Jump to content

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Don Dusko said:

Onda ne gledaj ako ti je cirkus u finalu.

Volimo i mi cigani cirkus...ima tu za svakog po nešto: zlatne patike, Strazel šuta sa 9 metara u osmoj sekundi, King nabacuje sebi " o tablu " a dovatiće se kuronje za grkljane do poluvremena.

Posted

Svaka cast Jabuseleu, rastura ceo turnir, unosi centre, ubacuje trojke, skace, preuzima u odbrani, bukvalno otkrovenje turnira. PELINKO, REAGUJ!!!

Ali da budemo posteni i Kralj je polepio Jabuselea na pocetku. Za sad gazi ka MVP priznanju!

Posted
Just now, Irski_srbin said:

Ovo je bio nesportski faul nad Bookerom. 

Prvi put da vidim da u kontri bukvalno 1 na 0 i u skoku gde ne ides na loptu samo obican faul.

Posted

Stalno se pitam kako je moguće, da navijaš za Amerikance u košarci protiv bilo koga, pa i u finalu OI u Parizu protiv Francuza.

U moje vreme ustajao sam noću da gledam one Bullse, propuštavao prve sate u školi zbog njih, i obožavao sam stvarno Jordana i društvo, ali da navijam za njihove reprezentaciju nije mi nikada padalo na pamet.

• Like 6
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Sve sto sam pricao o ovom americkom timu bilo je tacno. Al dobice na kraju, ovi Francuzi su nedorasli za finale.

Nažalost. Da imaju više municije spolja drknuli bi ovaj lažni Dream team.

Tačno bih im pozajmila Avrama!

• Like 4
Posted

Ne volim ove nadrkane zvezde USA iritantnog ponasanja, svidja mi se kad ih prikucaju (kao posterizovanje James-a), ali s druge strane ne bih voleo da ih Francuzi poraze niti da budu blizu toga... 

FhcN2bBakAEeL6F.jpg

• Like 7
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Opasno navlačenje za Francusku. Da smo mi u finalu, znam da bi već imao tri nervna sloma, jer ako ovako sude protiv SAD sa igračima koje su globalne face, sta bi tek radili nama.

• Like 2