Thor Posted July 28 Share Posted July 28 Kakvi pokloni od simpaticnih portorikanki... Vise sreće nego pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 Šta nepotrebno? Zaključala joj Portorikanka ruku, zamalo da je slomi. Biju je ko vola u kupusu, ništa se ne sudi. I treba da pokaže zube. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Stanković ubi sa ovim zicerima. Ispogađala je sve živo u prvom a u drugom igra za njih. Jes da joj ne sviraju ništa, ali morala je ove zicere bar neki da ubode... I to joj se i ranije dešavalo... Edited July 28 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Odvede nas ova levoruka u poraz Wtf 19-2 za Portorikanke u poslednjoj cetvrtini. Edited July 28 by Thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 28 Share Posted July 28 Šta uradi ova Stankovićka. Promaši zicer za +7 ,napravi faul i tehničku ,promaši dva bacanja i ove imaju napad za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 28 Share Posted July 28 19-2 u poslednjoj četvrtini. Valjda nas je presing izmorio, a i ove prebile. Od sjaja do očaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 28 Share Posted July 28 Just now, Zadnji vezni said: Šta uradi ova Stankovićka. Promaši zicer za +7 ,napravi faul i tehničku ,promaši dva bacanja i ove imaju napad za pobedu. I sad udari banananu za pobedu....zenska kosarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 Najmanje šizofrena utakmica ženske košarke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 28 Share Posted July 28 I od svih igračica, baš ona da primi loptu? Sve u svemu, ozbiljno blamiranje u zadnjih 10 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 28 Share Posted July 28 2 minutes ago, Thor said: I sad udari banananu za pobedu....zenska kosarka Gledam ja žensku košarku 30 godina, ovo nema veze sa mozgom i to je to. Naravno da žene imaju veće oscilacije, ali 3 poena za četvrtinu je odsustvo mozga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted July 28 Share Posted July 28 19:3 zadnja četvrtina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Uh, dobro je Posle rapsodije u prvom poluvremenu, serija promašenih šuteva, čak i nekoliko zicera, nas je uvelo u nervozu i egal završnicu ali izvukoše se devojke na kraju ❤️ Edited July 28 by duško matić 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 28 Share Posted July 28 Davno sam sebi rekao: "Nikad ne gledaj žensku košarku"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 Piši pobedu i toliko o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Just now, Maksim said: 19:3 zadnja četvrtina... Sreća da su Portorikanke slabe, ali da devet i po minuta nw postigneš poen.....ja ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 19-3 zadnja četvrtina, lebe mekani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 28 Share Posted July 28 Bice ruzne utakmice za gledati protiv Kine i Spanije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Share Posted July 28 Au jebote ja reko ovo ce biti rutinski kad ono...Samo sto se ne slogirah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 28 Share Posted July 28 10 minutes ago, realno *w said: Gledam ja žensku košarku 30 godina, ovo nema veze sa mozgom i to je to. Naravno da žene imaju veće oscilacije, ali 3 poena za četvrtinu je odsustvo mozga. Svaka ti čast...odgledah drugo poluvreme, i verovatno cu da pauziram do sledeće Olimpijade. Nisam ja nesto odusevljen ni toliko hvaljenom MM. Imamo taj presing i amerikanku...toliko od MM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 28 Share Posted July 28 I meni je danas Marina zatajila. Forsira presing, a zapravo joj 3 igracice odigrale 30+ minuta spolja. Mora sira rotacija da se koristi. Dodatno, Raca i Tina zaboravljene na klupi, sve tri opcije na poziciji 4 bas deluju mekano, dosta nerezonskih suteva i prodora uzimaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted July 28 Share Posted July 28 Za dlaku izbegnut poraz, kakav stres za urnebes u poslednjoj cetvrtini jedva ubaceni poeni iz bacanja za pobedu. Prva pobeda u zube se ne gleda! Ajmo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 29 Share Posted July 29 Veoma zabavna utakmica. Imali smo sreće da su Portorikanke neverovatne divljakuše i da su taktički na nivou Papua Nove Gvineje, ona sestra sa brojem 22 nije nikom dodala loptu celu utakmicu. Jovana Nogić je fenomenalna, podseća tehnikom i šutom na ove glavne zvezde WNBA košarke kao što su Sabrina Ionescu i Caitlin Clark, baš sam oduševljen kakvu tehniku devojka ima. Andersonova nas malo čašćava prisustvom, posebno u odbrani ali jasno je da bez nje nemamo nikakve šanse. Dobra partija Stankovićeve ipak mada onakva pomračenja nisu moguća u muškoj košarci, od sjaja do očaja i nazad. Čađo nam mnogo znači, prava 3&D igračica i iskusnjara kakva treba svakom timu u svakom sportu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 29 Share Posted July 29 Je li moguće da je Australija izgubila od Nigerije i to prilično ubedljivo!? Auu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 Nemics razbile Belgijanke u prvoj četvrtini. Meni Nemice liče na naš tim tamo oko Rija, baš su napredovale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 21 razlike za Nemice na poluvremenu, a ovo im je prvo poluvreme na Olimpijskim igrama ikada. Baš impresivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts