Chaos Is Me Posted July 29 Share Posted July 29 Francuska ozbiljno izgleda, posebno Williams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29 Share Posted July 29 Just now, Chaos Is Me said: Francuska ozbiljno izgleda, posebno Williams. Kanadjanke im ubacile samo 2p u 2Q. I tako nama spasle guzicu sa neg rekordom ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Spanija - Portoriko slican mec kao nas protiv Portorikanki. Spanija vodila 14 na poluvremenu, Portorikanke dobile 3/4 sa 19:5, vodile i 4 razlike u poslednjoj, ali Spanija dobila na kraju pola kosa nakon faula posle ofanzivnog skoka. Jos jednom su se provukle Spankinje. Edited July 31 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 31 Share Posted July 31 Možda prvi put (sa pažnjom) gledam žensku košarku, uspešno se infiltrirao na tribine da podržim naše devojke. Napred, Srbija! ❤️ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 1 minute ago, stefan81888 said: Možda prvi put (sa pažnjom) gledam žensku košarku, uspešno se infiltrirao na tribine da podržim naše devojke. Napred, Srbija! ❤️ Trepni triput kad te kamera pokaže da te prepoznamo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Jos bolje vici Kosovo je Srbija @stefan81888 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Kineskinje imaju centra od 2,06 koji obaška pripaljuje (i pogađa) trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Ova Đorđević veze nema ili se usrala kao grlica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 31 Share Posted July 31 Ni Anderson nije bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Svi naši krilni centri (Raca, Janković, Dugalić, Đorđević) do sada igraju kriminalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 31 Share Posted July 31 Ali kakve greške one prave, generalno mislim u zenskoj kosarci...ne znam da li postoji stresniji posao nego biti trener u istoj (pričam iz iskustva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 31 Share Posted July 31 Marina ne igra presing danas, a i klupa dobija više minuta. Svesna je da mora da se štedi snaga za takav sistem igre. Koliko samo zicera su naše promašile za sad... Kad god sam gledao naše utakmice ova Raca je bila kriminalna. Evo i danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted July 31 Share Posted July 31 5 minutes ago, Stiletto said: Svi naši krilni centri (Raca, Janković, Dugalić, Đorđević) do sada igraju kriminalno. Janković odlična na početku meča, nznm zašto ju je Marina prvu menjala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Jebuckaju nas malo i sudije, dobismo 10 faulova u ovoj četvrtini. Ma ide trojka, Čađo je naš Mikal Bridges. Šta radi Ilija Kovačić na našoj klupi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31 Share Posted July 31 Ne znam sto je isla prica za Kineskinje i Spanjolke da su problem, ma koliko da smo mi propali treba da rutiniramo ovo. Nijedna ekipa ovde nije favorit za medalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 31 Share Posted July 31 7 minutes ago, Thor said: Ali kakve greške one prave, generalno mislim u zenskoj kosarci... Пустио сам стрим пре једно 30 секунди и већ ми није добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 31 Share Posted July 31 Kakav karambol... Dobro zatvorismo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 31 Share Posted July 31 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Jebuckaju nas malo i sudije, dobismo 10 faulova u ovoj četvrtini. Ma ide trojka, Čađo je naš Mikal Bridges. Šta radi Ilija Kovačić na našoj klupi?! glumi Nešu Ilića u ženskom timu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Šest razlike na poluvremenu za naše, dobro je. Iako Kineskinje imaju dva centra preko dva metra, samo dva skoka više Kineskinje imaju. Slobodna bacanja Kina 20/17, Srbija 10/8. Iako imaju visoke, Kineskinje prangijaju trojke, 15/4 do sad. Naše 6/5 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Talentovanije su naše ali su fizički inferiornije. U drugoj četvrtini su nam sudili svaki mrk pogled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 Da li su realni na PTC2 da tokom poluvremena puštaju prenos ovog lika koji zabavlja publiku? Još samo fali da komentatori krenu da nam objašnjavaju šta se tu zapravo dešava 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Meni kako godine odmicu Sarenac sve iritatniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 31 Share Posted July 31 Uzeću jednom da brojim promašene zicere na ženskoj košarci u toku jednog meča... Biće dvocifren broj sigurno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Dobro igraju naše na startu II poluvremena, čak je i Đorđević uspela da poentira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 31 Share Posted July 31 5 minutes ago, Issey said: Uzeću jednom da brojim promašene zicere na ženskoj košarci u toku jednog meča... Biće dvocifren broj sigurno... Nemoj...ne može da se izbroji, isto kao i izgubljene lopte. Ovo je još top kvalitet, zamisli kako je na nižim nivoima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts