Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 Opala, vraća se Gruzija. @Fat Zadd gruzijskih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 18 Share Posted June 18 Jbt ovom turčinu vrh kopačke bio u ofsajdu! Još ja ubeđujem klinca još dok su slavili turci drugi gol da je ofsajd sigurno, jer mi tako delovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 18 Share Posted June 18 Katastrofalni kiksevi u odbrani na obe strane, no zato uživancija za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Steta, bas lijepa akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 Pa imaš sreće da imaš tog najskupljeg štopera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 18 Share Posted June 18 Ovde dobar fudbal nisam očekivao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 Nisam očekivao ovakav otpor Gruzije, svaka im čast. Zamalo da preokrenu, tek tada bi sevalo na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 18 Share Posted June 18 Idemoooo. Otvaram Tod’ Orange u ime gola. 🍻 Kupaža Rkcatelia i Savinjona. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Pa Kvicha daj mu lijevo jbt, sam ti je. Sta komplikujes??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 Na vrhu teme o svakoj grupi pojedinačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Koliko je drcan Kvaratskelia neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 18 Share Posted June 18 Verovatno najbolje poluvreme prvenstva do sada... Turska-Gruzija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 18 Share Posted June 18 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Verovatno najbolje poluvreme prvenstva do sada... Turska-Gruzija. Možda nije najkvalitetnije, ali je najzanimljivije svakako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Obe ekipe igraju kao da im je Piksi iz Katara selektor, spuštenih gardova i udri napadački pa ko pretekne. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Kvicha najgori kod Gruzije. Vec nekoliko kontri sjebao, prelako ga zaustavljaju 1 na 1 a ne bi dodao saigracu u dobroj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Rade Mihovil i ovi momci sa Tribine dnevne preglede veoma detaljno, ima na njihovom YT kanalu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Gde najgori, jedini od Gruzina koji baš odudara kvalitetom i pravi višak (izuzev kod gola), promeša dvojicu ali onda umesto da doda ide i na trećeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Obe ekipe igraju kao da im je Piksi iz Katara selektor, spuštenih gardova i udri napadački pa ko pretekne. Ne bih se složio, Gruzija se branila dosta i to sistemski, samo je pitanje koliko kvalitetom mogu da izguraju zamišljeno. Jedino što se zaista bori i trči na obe strane, svi idu da iskoriste šta mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 1 minute ago, Chaos Is Me said: Gde najgori, jedini od Gruzina koji baš odudara kvalitetom i pravi višak (izuzev kod gola), promeša dvojicu ali onda umesto da doda ide i na trećeg. Najgori do sada u utakmici unistio minimum 2 opasna napada gruzina, naravno da je generalno najbolji igrac ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 18 Share Posted June 18 Turska je baš divlja ekipa. Igraju samo u jedan pravac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Gde najgori, jedini od Gruzina koji baš odudara kvalitetom i pravi višak (izuzev kod gola), promeša dvojicu ali onda umesto da doda ide i na trećeg. 1 od 5 uspesnih driblinga, 1 od 6 dobijenih duela. Covjek je ubjedljivo najbolji fubaler Gruzije ali je danas los a najpre sebican. Kad te zaustavi Arda Guler 1 na 1 onda jasno koliko si los. Posle ga i u kontri stoper prelagano zaustavi 1 na 1 u situaciji kad su Gruzini imali 3 na 3 Edited June 18 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 16 hours ago, Bugl Khan said: To nema puno veze s Arabijom. Imalo bi da imaju 20 godina. Npr. sumnjam da će Ronaldu smetat SA. Ili na utakmici Hrvatska-Španjolska, tko je na terenu pretrčao najviše? Iz prve ruke sam upucen kako se radi u najvecim klubovima Arabije i tvrdim da se ozbiljnije trenira u Radniku iz Surdulice. Dao si primere Ronalda i Brozovica koji su ekstremi. Prvi je verovatno najveci workaholic u istoriji fudbala i deluje da trenira 24 casa dnevno, a Broz je lik koji ima najveci kapacitet pluca na svetu i koga ni to sto pusi od osnovne skole otprilike, nije moglo da pokvari. Hocu reci, da Ronalda ne bi zatvor sprecio da bude prespreman, a Broza nisu kamioni Malbora, pa sumnjam da ce i Arabija, ali to su genetski cuda prirode. Mitrovic i SMS su average likovi sto se toga tice, pa cak i ispod tog nivoa, jer je Mitrovic vazda kuburio sa viskom kilograma, a SMS je redovno bivao igrac koji najmanje trci na terenu. Edited June 18 by Markoss 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Gruzija me odusevila, kakva borbenost i trcanje Bas bih volio da izvuku bod pa sto da ne i sva 3. Arde Guler ce biti paklen igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Mali Guler najbolji igrac na terenu, tek ce da kuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Auuuuu golcinaaaaaa jujuju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts