Charles De Ketelaere Posted July 19 Share Posted July 19 Ima i to tunjavilo u faci, nešto što dosadašnja pojačanja nemaju. Karlicu ne računam, on je baš faca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19 Share Posted July 19 Pokuševski liči na jednog mog bivšeg, otkako sam to skontala ne gledam ga istim očima... (s obzirom na to koliko pogađa - što vidimo iz napisanog na Kafani - AI bi bio u fazonu 25% match i da umišljam) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) PJ vs Jones > PJ bolji CV ali nazalost to nije opravdao u punoj meri. Karlik je sigurno losiji igrac od PJ-a, a koliki ce uticaj imati na tim to cemo videti. Avramovic vs Ntilikina > Avram je kao krava koja da 20 litara i onda prospe sve. Ntilikina ce biti konsantniji, u drugoj sezoni bolji. Jedino zasto mislim da je prednost Aleksa je zato sto je domaci igrac. Smith vs Lundberg < Smith je 1/2, Lundberg je 2/1 Lundberg je sveukupno bolji, i mislim da ce on biti novi vodja ovog dvogodisnjeg projetka. Jaramaz vs Lakic > Jaramaz je sigurno kvalitetniji, ali na Aba nivou Lakic ce biti korisniji timu. Panter vs / Andjusic vs Marinkovic < Ovde je sve jasno kao dan. Mekanijeg igraca, bez jaja a sa vecim egom od Andjusica nismo imali. Naneli vs Braun > Naneli je sezone 2022/2023 godine bio odlican, ove godine je jedini koji je pokazao muda. Trenuno mislim da je Naneli bolji, ali da ce Braun imati jednak ili bolji ucinak u sezoni 2025/2026. Trifunovic vs Nakic > Jedino zato sto je Trifunovic 3 sezone bio vec pod Zeljkovom palicom i lakse uklapanje u novi tim jer zna sta se ocekuje od njega. Inace obojica su mi trenutno krs igraci, steta za Nakica mogao je da bude bolji da ga povrede nisu osakatile. Ledej vs / Ponitka vs Bonga < Tako sam bio srecan kad je dosao Ponitka to je bilo kao da mi je burazer mladji potpisao, razocaran sam, covek ne zna da zavrsi kontru 2 na 1 citave sezone. Bonga nije majstor da se razumemo ali imace veci uticaj na obe strane terena. Vukcevic vs /(Pokusevski) = Tristan za ninansu bolje telo, Poku veci IQ. Kaminski vs Davis < Ovde je sve jasno, realno je da je + u odnosu na Frenka, od Davisa znamo sta dobijemo i mislim da ce to biti neka konstanta. Kaboklo vs Jones < Kaboklo je teski kreten, a uz to rupa u odbrani, ne moze da se savije u kolenima, nekonstantan sut, IQ - 1000. Od Jonesa dosta ocekujem, Mozli za bogatune. Bice miljenik navijaca i imace siguran sam veci uticaj na igru od Kabokla, u napadu posebno na igru iz pika, u odbrani na preuzimanjima i zastiti obruca . Smailagic vs Mike = Nisu isti tip igraca ali ovogodisnji Smaili sa -5kg misica je bio uzasan, IQ -1000, od MIke ne znam sta da ockujem, verujem da ima motiv da se dokaze, koliko ce uspeti videcemo. Uvek posebno navijam za igrace od kojih se ne ocekuje mnogo. Balsa vs Balsa < Bice bolji nego prosle godine, osim ako ne dobije neke boginje i slicno. Dosta ljudi je ispljuvalo Carlika Jonesa, a da je potpisao za Baskoniju ili Makabi i osurio sezonu onda bi se pricalo sta radi nasa skauting sluzba, kako mi ne dovedemo tako nikog ispod radara. Ajmo da pljujemo po igracima onda kada oni to zasluze. Siguran sam da cemo dovesti igraca na beku, voleo bih da to bude Kyle Guy. Panter je nesumnjivo bolji od Guya, ali Vanja, Lundberg, Guy nije nista losije od Panter, Smith, Andjusic. Pokusevski ako dodje nece biti prva opcija, to je sigurno. Njegove telo je ozbiljan problem na EL nivou, posebno u odbrani, a trenutno nije u napadu na nekom ekstra nivou da bi imala racunica da se trpi to sto je rupa u odbrani. Na 4 se ceka igrac iz NBA, ako se sa njim ne dogovori verujem da ce neko od Moneke, Piters, Sikma, Klajburn doci. Voleo bih da uspemo Luku Samanica dovedemo, nema neki prejak ugovor u NBA, mislim da je realno da ga privolimo ako Zeljko zeli takvog igraca u timu. Proslogodisnji tim je napadackim individualnim kvalitetom bolji u odnosu na ovogodisnji sastav, sa kojim god igracima da zavrsimo prelazni rok. Ali isto tako sastav za narednu sezonu je sa mnogo vecim odbrambenim potencijalom i ozbiljnim fizikalijama. Verujem Zeljku, grobarcina je to stara, sigurno zna sta i kako radi. Sad koliko se ima para, i kolike su opstrukcije sa strane to ne znamo, ali Zeljko je zasluzio poverenje svih nas, cuj zasluzio, pa ko ne veruje da Zeljko Partizanu zeli najbolje onda neka poseti psihijatra. Po meni bez obzira kako se zavrsi prelazni rok jako su male sanse su da sledece godine udjemo u top 8, neki ocekivani plasman 9 - 12 mesta. Ali sezone 2025/2026 Partizan ce ce biti ucesnik F4. Edited July 19 by Coz29 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) Klajburn je gotovo dogovorio sve sa Virtusom… sto kaze neko ovde, nama trebaju dva mamojeba na ovaj roster.. ali ako to bude Poku 🤦🏻♂️ kvalitetne 4 da napravi razliku na trzistu nema, a o bekovima da ne govorim.. mozda stvarno prangijas Kyle Guy… i realno svi igraci igraju za manje para nego prosle sezone u zbiru e sad da li je za razliku manji budzet ili se pare stekaju da igraca ili dva, bumo videli Edited July 19 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 19 Share Posted July 19 Ma sigurno ce se dovesti neko zvucno ime i ekstra kvalitet na 4, vecim delom iz kosarkaskih razloga, ali i malo marketing i prodaja sezonskih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 19 Share Posted July 19 19 minutes ago, Coz29 said: Siguran sam da cemo dovesti igraca na beku, voleo bih da to bude Kyle Guy Ne može ekipa da trpi i Kariku Đonsa i Gaja, jednog slabotjelesnog trpača možeš nekako da pretrpiš i sakriješ, dvojicu već teško. Pritom izgleda da će tu biti i Poku, za koga ne znam šta da mislim, ova pojavljivanja u reprezentaciji su bila tužna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) 8 minutes ago, Beonegro said: Ne može ekipa da trpi i Kariku Đonsa i Gaja, jednog slabotjelesnog trpača možeš nekako da pretrpiš i sakriješ, dvojicu već teško. Pritom izgleda da će tu biti i Poku, za koga ne znam šta da mislim, ova pojavljivanja u reprezentaciji su bila tužna. Slazem se, imas pravo. Mada mislim da se mogu kombinovati Karlika sa Lundbergom ili Vanjom, Guya sa Ntilikinom. Opet imas dvojjicu koji su nejac ali mogu da izmisle neke poene. Svakako bi bilo bolje da se dovede kompletna dvojka koja e biti pojacanje na obe strane terena, ali po dosadasnjem sastavu mislim da mi za to para nemamo, sto ne znaci da se nece ubosti sa nekim igracem koji ce izvisiti NBA ugovor, ali i to kosta..nemam pojma sta da mislim iskreno.. Poku ako bude starna opcija na 4... teska prica Edited July 19 by Coz29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted July 19 Share Posted July 19 Jasno mi je tvoje misljenje o Kaboklu ali nikako ne stoji konstatacija da mu je minus nekonstantan sut. Stavise - to mu je ubedljivo najveca prednost (pogotovo za njegovu poziciju). Covek je u EL imao 70% za 2 i citavih 50% za 3 sto je sve samo nije nekonstantno. Kapiram da je dosta bilo tu zakucavanja, ali % za 3 je fenomenalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 19 Share Posted July 19 Igrom slucaja sam cuo ko bi mogao da vas pojaca. Ne garantujem 100% da je tako, ali ime je koje se nije pominjalo (bar ja nisam cuo) i ne vidim zasto bi me neko slagao za njega. Zaista mi nije zelja da budem insajder niti imam neke informacije, ali eto ovo je doslo do mene. Ne znam kakva su vam pravila na temi, ako dobijem dozvolu napisacu. Mozemo se igrati i zagonetki. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 19 Share Posted July 19 14 minutes ago, m0k1 said: Jasno mi je tvoje misljenje o Kaboklu ali nikako ne stoji konstatacija da mu je minus nekonstantan sut. Stavise - to mu je ubedljivo najveca prednost (pogotovo za njegovu poziciju). Covek je u EL imao 70% za 2 i citavih 50% za 3 sto je sve samo nije nekonstantno. Kapiram da je dosta bilo tu zakucavanja, ali % za 3 je fenomenalan. Koliko znam nekonstantan ne znaci los, ocajan itd... vec da moze da sutira 3 tekme 4/4 i nakon toga 3 tekme 0/3. Ince tacno je prosle godine mu je sut za 3 bio na 50%, a godinu pre toga u EC koji je slabiji po kvalitetu ispod 30% za 3. To isto moze da ide u prilog tome da je nekonstantan u sutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) 16 minutes ago, Coz29 said: Koliko znam nekonstantan ne znaci los, ocajan itd... vec da moze da sutira 3 tekme 4/4 i nakon toga 3 tekme 0/3. Ince tacno je prosle godine mu je sut za 3 bio na 50%, a godinu pre toga u EC koji je slabiji po kvalitetu ispod 30% za 3. To isto moze da ide u prilog tome da je nekonstantan u sutu. Ja sam poprilicno siguran da bi i oni konstantni suteri pristali na tu nekonstantnost ako bi to znacilo sveukupno 50%. Nijedan igrac na svetu nece uvek isto sutirati na svakoj utakmici, pa nisu roboti... Evo, Bogdan Bogdanovic je sutirao 0/10 ili koliko vec protiv Italije prosle godine na SP. Da li to znaci da ni on nije konstantan suter ? Edit: 1/13 je bilo Edited July 19 by m0k1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) @m0k1Brate poredimo Bogdana Bogdanovica koji ima 10 sezona iza sebe i Bruna Kabokla, gde je jedne sezone sutnuo 50% i to vecinom zbog dobrog procenta u prvom delu sezone. Moze ovako, ako Kaboklo u slucaju da igra El sledece sezone ima preko 40% za 3, vodim na neku dobru klopu po tvom izboru? 🤝 Edited July 19 by Coz29 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted July 19 Share Posted July 19 A jbg, ne poredim njih dvojicu vec samo mislim da se konstantnost vise gleda na nivou sezone nego iz utakmice u utakmicu. Ja bih bio presrecan da Kenan ili Daum sledece godine imaju na kraju 50% pa makar to variralo kao kod Kabokla gde ja iskreno ne vidim tu nekonstantnost uopste (imao je par meceva 0/2 i 1/3 ali nista losije od toga). Mislim da necemo saznati - kontam da ce posle OI zapaliti opet u NBA jer je win-win situacija - on ocigledno nije zeljen u Partizanu a ne zeli ni on da ostane + dobijete 1M ako ode u NBA i svi srecni 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 19 Share Posted July 19 53 minutes ago, СтелаРоса said: Igrom slucaja sam cuo ko bi mogao da vas pojaca. Ne garantujem 100% da je tako, ali ime je koje se nije pominjalo (bar ja nisam cuo) i ne vidim zasto bi me neko slagao za njega. Zaista mi nije zelja da budem insajder niti imam neke informacije, ali eto ovo je doslo do mene. Ne znam kakva su vam pravila na temi, ako dobijem dozvolu napisacu. Mozemo se igrati i zagonetki. 🙂 Napisi slobodno, ova tema tome bukvalno i sluzi 🙂 A svakako je vise on-topic nego nabrajanje ko je sve po svetu slobodan i kako bi nam legao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 19 Share Posted July 19 55 minutes ago, СтелаРоса said: ime je koje se nije pominjalo (bar ja nisam cuo) Zaviša? Gojko? Sebastijan? 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 19 Share Posted July 19 Thanasis Antetokounmpo 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 19 Share Posted July 19 13 minutes ago, СтелаРоса said: Thanasis Antetokounmpo Pa kako bi taj mogao da nas pojača?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 19 Share Posted July 19 1 minute ago, Beonegro said: Pa kako bi taj mogao da nas pojača?! Ako eventualno odlucite da kosarka nije za vas pa otvorite nocni klub, ovaj bi eventualno mogao da bude i izbacivac a i da vam privuce Janisa da pije vino kod vas na splavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 19 Share Posted July 19 9 minutes ago, Beonegro said: Pa kako bi taj mogao da nas pojača?! Long term... Mozda dodje Janis. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 19 Share Posted July 19 4 hours ago, DameTime said: Pokuševski liči na jednog mog bivšeg, otkako sam to skontala ne gledam ga istim očima... (s obzirom na to koliko pogađa - što vidimo iz napisanog na Kafani - AI bi bio u fazonu 25% match i da umišljam) Kad si bila s Troickim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
najoštrija olovka Posted July 19 Share Posted July 19 6 minutes ago, Don Dusko said: Long term... Mozda dodje Janis. 😄 plus berta, bogdan i pol dzordz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 19 Share Posted July 19 Naspram Pokua, Frenk d Tenk deluje kao defanzivni Ben Valas iz prajma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 19 Share Posted July 19 Kako vam djeluje David Duke Jr? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19 Share Posted July 19 25 minutes ago, Don Dusko said: Long term... Mozda dodje Janis. 😄 Kupujem sezonsku. Ako i Bogdan dođe, farbam se ovako: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 19 Share Posted July 19 50 minutes ago, СтелаРоса said: Thanasis Antetokounmpo Trajni ban za gospodina 4 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts