, Holandija, Srbija Litvanija ima 3 pobede i ako izgubi od nas a pobede Poljska, Francuska i Amerika (koje imaju po 2 pobede), ulazi u cetvorougao ekipa sa 3 pobede gde ipak ne moze da ispadne iz Top6 jer bi imala 2-1 na mini tabeli. Litvanija 2-1; Poljska 1-2; Francuska 2-1; Amerika 1-2. Dakle Litvanci su sigurni za prolaz pa nece valjda nesto zapinjati protiv nas? 🙂 Amerika, Francuska i Poljska su na po 2 pobede i grcevito se bore ko ce izbeci ispadanje. Znacemo u nedelju. Kina igra protiv Francuske i ako je dobiju, treba da im se uvuce jos neko u trougao/cetvorougao da bi imali sanse da prodju dalje, ali ... mi se ne da da ovo racunam u kasne sate a i koga zabole? 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3 Share Posted August 3 3 hours ago, Manu said: Kapiram da bi Kalinić bio ubedljivo najbolji naš košarkaš za 3x3 Uu da, od aktivnih Kalina bi ubijao na mrtvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4 Author Share Posted August 4 Krivokapic prenosi 7. mec na turniru i i dalje cesto Majstorovica zove Stojacic. Bukvalno ima 4 igraca u ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 4 Share Posted August 4 Mnogo lose igramo,neocekivano lose 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4 Share Posted August 4 Poraz od Litvanije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 4 Share Posted August 4 Mnogo bitnu utakmicu smo izgubili, pitanje je dali ćemo stići do medalje, sad je to lutrija.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 4 Share Posted August 4 Zasluzen poraz. Od 18-14 na 18-20. Neverovatno. Stojacic katastrofalan ceo turnir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 4 Share Posted August 4 Stojačić neprepoznatljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Jel se zna vec protivnik za 1/4 finale? Edit: Ako sam dobro pogledao u svakom slucaju Francuska. Edited August 4 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 4 Share Posted August 4 Momci nisu fizicki spremni na zalost. Bilo koja medalja kao kuca bi bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) E uspeše da me iznerviraju posle onolike sreće sa Novakom... Edited August 4 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 4 Share Posted August 4 Basketasi na putu da dobiju opravdanu reputaciju chokera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4 Share Posted August 4 Ipak nije slucajan poraz od Kine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted August 4 Share Posted August 4 Igramo sa Francuzima svakako, samo od Usa-Ned zavisi na koga cemo u 1:2f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4 Author Share Posted August 4 Da li je neko od nasih uopste bio svestan da nam je i poraz od -1 mogao doneti plasman u polufinale? Ako Holandija veceras izgubi od SAD pravice se trougao, ali posto smo izgubili sa 2 razlike sad su Litvanci najbolji. Dosta neozbiljno. Sad nek igraju cetvrtfinale koje je veceras, a sad su pocrkali totalno. Izuzetno los nastup u grupi. Mnogo smo se puvali, sto bi Kari rekao, posebno Stojacic, a igra ocajno. Ali ajde da vidimo kako ce izgledati u nokaut fazi, to je ipak najbitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted August 4 Share Posted August 4 Od maltene sigurne prilike za medalju, sada visimo za bilo koju u svim kolektivnom sportovima, ovde se svakako ocekivalo, ako ne zlato, a onda svakako srebro. Odbojkasice koje su dobro pocele, sada su u ozbiljnom padu, kosarkasi imaju paklen zreb, od vaterpolista ne treba ocekivati prolazak u polufinale, kosarkasice takodje ne blistaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 4 Share Posted August 4 Moja prognoza: ispadamo u 1/4 finale ili osvajamo zlato 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4 Share Posted August 4 Stojacic da nije ubacio onu hero ball trojku bio bi najgori ovde. Al dobro neka su se qurcili sto su dobili USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts