Molina23 Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) 4 minutes ago, Stiletto said: Pijani vaterpolisti i pijani košarkaši na balkonu zajedno? Zovite odmah armirače da ojačaju ljudski tu terasu, inače biće belaja 😁 Skupištinu i onako treba da rušimo, ko je jebe. Naše najdraže mrcine nek pomognu i započnu prvi 😄 Edited August 11 by Molina23 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 11 Share Posted August 11 Kakvi su ovo majstoriiiii 🔥 Kakva igra kad je bilo najteze, nevidjeno i nezamislivo nesto! Ali Cuk majko mila, blokada 1 na 1, gol sa peterca, pa jos jedan gol, i na kraju, da se ugase i poslednje nade. 9 igraca je dalo bar po gol, kakva odbrana sve vreme, treca Olimpijada za redom.. Potpuna ludnicaaaa. Alal vera! 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 11 Share Posted August 11 1 minute ago, Beonegro said: KAKO JBT??? 😱😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 Svaka cast selektoru kako je naspanovao ekipu, tempirao formu i pripremio utakmice u eliminacionoj fazi. Perfektna postavka i egzekucija! Odusevio me je nacin na koji smo igrali odbranu, vrlo aktivno i pokretljivo. Ja nisam verovao u ovu ekipu, losi rezultati godinu i po dana, neka haoticna i nesredjena situacija posle smene generacija, ali nasi vaterpolisti su rodjeni pobednici i trebalo je da znam bolje. Svaka im cast i veliki naklon za sve sto su uradili! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11 Share Posted August 11 Nisam verovao u ovo, i prilicno sam se posramio zbog toga. Momci, izvinite i veliko hvala! Sampioni!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) Filipovic carina. '09 ih isto ispratio 1 novinar a postali najuspjesnija generacija 10+ godina kasnije. Sva trojica u studiju u superlativu prica za ove momke, konstantno skrecu paznju na te momke koji su na OI. To jasno pokazuje kakve su ljudine. Edited August 11 by Miki28 Teoljub typo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11 Share Posted August 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11 Share Posted August 11 Just now, Miki28 Teoljub said: Filipovic carina. '09 ih isto ispratio 1 novinar a postali najuspjesnija generacija 10+ godina. Sva 3 u superlativima za ove momke, konstantno skrecu paznju na ove momke na OI. To jasno pokazuje kakve su ljudine. Kod njih trojice sujeta u minusu a drugarstvo, podrška i ponos za ove momke na max. Za promenu da na teveu priča neko pametan. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11 Share Posted August 11 Odmah dodela medalja nisu stigli da se zapiju, steta. 1 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11 Share Posted August 11 Kolinda deli medalje🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) Vidi ovu Kitarovićku, ako deli medalje ko pre nekoliko godina fudbalerima biće veselo. Edited August 11 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) Kolinda beše delila i medalje na vratilu gde su Hrvati isto očekivali zlato, a nisu uzeli ni medalju? Taličnija im i od ovog našeg nesrećnika 😂 Edited August 11 by Romantik 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11 Share Posted August 11 Delila je i u bacanju diska, Perkovicka uzela bronzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 11 Share Posted August 11 Ne možeš da budeš Kitarović i da deliš zlatne medalje. To sve reguliše nauka o imenima. 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 11 Share Posted August 11 Dakle, posle Grčke sam se pitao: On 8/7/2024 at 4:53 PM, fancy said: Samo da primetim - jesu li oni to nas zajebavali zadnjih nekoliko utakmica (minus protiv mrtvog domaćina)? ... Definitivno su maestralno tempirali i dozirali grupu a zatim i odradili egzekuciju polufinala i finala. Ajde Kolinda, podeli i našima Uh, neće ona... A bio bi sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 11 Share Posted August 11 Ko uopšte dodje na takve debilne ideje. Kapiram da je ona u olimpijskom komitetu, ali dajte ljudi neke bivše velikane sporta da to podele, kao recimo Gasol juče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 11 Share Posted August 11 ...ili Vanja sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 11 Share Posted August 11 Haha Zoki Milanović na tribinama a Kolinda pored podijuma gledaju kako je Srbija podijum iznad Hrvatske, priceless 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 11 Share Posted August 11 Ko je nas otpisao, iz mesta je najebao! Bravo Sampioni!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11 Share Posted August 11 Samo jos nesto sto nismo komentarisali, srpske i hrvatske zastave jedne do drugih na tribinama bez ikakvih problema, ljudi izmesani podrzavaju svoje. Lepa slika. 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 11 Share Posted August 11 Na kraju OI, sada već tradicionalno košarkaši i vaterpolisti popravljaju ceo utisak. Ludačkom energijom, borbom i pre svega čistim drugarstvom ❤️ Što bi rekao Aleksa, ovo nisu saigrači iz reprezentacije, ovo su braća! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 11 Share Posted August 11 37 minutes ago, jedibojan said: Jel se bese ludi Jaric penjao pa su morali da ga drze za kais? Mislim da su Peđa Stojaković i Drobnjak, ali ne drži me za reč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 11 Share Posted August 11 7 hours ago, neko me sabotira said: Ja inače kad igramo sa Srbijom skoro nikad nemam dobar osjećaj, nebitno koji je sport u pitanju ali danas očekujem zlato i baš bi me iznenadilo da ga ne osvojimo. Čini mi se da trenutno postoji jasna razlika u kvaliteti a za svaki slučaj imamo najboljeg golmana na svijetu. Jedino što me malo brine je što Mandić nijednom nije pogodio u polufinalu i da eventualno naši ne uđu sa “lako ćemo” stavom u finalu. Možda ovo zvuči podcjenjivački ali nije mi to namjera. Svi znamo šta je Srbija u vaterpolu ali znamo i da ova ekipa ne može u istu rečenicu sa prethodnim dvama koje su osvajale OI. dobro ste se šibali prijatelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 19 minutes ago, McLeod said: Samo jos nesto sto nismo komentarisali, srpske i hrvatske zastave jedne do drugih na tribinama bez ikakvih problema, ljudi izmesani podrzavaju svoje. Lepa slika. I na Indexu pomirljivi i kulturni komentari, niko da zapodene kavgu, cak ni redovnih trolova nema. Sta se to desava s nama? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 Jedna od lepših slika OI. 🥰❤️🇷🇸 6 23 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts