Old 666 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Videli da za njih ne važi FFP pa mogu kako hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 -Osimen presao u Napoli za 60 miliona. Lil ima odlicnu transfer politiku. Dovode talentovane fudbalere za solidan novac, a prodavaju ih po 4-5 puta vecim cijenama. - Prica se da Lacio nudi ozbiljne pare Davidu Silvi. Bilo bi fino da Silvu gledamo i dalje u Evropi. - Alaba valjda ne zeli da produzi ugovor sa Bajernom, a ima jos godinu dana ugovora. Ako ima istine u ovome i ako stvarno Bajern odluci da ga proda, ocekujem da ce skoro svi top timovi da se otimaju za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Kakav je taj Osimen? Ja sam ga nesto davno gledao, prosle sezone igrom slucaja ga nisam sekund pogledao. Valja li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) 4 hours ago, Markoss said: Kakav je taj Osimen? Ja sam ga nesto davno gledao, prosle sezone igrom slucaja ga nisam sekund pogledao. Valja li? Krece se odlicno, sa loptom u nogama je brz, ima nekako dug korak. Reklo bi se da napreduje brzo, proslo ljeto je dosao u Lil iz Belgije i odmah se nametnuo. Edited July 31, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 8 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Alaba valjda ne zeli da produzi ugovor sa Bajernom, a ima jos godinu dana ugovora. Ako ima istine u ovome i ako stvarno Bajern odluci da ga proda, ocekujem da ce skoro svi top timovi da se otimaju za njega. Zasto on igra stopera u poslednje vreme tamo? Ja ga se secam da je bio krilo u reprezentaciji Austrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Alaba navodno zeli Barsu 5 hours ago, Markoss said: Kakav je taj Osimen? Ja sam ga nesto davno gledao, prosle sezone igrom slucaja ga nisam sekund pogledao. Valja li? Brz i jak, odlicno igra glavom, sutira sa obe noge. Dobar je kada ima prostora da trci, meni je delovao malo smotano u guzvi. Svakako odlican potencijal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) 1 hour ago, goldberg said: Zasto on igra stopera u poslednje vreme tamo? Ja ga se secam da je bio krilo u reprezentaciji Austrije. Najvise je vremena igrao lijevog beka, krilo ne pamtim da je igrao za Bajern, za Austija da. Ove sezone igra stopera konstantno. Pa, igra stopera vjerovatno zato sto ima odlican pas, moze da iznese loptu. Uglavnom, Alaba je igrac koji moze komotno da pokrije 3-4 pozicije, pravi univerzalac. Edited August 1, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Najvise je vremena igrao lijevog beka, krilo ne pamtim da je igrao za Bajern, za Austija da. Ove sezone igra stopera konstantno. Pa, igra stopera vjerovatno zato sto ima odlican pas, moze da iznese loptu. Uglavnom, Alaba je igrac koji moze komotno da pokrije 3-4 pozicije, pravi univerzalac. + jer je Bajern gurao malog Dejvisa na levog beka.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Hames ostao u Madridu, ali je zamenio boje. Cudan mi ovaj transfer jer sam ga ocekivao na ostrvu u nkom timu kao sto je Everton, Wolves, Arsenal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Par nekih glasina na koje naleteh jutros dok sam se vrtio po netu. -Za sada ništa od Sanča u MUTD. Kako stoje stvari ostaje u Borusiji D. -Takefuša Kubo će na pozajmicu u Viljareal. Prošlu sezonu je bio na pozajmici iz Reala u Majorci -Kokelan će iz Valensije u Viljareal -Enes Unal će u Getafe, koji izgleda ostaje bez Bordalasa. Bordalas traži angažman u Engleskoj ili Italiji. ( Lično ne bih imao ništa protiv ako bi ga WHU angažovao ) - Zidan traži da se Odegard vrati sa pozajmice u Real -Čelzi neće da plati gomile miliona nečega Lesteru za Čilvela, tako da su igri sada Regelon ( koji je na pozajmici iz Reala u Sevilji ) i Taljafiko iz Ajaksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Kakav je taj Kubo? Pise se dosta o njemu u ovom prelaznom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 10 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Kakav je taj Kubo? Pise se dosta o njemu u ovom prelaznom roku. Svojeručno je Majorci doneo 15ak bodova. Radi se o ubedljivo najlošijoj ekipi La Lige, da nije njega bilo ne bi prebacili cifru od 10 bodova. Verujem da će ove godine eksplodirati u Viljarealu, pošto će imati još više prostora i daleko bolje saigrače. Očekujem ga ne 7-8 golova i isto toliko asistencija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Dečko zna na kub ( pun intented )...jedino je slabašan. Malo jači vetar ga bukvalno može oboriti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 David Silva presao u Real Sociedad! Bilo je izvesno da ce u Lazio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 On 8/11/2020 at 2:57 PM, Shunsuke Nakamura said: Kakav je taj Kubo? Pise se dosta o njemu u ovom prelaznom roku. Ogroman talent, bio u La Masiji. Real ga doveo pa ga šalje okolo dok eventualno ne postane igrač za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 On 8/11/2020 at 8:38 AM, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: -Čelzi neće da plati gomile miliona nečega Lesteru za Čilvela, tako da su igri sada Regelon ( koji je na pozajmici iz Reala u Sevilji ) i Taljafiko iz Ajaksa Opasan ubod. Sazreo je fizički, ima odličnu sezonu u Sevilji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 13 hours ago, Crni Bombarder said: David Silva presao u Real Sociedad!Bilo je izvesno da ce u Lazio.. "Imam veliko postovanje prema Silvi kao igracu,ne i kao coveku" Igli Tare o transferu Quote Nota del Direttore Sportivo Igli Tare 18 Agosto 2020 COMUNICATI "Apprendo del trasferimento di David Silva alla Real Sociedad. Ho grande rispetto per il giocatore, ma non per l'uomo". http://www.sslazio.it/it/news/press-release-2/60698-nota-del-direttore-sportivo-igli-tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Sevilja ce i ovog leta izvesno napraviti nekoliko odlicnih transfera. Nego, zasto se Valensija ovako raspala? Bukvalno oterala Pareha (sramotan potez), Toresa prodali daleko ispod ocekivane cene, Kokelana pustili maltene ni za sta, suska se da je i Gomez na izlaznim vratima, a i sa Garajem su raskinuli na jedan podmukao nacin. Steta, bas su bili napravili finu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 14 hours ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Sevilja ce i ovog leta izvesno napraviti nekoliko odlicnih transfera. Nego, zasto se Valensija ovako raspala? Bukvalno oterala Pareha (sramotan potez), Toresa prodali daleko ispod ocekivane cene, Kokelana pustili maltene ni za sta, suska se da je i Gomez na izlaznim vratima, a i sa Garajem su raskinuli na jedan podmukao nacin. Steta, bas su bili napravili finu ekipu. Čitao sam o tome prije nekih pola godine. Zaboravio sam u čemu je točno probkem, ali ima velike veze sa ogromnim utjecajem Jorgea Mendesa u klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 (edited) Finansijska kriza ih drma, nema ju za burek i jogurt. Valja pomenuti Benfiku koja do sad odrađuje strašan posao. Doveli su Pedrinja i Evertona iz Brazila za solidne pare, a na sve to će dodati Vertongena i Kavanija (valjda je završen transfer). Obratite pažnju na Valdšmidta kog su doveli iz Frajburga, strašan potencijal. Opet prave paklenu ekipu, samo im je manevar nešto slabiji, ali it o će doći na svoje. Edited August 19, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 (edited) Cilvel Celsi. Blizu Edited August 21, 2020 by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Super...samo što dalje od Rice-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Thiago Silva potpisao dvogodisnji ugovor sa Celsijem. Havertz blizu. Verovatno ce zavrsiti i Chilwella. Izgleda da Plavci rade dobar posao u prelaznome roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 To dal je dobar posao ili nije, to ćemo tek videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Havertz je zanimljiv igrac. Posto ga nisam preterano pratio u Leverkuzenu,dugo sam mislio da je to jos jedan od onih tipicnih krila,zujalica. Ustvari je vise od toga. Mene cak pomalo podseca, asocira na Kaku..dobro,mozda zbog visine i gradje,ali delimicno i zbog nacina na koji igra i krece se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts