Don Juan Posted July 2, 2024 Author Share Posted July 2, 2024 42 minutes ago, Мџе said: Kakve su ono patike na terenu, šta je ono? Neko će se bos vraćati kući. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 20 hours ago, neko me sabotira said: Pa sad… @bodo je po vlastitom priznanju bio mačka. Ne znam šta kažu @Perkos2 i @Janne240 😁 Ma kakve macke, daj napravili su gumarabike a ne macke, retko koji ima harizmu i hrabrost, vecina su predisponirani za neko poziciono kretanje, bez rizika. Oblak i sijaset njemu slicnih izdvajaju se po odlicnim intervencijama kada su udarci iz daljine u pitanju, odlicni su doduse i u neposrednoj blizini na visoke lopte i slicno ali cesto su zrtve prepustene guzve u petercu, ne komanduju ne zahtevaju od igraca da zauzimaju pozicije ili otvaraju/blokiraju suteve. Koncept visokih golmana poput Kurtoe, masivnih poput Donarume su tu da impresioniraju i realno brane odlicno medjutim, nista tu od intervencija u polju a vrlo cesto kao da samo napadaci treba da dodju do izrazaja i cesto golmani brane odlicno a onda golove primaju kao na traci, kao da do tog momenta nista nisu radili. Alison je tipican primer, da ne govorimo o igri nogom u polju, koja se uvek smatrala antifudbalskim rezonom, kao i vracanje lopte golmanu. 20 hours ago, neko me sabotira said: Najjača partija nekog golmana ikada. By far. Helmut Dukadan je smakao cetiri penala. Svako u svoje vreme. p.s. Toldo je bio kolos valjda mu je falilo 40 cm do precke, nesrazmeran i golem ali kvalitetan golman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Znalo se da će ođe biti ludnica. Obje ekipe igraju uzbudljive utakmice na ovom prvenstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Za sad 7/7 što se tiče reprezentacija zapada. Da vidimo mogu li Turci iznenaditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Just now, Dracarys said: Za sad 7/7 što se tiče reprezentacija zapada. Da vidimo mogu li Turci iznenaditi. Belgija, Danska, Italija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 1 minute ago, neko me sabotira said: Belgija, Danska, Italija? U Evropi postoji samo zapad vs istok. Nešto slično NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Dobra utakmica. Gledam ove Austrijance i pripio mi se tomatni goze, ne znam zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Kakva amaterska reakcije odbrane Austrije kod gola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 (edited) Da vidimo sad reakciju Austrije i Ragnika. Moraju nešto da promijene. Nadam se da će Arnautović da izađe napolje a i Šmid koji nije dotakao loptu. Edited July 2, 2024 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Loši su i Baumgartner i Sabitzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 (edited) To je taj silni Ragnick Edited July 2, 2024 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 OOOO turci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Jebem ti fudbal kad jedna mediokritetska Turska ide u qf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Tjeraj seljacinu Arnautovica u picku maternu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Arnautović je morao onu mrtvu šansu iskoristiti. Iako ništa nije ovde gotovo,Turci imaju mračne trenutke u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Šteta da ovako završi Austrija, izbaci ih jebeni štoper Turske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 1 minute ago, PorodicneVrijednosti said: Tjeraj seljacinu Arnautovica u picku maternu Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Bice ovdje ludilo do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Nije gotovo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 2 minutes ago, Stiletto said: Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Jok, on živi u gospodskom becirku, za razliku od Kupija 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 3 minutes ago, Stiletto said: Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Ako mi izbace drugu domovinu nikad vise kebaba pojest necu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Ala mi ovo miriše na penale tamo iza ponoći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Sjajna asistencija Jilmaza , šteta što je najbliži turčin bio na 50m 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Arnautovic zasluzuje da ga Giga Moravac azurira motikom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 Arnautovic pokazuje da je srbin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts