Jump to content

Wimbledon 2024


Elias

Recommended Posts

Cestitke Karlosu, ovo je definitivno najlaksi poraz Noleta za mene.

 

Prosto kada vidis ovakvu mladost na jednoj strani, ne mozes da budes toliko iznerviran.

 

Potpuno zasluzeno, cestitke obojici jos jednom!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da au do sutra igrali, ne bi Novak ovo okrenuo. Jedan, jedini bitan poen nije osvojio svojom zaslugom, nego ga je ovaj castio. Sta god da su razliozi, Karlos ce ga ubijati gde god se budu sretali u buducnosti. No, to je neizbeznost u sportu.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ponadao sam se nakon onog brejka, ali baš loš taj-brejk. Imao je žreb iz snova, ali protiv Alkaraza se realno nije moglo. Ovo je definitivno godina u kojoj silazi sa trona.

Edited by Romantik
Link to comment
Share on other sites

Đoković je bio vidno sporiji na ovom turniru. Previše puta sam video kako je odustao od neke lopte što ranijih godina skoro da si na prste jedne ruke mogao videti. Verovatno je razlog nedavna operacija i strah da se koleno ne povredi ponovo. Treba imati na umu da ima 37 godina i ma koliko on vodio računa o svom telu i koliko je produžio svoj rok trajanja vreme uzima svoj danak neumitno. Ove godine definitivno nije na svom prepoznatljivom nivou i pitanje je da li će uspeti makar još jedan grand slam da uzme. Bez obzira na sve Novak je najveći svih vremena.

 

Sa druge strane je bio momak u punoj snazi, željan i gladan pobeda i trofeja a pritom mu ne manjka veštine. Momak na mestu što bi se reklo. Vaspitan, vredan, borac,... Ako ga posluži zdravlje budući veliki šampion.

  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Ja čestitam Novaku na kičmi da odigra turnir i stigne do finala.

Na gadosti kojemsu se pisale da kvari žreb Sineru, da je lažirao operaciju etc smo davno navikli.

Dokonima ostavljam brojanje i vaganje žrebova jer ipak...#24 ❤️

Edited by Helena
  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nažalost, manje više to je to od Novaka. Jasno je da i dalje samo Alkaraz i Siner mogu da ga dobiju, ali je isto tako jasno da će uvek jedan od njih dvojice biti u završnici, pa od trofeja nema ništa.

Konačno stiže ta smena generacija, vala je i potrajala. Celu jednu nakon svoje je Nole ugasio, Zverev, Medvedev, Thiem, Kyrgios, praktično cela generacija igrača desetak godina mlađih od Novaka nije uspela ništa "zbog" njega.

Alkaraz je ipak preveliki zalogaj, 16 godina razlike... čoveče, Novak je praktično bio profesionalac a da se ovaj nije ni rodio.

 

Hvala ti Nole za sve, još Olimpijada i US open i realno nema potrebe više da dokazuješ nikome ništa.

 

Čestitke Alkarazu, brutalno.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sa Sinerom još uvek može da se nosi imo. Za Alkaraza se slažem, previše energije u ovom monstrumu za starog Noleta jbg. Treba neko da mu izbaci prethodno spanskog vunderkinda da bi Nole imao neke šanse.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da li je vreme za povlacenje... Sa jedne strane, sve sem Sinera i Alkaraza on moze da pobeđjuje i uvek daleko da dogura. Sa druge strane, njih dvojicu sada vec zaista sve teze mote da dobije. Moze da se nada da nekako oni ispadnu ranije...

Mislim da Novaka samo trofeji zadovoljavaju i da ukoliko jos par puta bude scenario slican danasnjem, da ce vrlo brzo biti konec.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...