Don Juan Posted July 2 Author Share Posted July 2 42 minutes ago, Мџе said: Kakve su ono patike na terenu, šta je ono? Neko će se bos vraćati kući. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted July 2 Share Posted July 2 20 hours ago, neko me sabotira said: Pa sad… @bodo je po vlastitom priznanju bio mačka. Ne znam šta kažu @Perkos2 i @Janne240 😁 Ma kakve macke, daj napravili su gumarabike a ne macke, retko koji ima harizmu i hrabrost, vecina su predisponirani za neko poziciono kretanje, bez rizika. Oblak i sijaset njemu slicnih izdvajaju se po odlicnim intervencijama kada su udarci iz daljine u pitanju, odlicni su doduse i u neposrednoj blizini na visoke lopte i slicno ali cesto su zrtve prepustene guzve u petercu, ne komanduju ne zahtevaju od igraca da zauzimaju pozicije ili otvaraju/blokiraju suteve. Koncept visokih golmana poput Kurtoe, masivnih poput Donarume su tu da impresioniraju i realno brane odlicno medjutim, nista tu od intervencija u polju a vrlo cesto kao da samo napadaci treba da dodju do izrazaja i cesto golmani brane odlicno a onda golove primaju kao na traci, kao da do tog momenta nista nisu radili. Alison je tipican primer, da ne govorimo o igri nogom u polju, koja se uvek smatrala antifudbalskim rezonom, kao i vracanje lopte golmanu. 20 hours ago, neko me sabotira said: Najjača partija nekog golmana ikada. By far. Helmut Dukadan je smakao cetiri penala. Svako u svoje vreme. p.s. Toldo je bio kolos valjda mu je falilo 40 cm do precke, nesrazmeran i golem ali kvalitetan golman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Znalo se da će ođe biti ludnica. Obje ekipe igraju uzbudljive utakmice na ovom prvenstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2 Share Posted July 2 Za sad 7/7 što se tiče reprezentacija zapada. Da vidimo mogu li Turci iznenaditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2 Share Posted July 2 Just now, Dracarys said: Za sad 7/7 što se tiče reprezentacija zapada. Da vidimo mogu li Turci iznenaditi. Belgija, Danska, Italija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2 Share Posted July 2 1 minute ago, neko me sabotira said: Belgija, Danska, Italija? U Evropi postoji samo zapad vs istok. Nešto slično NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 2 Share Posted July 2 Dobra utakmica. Gledam ove Austrijance i pripio mi se tomatni goze, ne znam zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2 Share Posted July 2 Kakva amaterska reakcije odbrane Austrije kod gola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Da vidimo sad reakciju Austrije i Ragnika. Moraju nešto da promijene. Nadam se da će Arnautović da izađe napolje a i Šmid koji nije dotakao loptu. Edited July 2 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2 Share Posted July 2 Loši su i Baumgartner i Sabitzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) To je taj silni Ragnick Edited July 2 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2 Share Posted July 2 OOOO turci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2 Share Posted July 2 Jebem ti fudbal kad jedna mediokritetska Turska ide u qf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 2 Share Posted July 2 Tjeraj seljacinu Arnautovica u picku maternu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 2 Share Posted July 2 Arnautović je morao onu mrtvu šansu iskoristiti. Iako ništa nije ovde gotovo,Turci imaju mračne trenutke u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 2 Share Posted July 2 Šteta da ovako završi Austrija, izbaci ih jebeni štoper Turske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2 Share Posted July 2 1 minute ago, PorodicneVrijednosti said: Tjeraj seljacinu Arnautovica u picku maternu Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2 Share Posted July 2 Bice ovdje ludilo do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2 Share Posted July 2 Nije gotovo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2 Share Posted July 2 2 minutes ago, Stiletto said: Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Jok, on živi u gospodskom becirku, za razliku od Kupija 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 2 Share Posted July 2 3 minutes ago, Stiletto said: Je l' se puca s krovova kod tebe u Esterajh? 😄 Ko god da pobedi, tebi veselje pod prozorom ne gine 😁 Ako mi izbace drugu domovinu nikad vise kebaba pojest necu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2 Share Posted July 2 Ala mi ovo miriše na penale tamo iza ponoći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2 Share Posted July 2 Sjajna asistencija Jilmaza , šteta što je najbliži turčin bio na 50m 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 2 Share Posted July 2 Arnautovic zasluzuje da ga Giga Moravac azurira motikom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2 Share Posted July 2 Arnautovic pokazuje da je srbin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts