Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 Vredelo je trpeti pola sata dosade zbig ovog gola 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Golcina. Lunin umislio da je Neuer ali stigao hladan tus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 17 Share Posted June 17 Više Rumuna na tribina na moje veliko iznenadjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 Najbolji na prvenstvu. Ali i dalje teska glupost kako je primljen. Bar ce biti zanimljivije sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Uvek je lepo kada neko izbusi Lunina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 17 Share Posted June 17 Dobija Ukrajina 3:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 2 minutes ago, Мџе said: Više Rumuna na tribina na moje veliko iznenadjenje. Značajna je Rumunska emigracija u Nemačkoj, a i glasniji su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 17 Share Posted June 17 Rumuni u žutoj opremi, Ukrajina u plavoj a u pozadini reklama za Lidl 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Ovo Ukrajinci ko da ne pricaju jedan sa drugim, ne bi dodali loptu saigracu u izglednoj prilici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 17 Share Posted June 17 Rumuni igraju baš kao što sam očekivao. Au,zamalo kao Rambo Petković,direkt iz kornera.Šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Uhhhhh stetaaaa za ovo. Zasluzio je Lunin iovo da primi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 17 Share Posted June 17 4 minutes ago, Don Juan said: Značajna je Rumunska emigracija u Nemačkoj, a i glasniji su. Ma ima i ovih na svakom koraku nažalost sada zbog rata. Kakva gotiva je ova ekipa Rumunije. Bukvalno b klasa igrača ali ne daju se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Rumuni nemaju neku igru, ali zato šutiraju opasno iz svih situacija edit: Od Ukrajine sam više očekivao u završnici, obzirom na individualni kvalitet koji imaju u napadu. Zasad jedna velika nula Edited June 17 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 Ali Dalic jeste los. Vi ste ovo uradili uprkos njemu i zahvaljujuci sportskoj sreci, jedno par penala vas je delilo od toga da budete underachieveri kao Belgija recimo, a bili ste overachieveri. Njemu svaka cast sto je uspeo da drzi atmosferu manje vise i vukao prave poteze sto se tice toga ko ce biti u timu uopste i koga treba odstraniti, tu je bio u pravu ocigledno. Ali da je on nesto dobar kada se radi o taktickoj pripremi, vodjenju utakmice, sklapanju tima - daleko od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 17 Share Posted June 17 7 minutes ago, McLeod said: Ali Dalic jeste los. Vi ste ovo uradili uprkos njemu i zahvaljujuci sportskoj sreci, jedno par penala vas je delilo od toga da budete underachieveri kao Belgija recimo, a bili ste overachieveri. Njemu svaka cast sto je uspeo da drzi atmosferu manje vise i vukao prave poteze sto se tice toga ko ce biti u timu uopste i koga treba odstraniti, tu je bio u pravu ocigledno. Ali da je on nesto dobar kada se radi o taktickoj pripremi, vodjenju utakmice, sklapanju tima - daleko od toga. Kako god, ima rezultate, a to je na kraju najvažnije. Ne mogu se složiti da su rezultati ostvareni (samo) zahvaljujući sreći. Dobri igrači, selektor, dobra atmosfera, izbjegavanje afera, dobar ždrijeb, sreća, sve igra ulogu. Da li bi ostvarili više s nekim drugim? šbbkbb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 (edited) 28 minutes ago, L' Imperatore said: Rumuni nemaju neku igru, ali zato šutiraju opasno iz svih situacija edit: Od Ukrajine sam više očekivao u završnici, obzirom na individualni kvalitet koji imaju u napadu. Zasad jedna velika nula Nisu Ukrajinci pokazali bog zna śta ni u baražu. Bosnu su preokrenuli u zasnjih 10 minuta. Šta znam, nije ni njima lako, manje više igraju u gostima više od 2 godine. Šta radi Sudakov....sam mu igrač, on ide u solo prodor. Edited June 17 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Nisu samo zahvaljujuci sreci, samo kazem da u nokaut fazi ili kljucnim utakmicama u grupi ste vise puta bili na zilet i vrlo blizu ispadanja, pa otisli daleko, a dolazili ste u takve situacije zbog lose Daliceve postavke. To je karakteristika odlicne i stabilne ekipe, ali nisam siguran da je Dalic preterano zasluzan za to. Cak mislim da ste imali boljeg trenera da biste bili svetski prvaci bar jednom. Edited June 17 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Kakav sut. Bravo Rumuni Sjajni Lunin🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Zaslužena kazna. Ukrajinci bez energije. Sebično, bezidejno. Rumuni direktno i ubitačno. edit: Mudryk sa Luka jović vibe-om. Too cool for the school. Edited June 17 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 I kazna odmah. Inace, evo rasprave o Lunjinu, lik je takva koska od golmana, niti ima presence, niti je posebno dobar nogom, niti se postavlja, nista, nije dzabe treci golman, samo ga je splet okolnosti lansirao. Za oba gola je kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Lunine gde si? Njemu ce biti vrhunac serija protiv Sitija. Koju ni on sam ne zna kako je spasavao zivu glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 1 minute ago, L' Imperatore said: Zaslužena kazna. Ukrajinci bez energije. Sebično, bezidejno. Rumuni direktno i ubitačno. Ovo. Kad imaju poziciju za sut oni sutiraju, kad imaju poziciju za centarsut oni to urade za razliku od Ukrajinaca. Auuuu gazenjeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 Au kakav potop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Puni! Jbt izadjem iz sobe 2x i oba puta padne gol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 17 Share Posted June 17 Evo i od mene jednom: BRAVO KOMŠIJE!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts