Barkley#34 Posted October 1 Share Posted October 1 Ako si slabiji moraš da pogineš na terenu i da ti glava bude na mestu 90 minuta kako bi imao bilo kakve šanse. Skup vaših grešaka večeras je čist amaterizam. Čak i slabije ekipe od Intera bi to iskoristile. Ako proda Đigu i Maksimovića Terzu treba okačiti za jaja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, Barkley#34 said: Ako proda Đigu i Maksimovića Terzu treba okačiti za jaja. Šansa da ijedan od njih dočeka proleće u dresu Zvezde je kao šansa za sedmicu na lotu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 2 Share Posted October 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 2 Share Posted October 2 11 hours ago, Barkley#34 said: Ako proda Đigu i Maksimovića Terzu treba okačiti za jaja. Tragedija je što će prodati Maksu u neki klub gde mu 90% neće dati pravu šansu i mali će da propadne, a legitiman je talenat za reprezentativnu desetku. Dečko uopšte ne davi loptu, igra brz, direktan fudbal, njegov kontakt se završava ili jednim dodirom ili prijem i predaja lopte. Osvaja teren kretnjom što je takođe odlika modernog fudbala. Neverovatno, kao da ga nismo mi učili fudbalu. Ali sve je to džabe ako on barem do 21-22 godine ne ostane u Zvezdi i to da igra stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 2 Share Posted October 2 Nisam bio siguran gde ovo da stavim, da li na FK CZ temi ili ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 2 Share Posted October 2 3 finala lige prvaka u manje od 30 godina. Igranje iste svake godine. Svako od nas može nabrojati barem 20 igrača Borussie koji su u nekom trenutku bili sam europski ili svjetski vrh. Kako njih pogađa što je UEFA mafija? Ajd kad takve poruke diže Legia, ima smisla. Ali kad ih dižu navijači Superliga kluba, LOL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 (edited) Dobri su tifozi Borusije, pre godinu dana su žestoko protestvovali i kritikovali upravu zbog sponzorstva firme koja proizvodi neke vojne zajebancije. Postoji nekakva doslednost u borbi za "očuvanje" fudbala. edit: a to što su redovni učesnici tj. nisu oštećeni od strane UEFA na neki način mi samo dodaje na legitimitet. Legijini huligani su pravili ozbiljna sranja i onda reagovali na kazne takvim natpisima. Edited October 2 by Charles De Ketelaere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 2 Share Posted October 2 5 hours ago, Charles De Ketelaere said: Dobri su tifozi Borusije, pre godinu dana su žestoko protestvovali i kritikovali upravu zbog sponzorstva firme koja proizvodi neke vojne zajebancije. Postoji nekakva doslednost u borbi za "očuvanje" fudbala. edit: a to što su redovni učesnici tj. nisu oštećeni od strane UEFA na neki način mi samo dodaje na legitimitet. Legijini huligani su pravili ozbiljna sranja i onda reagovali na kazne takvim natpisima. To nema veze sa sranjima. Mislim ovu koreografiju je Legija imala prije 10 godina. Samo su oni imali svinju u odijelu kako broji novce a ne You only care about money... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 2 Author Share Posted October 2 Koreo Legije je imao baš jakih razloga. Izbacili su iz kvalifikacija za LŠ iako su dobili Seltik kod kuće 4-1 i u gostima 2-0. Igrao je igrač koji je bio suspendovan prošle sezone zbog crvenog i onda je Seltiku dodeljen automaski rezultat 3-0 kod kuće i tako je prošao na gol u gostima. UEFA tako šilji onu stvar na slabima a na jakima malo rasteže i savija pravila, ništa novo. Inače ta generacija Legije je bila beton jaka sa Mirom Radovićem na čelu. Tada sam studirao u Varšavi i sretali smo se Miro i ja po klubovima u Mazovieckoj ulici u Varšavi. Lepo vreme. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 Tačno, zaboravio sam skroz na taj slučaj. Kada god pomislim na Legiu i UEFA setim se nekih izgreda navijača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted October 2 Share Posted October 2 Koju utakmicu pratite veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted October 2 Share Posted October 2 Na sta lici teren u Zagrebu. Tekstilac da se ponosi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 17 minutes ago, ras kass said: Koju utakmicu pratite veceras? Sa kašnjenjem upadam u multiprenos da cepa u pozadini. Nešto mi se ne da večeras, pa da ispoštujem makar golove i neke šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2 Share Posted October 2 Upamecano je trebao na hladjenje vec. 2 starta za po zuti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 2 Share Posted October 2 Au koliko je natopljen vodom Maksimir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2 Share Posted October 2 Izadji Nojeru na sredinu terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 2 Share Posted October 2 ebena umetnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 2 Share Posted October 2 Kakve 2 golcine Dusana Vlahovica Lajpcigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted October 2 Share Posted October 2 Vlahovic gazi, prvi gol kao Van Basten, drugi iz daljine evrogol. Steta sto ne igra za Srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2 Share Posted October 2 Emery drzao cas Belgijancu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted October 2 Share Posted October 2 (edited) Lajpcig je najbezveznija ekipa u ligi sampiona. Bukvalno fmp u fudbalu. Emi Martinez je zivotinja. Edited October 2 by ras kass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 Vlahogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 2 Share Posted October 2 Samo konstantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 2 Share Posted October 2 Meni se ovakav format svidja jer je i klubovima stalo da imaju sto bolju gol - razliku i niko nije siguran u svoje mesto na tabeli. Grupe su bile OK, ali previse stvari je zavisilo od zreba, pa kad najjaca ekipa nabije bodova koliko im treba, onda u sestom kolu mogu da izvedu drugu postavu. Da ne pricamo da mogu opusteno da pobedjuju i sa 1:0 ili 2:1 i da se to racuna isto kao i pobeda od 7:0. Steta za Dinamo, ali dizu se oni posle smene trenera. Sto se tice Crvene zvezde, zanimljivo je da su i prvi i tim i omladinci izgubili sa istim rezultatima u prva kola. Neko bi rekao da su i jedni i drugi jako daleko od ovog nivoa fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 3 Share Posted October 3 Dali su Kompaniju da vodi Bajern Minhen? Nakon što je ispao iz lige i bio treći najneefikasniji tim u ligi. Jedini su bili gori Šefild i Everton koji predvođen Šonom Dajčom igra praistorijski fudbal. Ako Njemačka država i društvo to dozvoljavaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts