Fat Zadd Posted June 14 Share Posted June 14 27 minutes ago, maXa88 said: Kaze se iz gornji matevac (znaci bez J) nego si ti ljomber iz Jasiku Džasiku to ne razumes. Lm kako ti se zove tim? Mora da znam za kog spremam jake trestokove i jake egzibicije tokom vrelih letnjih dana 'vako je ispravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 14 Share Posted June 14 On 6/13/2024 at 4:16 PM, Molina23 said: Meni su Nemci baš njah ekipa nacrtana za rano ispadanje. 2 veterana u vezi, bez čistog golgetera itd. Ono jebeni Filkrig - Dojče Pavkov im je legitimna opcija, pre 10-ak godina ne bi im ušao na spisak od 70 imena. Jedino ako Virc i Musijala dobiju više slobode i polude, mada sumnjam. I Madžari i Šviceri mogu taktički da ih olade i otkinu bodove. Musiali niko ne može da da više slobode, nego što si je on več sam odredi. Tehnički strašan igrač, ali ja kad god sam ga gledao, čovek jednostavno pretera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14 Share Posted June 14 37 minutes ago, Don Dusko said: Ko prenosi ovo EP od nasih kanala?Arena? Rts? Oboje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 14 Share Posted June 14 Uplatio specijal Engleska osvaja+Kejn najbolji strelac Kvota 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14 Share Posted June 14 Kakav je busan kurton ovaj Rade Bogdanovic. Retko antipaticna glava. Poceo i po reklamama za kladionice da glumi. Zovite ga u Zadrugu da ne mora da lupeta vise po RTS. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 Mislim da ce Nemci kao uragan pregaziti Skotsku. Nadam se dobrom otporu. Ali situacija je kao nasa pred Engleze, tesko jednostavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Mislim da ce Nemci kao uragan pregaziti Skotsku. Nadam se dobrom otporu. Ali situacija je kao nasa pred Engleze, tesko jednostavno. Prvi meč, posebno otvaranje, može da bude noćna mora za favorite. Nemci jesu favoriti, ali Škoti su čvrsta ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 3 minutes ago, Don Juan said: Prvi meč, posebno otvaranje, može da bude noćna mora za favorite. Nemci jesu favoriti, ali Škoti su čvrsta ekipa. Nadam se. Ali teško jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 14 Share Posted June 14 Just now, Problem sa licnim greskama said: Nadam se. Ali teško jbg. Argentina vs Saudi Arabia. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 Samo zbog Flower of Scotlanda su zasluzili bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 14 Share Posted June 14 Škotska ima nevjerojatan niz od 11 ispadanja u grupnoj fazi na 8 svjetskih i 3 europska prvenstva. Neka od tih ispadanja su bila baš nesretna. SP 1974. započinju pobjedom protiv Zaira 2-0, u sljedeća 2 kola remiziraju s Brazilom i Jugoslavijom i ispadaju na gol razliku, jer je Jugoslavija dobila Zair 9-0, a Brazil 3-0. SP 1978. gube od Perua 1-3, remiziraju s Iranom 1-1 i u zadnjem kolu dobivaju aktualnog viceprvaka svijeta Nizozemsku 3-2. Ponovo završavaju 3. u grupi i ispadaju na gol razliku. SP 1982. otvaraju pobjedom protiv Novog Zelanda 5-2, gube od Brazila 1-4, i u zadnjem kolu remiziraju sa SSSR-om 2-2. Treći put zaredom ispadaju na gol razliku. SP 1990. započinju šokantnim porazom od Kostarike 0-1, u 2. kolu pobjeđuju Švedsku 2-1 i za prolaz im treba pobjeda protiv Brazila, ali gube 0-1 golom u 81. minuti i ispadaju. Euro 1996. u prvom kolu remiziraju 0-0 s Nizozemskom, u drugom gube od Engleske 0-2, a u zadnjem dobivaju Švicarsku 1-0. Za prolaz im treba pobjeda Engleza protiv Nizozemaca od barem 4 razlike, i u 62. minuti Englezi vode 4-0, ali Kluivert u 78. smanjuje na 1-4, Škoti ne uspijevaju zabiti još jedan gol Švicarcima i - ispadaju na gol razliku. Euro 2020 kao sudomaćin igraju 2 utakmice u Glasgowu. U 1. kolu gube od Češke 0-2, zatim u Londonu izvlače 0-0 protiv Engleske. U zadnjem kolu im treba pobjeda protiv Hrvatske s kojom bi prošli kao 2. ili 3. u grupi, ali gube 1-3 i ispadaju. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 Trče Nemci kao ludi od starta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 14 Share Posted June 14 Koja fora da se prva igra u Bavariji a ne u glavnom gradu. Malo glupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14 Share Posted June 14 Nek su im strpali odma. Super taktika i sve, ali ovima je spic stajao na 15 metara od gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted June 14 Share Posted June 14 njemacka ima 4-5 preozbiljnih kreatora u kroosu, gundoganu, kimmichu, wirtzu i musiali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 14 Share Posted June 14 Ovako ce nas englezi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 9 minutes ago, Мџе said: Koja fora da se prva igra u Bavariji a ne u glavnom gradu. Malo glupo. Zbog čega je glupo? Stadion na kome se igra ima istoriju, plus Minhen je centar fudbalske Nemačke, ne samo zbog Bajerna. Na kraju krajeva i SP 2006 je otvoreno na ovom stadionu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) Biće aprijatno za Škote. Baš su podlegli atmosferi, premekani su u duelima, a inače su čvrsta ekipa... Edited June 14 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 14 Share Posted June 14 Prejaki su nemci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 14 Share Posted June 14 Kakva lopta Gundogana😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 14 Share Posted June 14 Ja sam ocekivao 3:0 (u UEFA predictoru) pa ako Nemci malo ne uspore moze da ode i preko 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 Hm. Zanimljivo. U pravu su bilo je van. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 14 Share Posted June 14 7 minutes ago, Don Juan said: Zbog čega je glupo? Stadion na kome se igra ima istoriju, plus Minhen je centar fudbalske Nemačke, ne samo zbog Bajerna. Na kraju krajeva i SP 2006 je otvoreno na ovom stadionu. Ima ali nije jedini sa istorijom. Ističe se malo više jer tu Bajern igra. Svakako ja bih ga otvorio na olimpijskom u Berlinu. Možda tamo nisu zbog finala, onda to ima smisla kad bolje razmislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 11 minutes ago, Don Juan said: Zbog čega je glupo? Stadion na kome se igra ima istoriju, plus Minhen je centar fudbalske Nemačke, ne samo zbog Bajerna. Na kraju krajeva i SP 2006 je otvoreno na ovom stadionu. Kakvu istoriju ima stadion 20g starosti? Mislim tajnstadion je simbol komercijalizacije fudbala. 12 minutes ago, atmsfr lnČ said: Prejaki su nemci A i Škoti užasni, ne znaju gde biju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 Mora penal za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts