Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, McLeod said:

Neka se trofeju LE raduju drugorazredni klubovi i broje svoje Carabao kupove.

Ajde da navijaci Liverpula pisu to, osvojili dve PL i LS u poslednjih 20 godina a Arsenal nije, ali da to pisu navijaci kluba koji je poslednji relevantan trofej osvojio pre pet menadzera i koji je za pet klasa slabiji tim trenutno i u perspektivi je presmesno.

Zasto se trigerujes za ovakve stvari?

• Like 1
Posted
2 hours ago, DJORDJE said:

Jos samo par milijardi funti da se potrosi na nove igrace, pa mozda Arteta i uzme neku titulu, recimo kup Marsala Tita.

Arteti može da se zameri ova sezone,ne i prethodne dve.Mada su transfer politika i povrede imale ogroman uticaj na ishod.

Kao sto sam već pisao,sledeća sezona je ključna i tu ćemo videti da li je on dovoljno dobar da donese klubu neki važan trofej.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, sasha arsenal said:

Arteti može da se zameri ova sezone,ne i prethodne dve.Mada su transfer politika i povrede imale ogroman uticaj na ishod.

Kao sto sam već pisao,sledeća sezona je ključna i tu ćemo videti da li je on dovoljno dobar da donese klubu neki važan trofej.

Kako ne moze prethodna? Bili ste najbolja ekipa lige, ono je sramno kako vas je ugasio u 2 dijelu sezone. Gazili ste sve sa 3,4,5 golova razlike i onda kiks za kiksom jer je nesto eksperimentisao.

Prosla i ova sezona vam je najbolja sansa za titulom, prosle ste bili ubjedljivo najbolja ekipa lige a ove sezone su se svi poraspadali a vi niste znali da iskoristite za razliku od Liverpoola

• Like 1
Posted
21 minutes ago, BattleBender said:

Zasto se trigerujes za ovakve stvari?

Nisam trigerovan, samo je smesno, to govori o onome koji to pise. I da takve stvari mogu da me trigeruju, sigurno ne bi mogao poster da me trigeruje.

Posted (edited)
48 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako ne moze prethodna? Bili ste najbolja ekipa lige, ono je sramno kako vas je ugasio u 2 dijelu sezone. Gazili ste sve sa 3,4,5 golova razlike i onda kiks za kiksom jer je nesto eksperimentisao.

Prosla i ova sezona vam je najbolja sansa za titulom, prosle ste bili ubjedljivo najbolja ekipa lige a ove sezone su se svi poraspadali a vi niste znali da iskoristite za razliku od Liverpoola

Koji kiks za kiksom?Izgubili su od Vile i odigrali nerešeno sa Sitijem u gostima.To je sve.Prošle sezone u drugom delu su odigrali odlično.

Sto se tiče ove,pa kako da ti kažem,bez pola ekipe ne može da se uzme titula.I tom Liverpulu da su odsustvovali Salah i ekipa,sigurno da ne bi imali ovoliko bodova.

Kako god,ne vidim trenutno bolje rešenje od Artete.

edit:sad sam proverio.Na poslednjih 18 utakmica imali su 16 pobeda,jedan poraz i jednu nerešenu uz brutalnu gol razliku.

Edited by sasha arsenal
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, sasha arsenal said:

Koji kiks za kiksom?Izgubili su od Vile i odigrali nerešeno sa Sitijem u gostima.To je sve.Prošle sezone u drugom delu su odigrali odlično.

Sto se tiče ove,pa kako da ti kažem,bez pola ekipe ne može da se uzme titula.I tom Liverpulu da su odsustvovali Salah i ekipa,sigurno da ne bi imali ovoliko bodova.

Kako god,ne vidim trenutno bolje rešenje od Artete.

Kraj decembra i pocetak januara ako se dobro sjecam. Tu ste titulu izgubili, 3 ili 4 kola niste dobili i dozvolili City da uzme zamah. 

Posted

Arsenal nije imao sanse ove sezone u PL, jer je Liverpool sazreo za titulu, plodovi Klopa + pametni Slot koji nije pokusavao da mnogo menja vec je nastavio gde je ovaj stao (i suluda sezona Salaha). Ali u Ligi Sampiona mi je pomalo zao, jer jos pamtim onu kisu i finale 2006. kada sam navijao za Arsenal protiv Barselone, pa reko mozda sad izmire te dugove - ali kad se sve svodi na Deklana Rajsa, i malo na Saku e onda jbg - to je moglo da prodje protiv Reala koji trazi sebe jos uvek, ali ne i sada, kada nemas u rotaciji ni Haverca ni Jesusa. Cak mislim da im nije toliko falio taj famozni spic kojeg svi spominju, vec samo rotacija onoga sto vec imaju + zadrti Arteta koji pokusava sa Merinom, mislim da bi cak i "fakin" Sterling bolje legao juce, ne znam samo je li zdrav. I Martineli je samo propao u travu posle 20ak minuta, dok je on igrao Arsenal je gazio, igrale se viktorije, a sa njim je nestala i sansa da moze nesto da se uradi.

Ali, ako hocemo da budemo realni i jedno i drugo polufinale su resili golmani.

Posted

I da dodam da je ova izjava Artete da su bili najbolji tim ove sezone u LS skandalozna, bukvalno nivo Lole Smiljanica: "Neka uzmu titulu sada ako ih nije sramota".😄 Da sam neko i nesto u Arsenalu, sutra bih vec trazio novog trenera samo zbog toga.

Posted
3 hours ago, Bugl Khan said:

A zbog slavlja i smijeha na mjestu gdje je 2 sata ranije poginulo 30 ljudi?

Juve je veliki klub. Ne volim ih, tačnije mrzim ih, ali ih i poštujem. Muljali su? Pa muljala je i moja Zvezda, mulja i tvoj Dinamo...

Ono što je PSG sada, sutra moze biti neki Valjadolid ako naftašima ćefne da baš tu upumpaju pare.

Hejsel? To je sramota uefe i ako nekog treba da bude sram, treba njih da bude. 

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Jos prije 5 mjeseci im coek porucio na njihovom stadionu

Kakva faca od lika. Em atipican igrac. A ume bas. Em drugacjiji od  danasnjih automatizovanih i genericnih fudbalera.
Ima i neki chill bratizam. Malo je silly, ali je pokazao i karakter, kad mu se popeli na grbacu (nepravedno).

Posted (edited)
5 minutes ago, berti said:

Juve je veliki klub. Ne volim ih, tačnije mrzim ih, ali ih i poštujem. Muljali su? Pa muljala je i moja Zvezda, mulja i tvoj Dinamo...

Ono što je PSG sada, sutra moze biti neki Valjadolid ako naftašima ćefne da baš tu upumpaju pare.

Hejsel? To je sramota uefe i ako nekog treba da bude sram, treba njih da bude. 

Bold 1: itekako sam svjestan toga

Bold 2: Sramota je i jednih i drugih. Takva bešćutnost se rijetko viđa.

PSG je osvojio Kup Kupova i igrao je polufinale CL. I to nakon što su u skupini s Bayernom imali 6 pobjeda. Prije Arapa.

Edited by Bugl Khan