McLeod Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 7 minutes ago, Bugl Khan said: 2 CL+3 finala To sam i napisao. Finala ne brojim, imali smo ga i mi.
Bugl Khan Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 2 minutes ago, McLeod said: To sam i napisao. Finala ne brojim, imali smo ga i mi. Ali koliko i Tottenham, ne koliko Liverpool.
BattleBender Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 1 hour ago, McLeod said: Neka se trofeju LE raduju drugorazredni klubovi i broje svoje Carabao kupove. Ajde da navijaci Liverpula pisu to, osvojili dve PL i LS u poslednjih 20 godina a Arsenal nije, ali da to pisu navijaci kluba koji je poslednji relevantan trofej osvojio pre pet menadzera i koji je za pet klasa slabiji tim trenutno i u perspektivi je presmesno. Zasto se trigerujes za ovakve stvari? 1
sasha arsenal Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 2 hours ago, DJORDJE said: Jos samo par milijardi funti da se potrosi na nove igrace, pa mozda Arteta i uzme neku titulu, recimo kup Marsala Tita. Arteti može da se zameri ova sezone,ne i prethodne dve.Mada su transfer politika i povrede imale ogroman uticaj na ishod. Kao sto sam već pisao,sledeća sezona je ključna i tu ćemo videti da li je on dovoljno dobar da donese klubu neki važan trofej. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 2 minutes ago, BattleBender said: Zasto se trigerujes za ovakve stvari? Jos prije 5 mjeseci im coek porucio na njihovom stadionu
Miki28 Lakers in 5 Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 9 minutes ago, sasha arsenal said: Arteti može da se zameri ova sezone,ne i prethodne dve.Mada su transfer politika i povrede imale ogroman uticaj na ishod. Kao sto sam već pisao,sledeća sezona je ključna i tu ćemo videti da li je on dovoljno dobar da donese klubu neki važan trofej. Kako ne moze prethodna? Bili ste najbolja ekipa lige, ono je sramno kako vas je ugasio u 2 dijelu sezone. Gazili ste sve sa 3,4,5 golova razlike i onda kiks za kiksom jer je nesto eksperimentisao. Prosla i ova sezona vam je najbolja sansa za titulom, prosle ste bili ubjedljivo najbolja ekipa lige a ove sezone su se svi poraspadali a vi niste znali da iskoristite za razliku od Liverpoola 1
McLeod Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 21 minutes ago, BattleBender said: Zasto se trigerujes za ovakve stvari? Nisam trigerovan, samo je smesno, to govori o onome koji to pise. I da takve stvari mogu da me trigeruju, sigurno ne bi mogao poster da me trigeruje.
sasha arsenal Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 (edited) 48 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kako ne moze prethodna? Bili ste najbolja ekipa lige, ono je sramno kako vas je ugasio u 2 dijelu sezone. Gazili ste sve sa 3,4,5 golova razlike i onda kiks za kiksom jer je nesto eksperimentisao. Prosla i ova sezona vam je najbolja sansa za titulom, prosle ste bili ubjedljivo najbolja ekipa lige a ove sezone su se svi poraspadali a vi niste znali da iskoristite za razliku od Liverpoola Koji kiks za kiksom?Izgubili su od Vile i odigrali nerešeno sa Sitijem u gostima.To je sve.Prošle sezone u drugom delu su odigrali odlično. Sto se tiče ove,pa kako da ti kažem,bez pola ekipe ne može da se uzme titula.I tom Liverpulu da su odsustvovali Salah i ekipa,sigurno da ne bi imali ovoliko bodova. Kako god,ne vidim trenutno bolje rešenje od Artete. edit:sad sam proverio.Na poslednjih 18 utakmica imali su 16 pobeda,jedan poraz i jednu nerešenu uz brutalnu gol razliku. Edited May 8, 2025 by sasha arsenal 1
Miki28 Lakers in 5 Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 5 minutes ago, sasha arsenal said: Koji kiks za kiksom?Izgubili su od Vile i odigrali nerešeno sa Sitijem u gostima.To je sve.Prošle sezone u drugom delu su odigrali odlično. Sto se tiče ove,pa kako da ti kažem,bez pola ekipe ne može da se uzme titula.I tom Liverpulu da su odsustvovali Salah i ekipa,sigurno da ne bi imali ovoliko bodova. Kako god,ne vidim trenutno bolje rešenje od Artete. Kraj decembra i pocetak januara ako se dobro sjecam. Tu ste titulu izgubili, 3 ili 4 kola niste dobili i dozvolili City da uzme zamah.
diego Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 Arsenal nije imao sanse ove sezone u PL, jer je Liverpool sazreo za titulu, plodovi Klopa + pametni Slot koji nije pokusavao da mnogo menja vec je nastavio gde je ovaj stao (i suluda sezona Salaha). Ali u Ligi Sampiona mi je pomalo zao, jer jos pamtim onu kisu i finale 2006. kada sam navijao za Arsenal protiv Barselone, pa reko mozda sad izmire te dugove - ali kad se sve svodi na Deklana Rajsa, i malo na Saku e onda jbg - to je moglo da prodje protiv Reala koji trazi sebe jos uvek, ali ne i sada, kada nemas u rotaciji ni Haverca ni Jesusa. Cak mislim da im nije toliko falio taj famozni spic kojeg svi spominju, vec samo rotacija onoga sto vec imaju + zadrti Arteta koji pokusava sa Merinom, mislim da bi cak i "fakin" Sterling bolje legao juce, ne znam samo je li zdrav. I Martineli je samo propao u travu posle 20ak minuta, dok je on igrao Arsenal je gazio, igrale se viktorije, a sa njim je nestala i sansa da moze nesto da se uradi. Ali, ako hocemo da budemo realni i jedno i drugo polufinale su resili golmani.
diego Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 I da dodam da je ova izjava Artete da su bili najbolji tim ove sezone u LS skandalozna, bukvalno nivo Lole Smiljanica: "Neka uzmu titulu sada ako ih nije sramota".😄 Da sam neko i nesto u Arsenalu, sutra bih vec trazio novog trenera samo zbog toga.
berti Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 3 hours ago, Bugl Khan said: A zbog slavlja i smijeha na mjestu gdje je 2 sata ranije poginulo 30 ljudi? Juve je veliki klub. Ne volim ih, tačnije mrzim ih, ali ih i poštujem. Muljali su? Pa muljala je i moja Zvezda, mulja i tvoj Dinamo... Ono što je PSG sada, sutra moze biti neki Valjadolid ako naftašima ćefne da baš tu upumpaju pare. Hejsel? To je sramota uefe i ako nekog treba da bude sram, treba njih da bude. 1
BattleBender Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Jos prije 5 mjeseci im coek porucio na njihovom stadionu Kakva faca od lika. Em atipican igrac. A ume bas. Em drugacjiji od danasnjih automatizovanih i genericnih fudbalera. Ima i neki chill bratizam. Malo je silly, ali je pokazao i karakter, kad mu se popeli na grbacu (nepravedno).
Bugl Khan Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 (edited) 5 minutes ago, berti said: Juve je veliki klub. Ne volim ih, tačnije mrzim ih, ali ih i poštujem. Muljali su? Pa muljala je i moja Zvezda, mulja i tvoj Dinamo... Ono što je PSG sada, sutra moze biti neki Valjadolid ako naftašima ćefne da baš tu upumpaju pare. Hejsel? To je sramota uefe i ako nekog treba da bude sram, treba njih da bude. Bold 1: itekako sam svjestan toga Bold 2: Sramota je i jednih i drugih. Takva bešćutnost se rijetko viđa. PSG je osvojio Kup Kupova i igrao je polufinale CL. I to nakon što su u skupini s Bayernom imali 6 pobjeda. Prije Arapa. Edited May 8, 2025 by Bugl Khan
sasha arsenal Posted May 10, 2025 Posted May 10, 2025 Poprilično se Arteta izblamirao posle meča u Parizu.
Shunsuke Nakamura Posted May 31, 2025 Posted May 31, 2025 Kakva lopta Vitinje, reinkarnacija Modrića.
Miki28 Lakers in 5 Posted May 31, 2025 Posted May 31, 2025 Inter ove sezone na nivou Leverkuzena 2002 godine. Prvenstvo, LS i kup
Recommended Posts