Don Juan Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) Od sutra kreću pripremne utakmice, pa je ovo malo zahrevanje 🙂 Edited June 2 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 3 Author Share Posted June 3 Počinjemo danas, ako ima dobrovoljaca za grupe, neka se jave 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 3 Author Share Posted June 3 E da, oko naše reprezentacije. Mislim da treba posebna tema za EP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 3 Share Posted June 3 Sto se tice nase reprezentacije, ovo su termini pripremnih utakmica: 04.06.24. 20:45h Austria - Serbia 08.06.24. 18:00h Sweden - Serbia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 3 Share Posted June 3 Čuo sam da će biti pun stadion u Beču, Austrija igra odlično sa Rangnickom i trebalo bi da bude baš dobra provera. Usudio bih se reći da su trenutno jači od Danske i poprilično zajeban protivnik. Podsećaju me na Švajcarsku po tipu igrača s' tim da su još agresivniji. Sabitzer pretpostavljam preskače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) Ko želi da se odmeri u fudbalskom znanju i sreći sa kolegama Forumašima, može da se pridruži Vox92 ligama na UEFA sajtu: Match Predictor: https://gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/9IBYDRPZHZ Ostale lige će biti kreirane pred početak prvenstva, kad se finalizuju sastavi. Za sva pitanja, tu sam. Edited June 3 by Don Juan 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 3 Share Posted June 3 Već večeras kreće zanimljivo. Engleska-BiH, Nemačka-Ukrajina, Hrvatska-Makedonija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 3 Share Posted June 3 Odlucio sam da idem sutra na Ernst-Happel. Uzeo dve karte (malo ih je ostalo jos, nekoliko stotina). Nek ide zivot kad sam vec ispusio za Euro. Javljam utiske o zemama sa Gucci torbama koje igraju kolo pred stadionom nakon povratka. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 3 Share Posted June 3 Nike pokazuje da ne postoji dres i proizvođač koji ne može ujebati taj dres. Kako ujebeš dres Hrvatske, kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 3 Author Share Posted June 3 Da, nije neki dizajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 3 Author Share Posted June 3 Au brate, jeste ga Bosanac povukao za dres, ali ovaj pao kao da ga je dizalicom stušio.....prijateljski meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 3 Share Posted June 3 Nemci su tezak kurton od ekipe, osecam da ih ceka neka teska blamaza i to na svom terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 4 Share Posted June 4 11 hours ago, diego said: Nemci su tezak kurton od ekipe, osecam da ih ceka neka teska blamaza i to na svom terenu xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 4 Share Posted June 4 Krosovo vracanje u tim ce im dati ogroman boost, posto im je to najslabija pozicija. Ni ja ne mislim da ce biti favoriti za pobedu, ali sumnjam da ce se raspasti, bice zeznut rival svima, a mozda i izbaciti nekog favorita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 4 Share Posted June 4 Plus Virc kao neka nova snaga. Jaki su oni igrački, na granici top5 na prvenstvu. Francuska, Engleska i Portugal su mi jači igrački, za ostale se ne bih usudio da kažem da su bolji od Njemačke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 4 Share Posted June 4 Portugal mi je najjaci igracki trenutno. Francuzi mrse sa sastavom konstantno, ali nije bitno stvarno, imaju pool od 30+ vrhunskih igraca, stvar je kako ce se uklopiti. Nekad imas top igrace koji fejluju na ovim prvenstvima. Englezi da nisu Englezi bili bi mozda i glavni favoriti, ali ako neka generacija skine prokletstvo ova ce, konstantno su u zavrsnici mozda sad odu do kraja. Nemci su mi posle njih sigurno. Uz Nemce verovatno Spanci, Italijani, Hrvati, mada ne ocekujem da se ijedna od ovih reprezentacija bori za vrh. Pre ce neko nov iskociti neocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 4 Share Posted June 4 Vanja - Spajić, Veljković, Pavlović - Živković, Maksimović, Gudelj, Tadić, Sergej, Gaćinović - Vlahović Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Slovenija jedva izvukla pobedu protiv mocne Jermenije, spasao ih veteran Ilicic blamaze. 9:4 u sutevima za Jermeniju, 10:1 u kornerima 5 minutes ago, Stiletto said: Vanja - Spajić, Veljković, Pavlović - Živković, Maksimović, Gudelj, Tadić, Sergej, Gaćinović - Vlahović Ako bi moglo bez Maksimovica na EURU, Piksi molim te. Edited June 4 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 4 Share Posted June 4 Da li će Piksi da ostane pri 3-6-1 formaciji ili će zaigrati 4-5-1 sa Gudeljom u odbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 4 Author Share Posted June 4 26 minutes ago, Stiletto said: Da li će Piksi da ostane pri 3-6-1 formaciji ili će zaigrati 4-5-1 sa Gudeljom u odbrani? Ja bih rekao da je ovo prvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 4 Share Posted June 4 Ne volim pripremne utakmice ali ajde da vidimo imamo li nešto novo da pokažemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 4 Author Share Posted June 4 Ajde prijateljska, ali ova postavka gde Spajić i Pavlović glume bekove....Zašto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 4 Share Posted June 4 Gudelj definitivno igra u odbrani, bar na početku. Spajić i Pavlović bekovi, ufff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 4 Share Posted June 4 Jad i beda,dobar pokušaj ofsajd zamke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 4 Author Share Posted June 4 2 minutes ago, Stiletto said: Gudelj definitivno igra u odbrani, bar na početku. Spajić i Pavlović bekovi, ufff... I odmah kazna za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts