Stiletto Posted Wednesday at 10:33 PM Posted Wednesday at 10:33 PM PSŽ 27 šuteva, 10 u okvir gola, izgubili. Liverpul 2 šuta, 1 u okvir, pobedili. Rodi me majko srećnog pa me na đubre baci.
sasha arsenal Posted Wednesday at 11:20 PM Posted Wednesday at 11:20 PM 1 hour ago, deez nuts. said: Nista nije neverovatno. To su samo Alison i Darwin. Alison je stvarno klasa.
Don Dusko Posted Wednesday at 11:35 PM Posted Wednesday at 11:35 PM Au ovo u stilu FM-a. Koliko tamo pizdim kada vodim klubove pa moj klub ima 20+ suteva a protivnik 1-2 i na kraju oni dobiju... I posle kazu FM nije realistican he he.
Bugl Khan Posted Thursday at 12:46 AM Posted Thursday at 12:46 AM Kako napraviti momčad koja će biti konkurentna za osvajanje Lige prvaka? Pa riješiš se Messija, Neymara, Mbappea, Icardija, Kolo Muanija, Paredesa, Verattija, Xavi Simonsa, Renata Sanchesa, Draxlera, Sergia Ramosa, Ugartea, Wijnalduma, Škrinjara i Bernata. I onda dovedeš Nevesa, Vitinhu, Barcolu, Goncala Ramosa, Kvaradonu i klinca iz Rennesa. A predvodi ih Ousmane Dembele koji igra nogomet života. Paralelna stvarnost jbt.
Polivalentni Stevica Posted Thursday at 08:22 AM Posted Thursday at 08:22 AM Konačno se Ćabiju Alonsu obila od glavu formacija bez klasičnog napadača. Sa Adlijem i Frimpongom kao najisturenijim ne možeš praviti rezultat,a Šik u vrhunskoj formi greje klupu,plus je tu Bonifejs. Kakva partija Alisona,fenomenalno. 1
McLeod Posted Thursday at 02:11 PM Posted Thursday at 02:11 PM 16 hours ago, sasha arsenal said: Neverovatno je kako je Liverpul uspeo da pobedi večeras.PSG ih je razbio.Svaka čast. Generalno je neverovatna cela njihova sezona. Ja ne pamtim da se ikada desilo da neko u toliko meceva ima toliko srece. 1 1
Red Posted Thursday at 02:39 PM Posted Thursday at 02:39 PM (edited) Eh, sad. Pa, ne može baš samo do sreće da bude cele sezone. Ok, sinoć jeste bilo sreće, ali je bilo i maestralne partije Alisona, kao i srećnih promašaja protivnika. Ali, reći da je do sreće cele sezone, kad si prvi celo prvenstvo u PL i tokom celog ligaškog dela LŠ je nepravedno. A, i red je da i Liverpul prokenja malo, s obzirom na to koliko je sve što je moglo išlo naopako u prethodnih ko zna koliko godina. 😀 Edited Thursday at 03:01 PM by Red 3
kendrick duckworth Posted Thursday at 05:02 PM Posted Thursday at 05:02 PM Mnogo sreće za Liverpulćane sinoć, ali pogledajte reakciju odbrane PSŽ-a i prostor koji su ostavili za pas Darwina ka Eliottu. Bespotrebno su skupili i otvorili momku idealnu završnicu, prvi put na utakmici. Jebiga, mnogo dobro rade osnovne stvari, još se poklopila maestralna partija Alisona, i na sve to iskoristili su taj minimalni gap koji je PSŽ dozvolio. Na nivou sezone ne mogu da tvrdim jer ih nisam pratio pomno, ali dešavaju se utakmice kao sinoć.
Recommended Posts