Coz29 Posted June 24 Share Posted June 24 https://x.com/Insideuroleague/status/1805251795515515237?t=zIbJJ24ZNNV_hk5ycriH6A&s=09 Mladjani Bonga 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi03 Posted June 24 Share Posted June 24 8 minutes ago, Coz29 said: https://x.com/Insideuroleague/status/1805251795515515237?t=zIbJJ24ZNNV_hk5ycriH6A&s=09 Mladjani Bonga 😂 Soldino za rotaciju na 3/4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 24 Share Posted June 24 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 24 Share Posted June 24 8 minutes ago, Kronostime said: Ako je tacno,kapitalac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 24 Author Share Posted June 24 Kako bi Poku seo na ovu ekipu! Igramo na minus poene 🥰 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted June 24 Share Posted June 24 37 minutes ago, Kronostime said: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 24 Share Posted June 24 Ma ideeeedmoooooo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 24 Share Posted June 24 Ajmo sad šuter. Imam predlog - krug za Obsta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 24 Share Posted June 24 Bonga je bas ono puke potpis, sasvim mi je nejasan Zelimir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 24 Share Posted June 24 Ovaj profil nije baš pouzdan, ali Gos bi legao kao budali šamar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) 1 hour ago, Kronostime said: Da vam ne rušim sneška ali nije baš pouzdana ta stranica Euroleague news. Oni prošle nedelje napisaše da Zvezda sve završila sa Šengelijom a on ni blizu kluba nije. Napisali još u maju da će Lorenco u Fener on otišao u Panatu i da će Dorsi u Olimpijakos. Više mi deluje da nagađaju nego što imaju neke informacije. Nadam se da u vašem slučaju grešim. Edited June 24 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 24 Share Posted June 24 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bonga je bas ono puke potpis, sasvim mi je nejasan Zelimir Ja imam neki info da ga je i ranije “simpatisao” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 24 Share Posted June 24 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ja imam neki info da ga je i ranije “simpatisao” Tesko za poverovati mislim da mozes na prste jedne ruke nabrojati dobre defanzivce koji pritom nemaju poene u rukama a da ih je Zeljko dovodio u svojoj karijeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 24 Share Posted June 24 6 minutes ago, Igor_ said: Tesko za poverovati mislim da mozes na prste jedne ruke nabrojati dobre defanzivce koji pritom nemaju poene u rukama a da ih je Zeljko dovodio u svojoj karijeri. verovatno… ko zna sta mu je u glavi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 24 Share Posted June 24 Plan je jasan, igramo svaku na 1:0. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 24 Share Posted June 24 14 minutes ago, Čočo said: Da vam ne rušim sneška ali nije baš pouzdana ta stranica Euroleague news. Oni prošle nedelje napisaše da Zvezda sve završila sa Šengelijom a on ni blizu kluba nije. Napisali još u maju da će Lorenco u Fener on otišao u Panatu i da će Dorsi u Olimpijakos. Više mi deluje da nagađaju nego što imaju neke informacije. Nadam se da u vašem slučaju grešim. Pa tacno cu ih tuziti za nanetu dusevnu bol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted June 24 Share Posted June 24 Ja i dalje vjerujem da ce NWG biti najmanje zvucno pojacanje do kraja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 24 Share Posted June 24 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bonga je bas ono puke potpis, sasvim mi je nejasan Zelimir Bonga je bolji i perspektivniji igrac od Ponitke, a pretpostavljam da je zamena za njega jer mi je to nekako najlogicnije da se drzao Ponitka na cekanju njegov +1 u fazonu ako se dovede nesto bolje za slican novac od njega ako ne iskoristice njegov +1 a ako je istina da je Bonga pred potpisom ne vidim kako da ostane Ponitka. 204cm i odlican sajz za poziciju 3 koja mu je primarna pozicija a u Bajernu je bio koriscen i na 2 i na 4 u zavisnoti od match up-ova ili povreda, ima neki nerealan raspon ruku, moze da brani od 1 do 4 i dosta je dobar defanzivac, ima nesto igre na postu, nije neki suter al moze da pogodi kad je sam (ove sezone losiji procenti u El ali prethodne pristojnih 33% a u nemackoj ligi imao 43%), odlican skakac... Partizan ocigledno ide dosta na fizikalnost, delimicno i sajz (u zavisnosti sta se jos dovede), odbranu, skok... Najvise se zameralo ove sezone malokrvnost i odbrana, sada se to dobija u ovim igracima a ljudi u solidnom procentu nezadovoljni ili skepticni koliko sam imao prilike da vidim. Pa ne moze se imati i odlican i napad i odbrana, ne raspolaze se budzetom Reala. Prosle sezone se bacilo dosta karata na napad ove ce na odbranu, a nesto je moralo da se menja. Nilikina 193cm ali ima i veliki raspon ruku (kapiram da je zamisljen primarno kao bek ap plej al moze on da pokrije i 2 i 3), Marinkovic i Lundberg 198 i 193cm, Bonga (ako dodje uopste) 204cm, ocekujem jos jednu fizikalnu trojku (ili pak dvojku a a mozda Marinkovica vise vidi na 3), videcemo sta ce doci na 4 al kapiram da sigurno nece doci neko iz kategorije "mrtvog belca", Kaboklo navodno ostaje i on se uklapa u ovu filozifiju i mislim da bi jos vecu prednost donosio ako bi bio koriscen kao cetvorka vise, plus na 5 sigurno dolazi neki atleta spominje se Dzouns koji je malo undersize za centra ali je veoma atletican, skocan i eksplozivan u neku ruku. Goss i Moneke su igraci koji bi donelii napadacki balans a nije ni da u ovim igracima iznad nema poena. Marinkovic i Lundberg su two way igraci a nije ni Nilikina operisan od postizanja poena kao bi Bonga, samo nema potrebe davati im vise prostora u napadu jer ce biti boljih napadaca od njih a oni su tu za neke uloge defanzivnih korektora. Ovaj Partizan koji se nazire po mom misljenju iako ce ocigledno biti napadacki manje potentniji ce biti opasniji i u Evroligi i sa vecim sansama da osvoji trofeje nego ove sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 24 Share Posted June 24 Bonga je u svoj vakat bio najgori igrač u NBA. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 24 Share Posted June 24 Plus lik ima 30+ godina ocigledno 🙂 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Draga Saveta, pročitao sam po prvi put cijeli Kornetov post i složio se s njim. Šta se dešava sa mnom? Spoiler Očekujte grad veličine oraha. 😁 Edited June 24 by Son_of_a_gun 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 24 Share Posted June 24 3 minutes ago, Magia said: Plus lik ima 30+ godina ocigledno 🙂 Pa realno blizi je 40 godini nego 30.. ali bez starca nema udarca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 24 Share Posted June 24 Nije bilo zvanicne objave kluba za Bongu. A ja bih pre da ostane Pony, kad se vec ciglar smesi toj poziciji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 24 Share Posted June 24 Zagorac/Dangubic/Kuruc/Papapetru/ Ponitka svi su podbacili niko nista odigrao nije, ocigledno tu mora igrac na “ poziciji crnca”. Kao back up opcija moze biti okej, ne vidim nesto boljih igraca tog tipa, mozda Web III iz Makabija i Kordonije iz Virtusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 24 Share Posted June 24 34 minutes ago, Brat od Korneta said: Bonga je bolji i perspektivniji igrac od Ponitke, a pretpostavljam da je zamena za njega jer mi je to nekako najlogicnije da se drzao Ponitka na cekanju njegov +1 u fazonu ako se dovede nesto bolje za slican novac od njega ako ne iskoristice njegov +1 a ako je istina da je Bonga pred potpisom ne vidim kako da ostane Ponitka. 204cm i odlican sajz za poziciju 3 koja mu je primarna pozicija a u Bajernu je bio koriscen i na 2 i na 4 u zavisnoti od match up-ova ili povreda, ima neki nerealan raspon ruku, moze da brani od 1 do 4 i dosta je dobar defanzivac, ima nesto igre na postu, nije neki suter al moze da pogodi kad je sam (ove sezone losiji procenti u El ali prethodne pristojnih 33% a u nemackoj ligi imao 43%), odlican skakac... Partizan ocigledno ide dosta na fizikalnost, delimicno i sajz (u zavisnosti sta se jos dovede), odbranu, skok... Najvise se zameralo ove sezone malokrvnost i odbrana, sada se to dobija u ovim igracima a ljudi u solidnom procentu nezadovoljni ili skepticni koliko sam imao prilike da vidim. Pa ne moze se imati i odlican i napad i odbrana, ne raspolaze se budzetom Reala. Prosle sezone se bacilo dosta karata na napad ove ce na odbranu, a nesto je moralo da se menja. Nilikina 193cm ali ima i veliki raspon ruku (kapiram da je zamisljen primarno kao bek ap plej al moze on da pokrije i 2 i 3), Marinkovic i Lundberg 198 i 193cm, Bonga (ako dodje uopste) 204cm, ocekujem jos jednu fizikalnu trojku (ili pak dvojku a a mozda Marinkovica vise vidi na 3), videcemo sta ce doci na 4 al kapiram da sigurno nece doci neko iz kategorije "mrtvog belca", Kaboklo navodno ostaje i on se uklapa u ovu filozifiju i mislim da bi jos vecu prednost donosio ako bi bio koriscen kao cetvorka vise, plus na 5 sigurno dolazi neki atleta spominje se Dzouns koji je malo undersize za centra ali je veoma atletican, skocan i eksplozivan u neku ruku. Goss i Moneke su igraci koji bi donelii napadacki balans a nije ni da u ovim igracima iznad nema poena. Marinkovic i Lundberg su two way igraci a nije ni Nilikina operisan od postizanja poena kao bi Bonga, samo nema potrebe davati im vise prostora u napadu jer ce biti boljih napadaca od njih a oni su tu za neke uloge defanzivnih korektora. Bonga nije bolji igrac ni od ovakvog Ponitke, ciji takodje nikad nisam bio fan. Izrazito meh, prakticno ispodprosecan igrac u svakom segmentu, lazni 'defanzivac', ne preterano inteligentan, ali zato preterano antipatican. U najkracem covek koji nema sta da trazi u vrhunskoj takmicarskoj kosarci i nikakva adicija za KKP koji ima ambicije da napada zavrsnicu EL. Bonga moze biti defanzivni korektor u Kini. Za ozbiljne minute nije, a dovoditi od tolikih mladih i interesantnih igraca preko bare bas njega da bude treci ili cetvrti winger u rotaciji je bez opravdanja. Ekstremno glup potpis, ukoliko je istina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts