DameTime Posted August 26 Share Posted August 26 12 hours ago, Kooineeperk said: Ako sam dobro skapirao sa Youtube snimka na vasem kanalu, deluju kao da su Adidas DAME 8 EXTPLY u osnovi bele sa crnim detaljima. Imas ih i kod nas u Intersport-u i Sportvision-u ali ne u crno-beloj varijanti. https://www.intersport.rs/adidas-dame-8-extply-muske-patike-za-kosarku-821703 https://www.sportvision.rs/proizvodi?search=adidas+DAME+8+EXTPLY Koliko ružna patika jbt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26 Share Posted August 26 7 minutes ago, DameTime said: Koliko ružna patika jbt O ukusima ne vredi raspravljati iako se ja 100% slažem za ovo, odvratno 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted August 26 Share Posted August 26 Crno bela varijanta po meni može da prodje, ovo što ima da se kupi kod nas nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 26 Share Posted August 26 52 minutes ago, DameTime said: Koliko ružna patika jbt Bilo mi bezveze napisati ali ono..baš brutalno ogavne :). Mada, što reče kolega @Juan Pablo Montoya "De gustibus non est disputandum" iliti "O ukusima se ne raspravlja". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 26 Share Posted August 26 Quote Sterling Brown 77/100 Washington 74/100 Pokuševski 73/100 Lundberg 72/100 Lakić 70/100 Marinković 69/100 Nakić 67/100 Jones 66/100 Bonga 62/100 Davies 58/100 Šuterski trening 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26 Share Posted August 26 19 minutes ago, Small Owl said: Bilo mi bezveze napisati ali ono..baš brutalno ogavne :). Mada, što reče kolega @Juan Pablo Montoya "De gustibus non est disputandum" iliti "O ukusima se ne raspravlja". Obično sam u tom fazonu da je lepota u oku posmatrača, ali ovaj model me baš trigeruje na ružno ;D Jedino je fora što je crno-beli model pa kao igra za Partizan i sl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 26 Share Posted August 26 1 hour ago, Shonewizard said: Šuterski trening 😄 Viđu ti Pokušajskog što se pobenavilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 26 Share Posted August 26 2 hours ago, Shonewizard said: Šuterski trening 😄 Ne znači previše, naročito što ne znamo format, ali lepo je videti da Nakić pogađa. Ne vidim način da postane neki faktor bez makar pristojnog šuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) Ma ovo su ocjene u novom KLS 2K25 za Playstation. Edited August 26 by Beonegro 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 26 Share Posted August 26 Malo atmosfere sa treninga https://www.instagram.com/stories/partizanbc/3443201884267144336?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWo2aTM0aW8xMXJnZA== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) 5 hours ago, DameTime said: Koliko ružna patika jbt Ja pre 3 nedelje uzeo ove sa linka, teget-narandžaste za 7300, a pošto su mi se odlično pokazale na basketu, uzeo još jedne isto, za 8k, da imam sad za novu sezonu, za unutra. Te moje mi i nisu nešto, ali ove crno-bele su mi prelepe. 😄 Edited August 26 by uvrnuto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 26 Share Posted August 26 6 hours ago, DameTime said: Koliko ružna patika jbt Kakvih ima nije ni toliko strasna, mada sam u ozbiljnom iskusenju da izdam lojalnost brendu. Poslednje koje sam uzeo su bile bas Dame, cini mi se dvojka. Malo lice na rukometne. Sad gravitiram ka AJ 5 ili 6 ali se trudim da nadjem neki dobar adidas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted August 26 Share Posted August 26 6 hours ago, Shonewizard said: Šuterski trening 😄 Arijan napredovao posle nekoliko treninga sa Željkom, odmah bolji šuter od Vanje, Dejvisa, Bonge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 26 Share Posted August 26 6 hours ago, Shonewizard said: Šuterski trening 😄 Kako je šutirao Caboclo? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 26 Share Posted August 26 3 hours ago, ScepanScekicSto said: Malo atmosfere sa treninga https://www.instagram.com/stories/partizanbc/3443201884267144336?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWo2aTM0aW8xMXJnZA== Djeluje da je dobra atmosfera na treninzima, a i da se radi. Takođe, marketing ekipa to fino pakuje. Odgledah i većinu ovih intervjua što su Tegi i ekipa izbacili, reklo bi se sve pristojni momci, čvrsto na zemlji. Vidjećemo kako će to izgledati u realnosti, ali baš se radujem početku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 26 Share Posted August 26 59 minutes ago, Sector said: Kako je šutirao Caboclo? otprilike ovako: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted August 26 Share Posted August 26 14 hours ago, Beonegro said: Sigurno su mu rekli Smajli, ti si splavar i neradnik, mi smo mnogo uložili u tebe, a ti nam ništa nisi vratio, za kaznu evo tebi novi ugovor. Ajde ajde, kao da ti nikad nijednoj nisi davao šansu isto tako, znaš da laže, ali opet sve misliš prestaće... Neće. U stvari, izvinjavam se, kapiram da to vi Đetići stene ne radite, kod vas samo oštro, jedna greška i mak' se...😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 26 Share Posted August 26 Nunali presavio tabak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 26 Share Posted August 26 Quote Saga se nastavlja: Naneli tužio Partizan! https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/52674/saga-se-nastavlja-naneli-tuzio-partizan/vest Otisli ste vi na sud sa Jamesom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 26 Share Posted August 26 Presrao je i on.. 600.000 za narusavanje imidza? siiiiigurno… daj onda da klub tuzi njega i sve mu saigrace sto su se posprdali sa klubom koji je veci od svih njih zajedno… o treneru da ne govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) Ako već neko pita , ove su mi najsimpaticnije... uživo, kada sam ih probao, kao sanke jbt Edited August 26 by Fat Zadd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26 Share Posted August 26 19 minutes ago, deez nuts. said: Nunali presavio tabak. još jedna kuuuurrrrva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 26 Share Posted August 26 Nanula tužio, Ostoja zaslužio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) Nanelija će ova tužba koštati troškova sudjenja. Verovatno ne može dobiti ni traženu odštetu a ni tih 110k koje su mu uštinute od primanja zbog kazne za treći ili četvrti prekršaj u nizu...svi iz kategorije nasilničko ponašanje. Partizan će ovo koštati znatno više kroz loš marketing iako je Nun inače poznat po ludoj glavi. U karijeri ima sezonu kada je promenio SEDAM kluba. Verovatno nema sličnog primera medju igračima tog ranga. Trebao je neko mudar iz kluba da ovo mačevanje preseče nakon prva dva saopštenja jer njemu očigledno nije problem da šalje srca navijačima dok njihov klub razvlači kroz sapunicu. Sa druge strane, da se ovo desilo Čoviću, ćerali bi se do suda u Hagu...tako da sad ide kako mora. Edited August 27 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 27 Share Posted August 27 Koja saopstenja? Ja koliko znam bio je jedan govor, jedan intervju/tvit i jedno saopstenje. Sve u svemu, smatram da Naneli nije ovo trebao da radi i da oni koji ga podrze u tome ne misle dobro klubu. Meni je tesko da stanem na stranu igraca ko god vodio KKP. Ne kazem da je predsednik tu odreagovao profesionalno. Mozda jeste rekao istinu (iako nije morao), ali mogao je malo i da je "upakuje". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts