Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da Inter nije labilan bilo bi gotovo sve do sad. Bas bi bilo tuzno ovakva Barsa da uzme LS.

Sa druge strane, lepo bi zaokruzilo najgoru sezonu u poslednjih 20 godina.

Edited by McLeod
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Da Inter nije labilan bilo bi gotovo sve do sad. Bas bi bilo tuzno ovakva Barsa da uzme LS.

Sa druge strane, lepo bi zaokruzilo najgoru sezonu u poslednjih 20 godina.

Hvala Mece gde cuo i necuo.

Posted (edited)
8 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

A sto bi se uporedjivalo?

Kakvih tek kosarkaskih ljepotica ima

Ni zbog čega, niti ima smisla iskreno.

Jedino sam bias jer je fudbal emocija koju drugi sportovi ne nose u toj meri i dugo je i kod nas tako bilo do ovih para. Tu verovatno vučem neko unutrašnje nezadovoljstvo/razočarenje. Broj ljudi večeras u Blaugrani mi to isto potvrdjuje. 

Edited by Мџе
  • Like 1
Posted

Zbog ovakvih mečeva je i uveden gol u gostima. Odigraš ovako lud meč na Nou Kampu kao autsajder i ispade kao da gola nisi dao. Što bi rekao Maminjo, pa evo vam kurac svima. Čeferine saftaj ga. 

• Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Valjda je važnije da gledamo bolji fudbal nego gol u gostima koji više vrijedi. Utakmice na ispadanje su dosta otvorenije i bolje za gledanje. 

Stoji sve i načelno podržavam, samo nekako ostaje žal kad u konkretnom slučaju spakuješ 3 u gostima i još moraš juriš i 4 jer baš ništa nisi dobio.  

Posted

Ali opet ovaj build-up Intera. Bastoni vodi loptu i započinje napad dok se Biseka ubacuje u unutrašnji desni koridor i centrira za gol šansu. Pa brate, gde to ima u 3-5-2? Samo kod Vajldera u Šefildu u nekoj meri. Vrhunski fudbal stvarno.

spacer.png

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Molina23 said:

Stoji sve i načelno podržavam, samo nekako ostaje žal kad u konkretnom slučaju spakuješ 3 u gostima i još moraš juriš i 4 jer baš ništa nisi dobio.  

Na jednu ovakvu utakmicu dodje ti 100 gde ti protivnik umulja 1-2 gola i onda kod kuce cuva zivu glavu.

Posted
2 hours ago, Molina23 said:

Zbog ovakvih mečeva je i uveden gol u gostima. Odigraš ovako lud meč na Nou Kampu kao autsajder i ispade kao da gola nisi dao. Što bi rekao Maminjo, pa evo vam kurac svima. Čeferine saftaj ga. 

Mislim da je uveden u vrijeme kad je domaći teren bio značajna prednost (duga putovanja npr). Ukinut je jer u CL nema neke velike razlike dima ili vani i 0:0 je postao poželjan rezultat doma.

Posted

Kakav igrac je Yamal,  sa 17 godina skupio je preko 100 nastupa za Barsu. Ako ga budu prodavali mozda im pokrije dugove koje su nakupili tokom godina.:classic_biggrin:

Odlicna utakmica, za razliku od  Arsenal - PSG, koja je vecim delom bila mucenje.

• Like 1
Posted

Da se ne zajebavamo. Pele je sa 17 godina osvojio SP, bio drugi strelac i najbolji igrač tog prvenstva. Odvukao tim koji nije osvojio ranije i vukao traume od 1950-te tako što je povukao i u četvrfinalu, polufinalu i finalu i to takmičenje odigrano u Evropi gde je domaćinu spakovao dva komada u finalu a drugoj najjačoj repki na prvenstvu het-trik u polufinalu.

Španac nije ni blizu toga.

• Like 1
Posted

Yamal nije Messi. U ovim godinama je bolji od Messija jer je prije svega fizicki puno napredniji od Lea iz tog perioda. Messi je kao mlad imao ogromne probleme s povredama. Poprilicno sam siguran da on nece dostici nivo peak Messija (realno ko i moze doci na taj nivo) ali u svakom slucaju igrac koji ce obiljeziti citavu jednu eru. Mene nekako najvise podsjeca na Di Mariju. Skoro identicna visina i tezina, dominantna lijeva noga,  desna koja im fakticki sluzi samo da ne padnu, fenomenalne kreatorske sposbnosti i solidan osjecaj za gol. Naravno bit ce on dosta bolja verzija El Fidea al to je taj neki profil igraca na koji mi on lici. Messi je vec neka druga zvjerka.