nonick Posted June 30 Share Posted June 30 (edited) Ovo će biti lakše za Spance nego za Engleze protiv Slovačke. Bar za sada tako izgleda. Edited June 30 by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 1 minute ago, McLeod said: ajmo braco izdrzite bar vi Srbija do Tbilisija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 30 Share Posted June 30 Opa, imamo gotivnu tekmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30 Share Posted June 30 Le Normand je kritičan, ne znam zašto Nacho ne igra za Španiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30 Share Posted June 30 Ovo ako Gruzija izdrzi, kapa dolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 30 Share Posted June 30 Just now, Chaos Is Me said: Le Normand je kritičan, ne znam zašto Nacho ne igra za Španiju. Vuče neku povredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Mamardashvili za sada golman prvenstva u jakoj konkurenciji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 30 Share Posted June 30 Sjajna utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30 Share Posted June 30 Opet ovaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 30 Author Share Posted June 30 (edited) Ofsjad, ako će da prate pravila. edit. ok. Edited June 30 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 30 Share Posted June 30 Simpatični su mi Gruzijci, ali jebo njihov ljuljaj Javore fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30 Share Posted June 30 Šteta, za razliku od Slovaka, Gruzija igra fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30 Share Posted June 30 Ne nego će da se nadigravaju sa Španijom. Uopšte nisu bezopasni Gruzini, imaju dobru kontru i sasvim solidnu transformaciju iz odbrane u napad. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted June 30 Share Posted June 30 11 minutes ago, nonick said: Ovo će biti lakše za Spance nego za Engleze protiv Slovačke. Bar za sada tako izgleda. Was wrong. Gruzija bolja od Slovačke. Ipak Španija jako blizu da izjednači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Ne razumijem ove kritike na račun Slovačke i Gruzije, ljudi bukvalno igraju iznad svojih mogućnosti. I dopadljivo, što je najbolje. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30 Share Posted June 30 Sjajna je Gruzija ali Španija je prejaka. Šteta što večeras vjerovatno ispadaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 30 Share Posted June 30 7 minutes ago, Dracarys said: Šteta, za razliku od Slovaka, Gruzija igra fudbal Nema šta da se zameri Slovacima danas. Prirodno je to da se malo povučeš pred kraj kad braniš jedan gol prednosti. Ali oni su veči deo utakmice visoko pritiskali i totalno obesmislili izgranju napada Engleske, u ranoj fazi. I sa loptom u nogama su dobro izgledali. Igrali kreativno i sa dosta samopouzdanja. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 1 minute ago, L' Imperatore said: Nema šta da se zameri Slovacima danas. Prirodno je to da se malo povučeš pred kraj kad braniš jedan gol prednosti. Ali oni su veči deo utakmice visoko pritiskali i totalno obesmislili izgranju napada Engleske, u ranoj fazi. I sa loptom u nogama su dobro izgledali. Igrali kreativno i sa dosta samopouzdanja. Također treba napomenuti da su u produžecima igrali bez svojih ponajboljih igrača koji su zamijenjeni do tada. Čim su izašli Haraslin i Strelec oko 60. minute, Slovačka je postala znatno bezopasnija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30 Share Posted June 30 Morali bi Gruzini bar jos jedan da daju da bi se nadali necemu. Ali najlepsa prica ovog prvenstva kako god se zavrsi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted June 30 Share Posted June 30 Daj da neko objasni kako Morata nije bio u ofsajdu? Sudije nisu Englezi da bi se na to vadili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30 Share Posted June 30 Bio je, ali nije uticao na igru, ako mislis na prvi gol. Mada slicna situacija kao Holandija - Francuska 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30 Share Posted June 30 Uhhh steta za Kvichu Jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30 Share Posted June 30 Simpa je Gruzija ali primiće još 2-3 do kraja. Prejaki su Španci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 30 Share Posted June 30 Šteta. Gotovi su Gruzini, sad će morati da se otvore i Španci će još koji da im zabiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 30 Share Posted June 30 2 minutes ago, DJORDJE said: Daj da neko objasni kako Morata nije bio u ofsajdu? Sudije nisu Englezi da bi se na to vadili. Ja bi rekao da je ispravna odluka. Lopta je prošla kroz noge igrača Gruzije. Morata nije blokirao pogled golmanu, nit je u bilokojem momentu stajao u putanji tog udarca. Još se je čak i odmicao prema korner zastavici. Mislim da ne može da se poredi sa onim slučajem iz utakmice Holandija-Francuska, gde golman nije mogao da se baci u stranu gde je išla lopta, jer je tamo stajao Dumfries. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts