Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

🤣🤣 Komedija kako ce da nas nakantaju na Ep .... Stojkovic ubedljivo najnepismeniji trener koji je vodio reprezentaciju. 

Pa i da je prijateljska , ovo je blam .. kakvi golovi se primaju ,ova formacija je nesto najgore sto sam video u zivotu

Edited by MishaZvezda1983
Posted

Šta kući, ostavite pijanog kretena u Beču.

Taman sa Sneksi da prodaje gaće i čarape u Parndorfu. Krvtijebem šta uradi čovek od sasvim solidne ekipe i sistema, pakao. 

• Ha-ha 1
Posted

Krenuo da opljunem Spalezija i Veljdinija pa se setih kako je Pikseto sve ovo zakuvalo. 

Austrija je idealan tim da ogoli sve boljke ove besmislene taktičke postavke, možda je rezultatska katastrofa baš ono što nam je potrebno sada. 

Posted
18 minutes ago, Stiletto said:

Šuplja odbrana ko pocepane gaće. Jednim pasom komplet ispade.

Pritom, to nije od juce. Ista prica od pre dva leta na svetskom. I nista nije promenio covek

• Like 3
Posted

Zadrigli Pikseta nastavlja da unosi konfuziju i suludim eksperimentima razjebava ionako ponajgoru odbranu u univerzumu. Zamisli stavis 1 Spajica na desnog beka, tacno bi mu trebalo ritualno spaliti diplomu, a onda ga i krivicno goniti.

Posted

Braćo Zvezdaši, je li ovaj Spajić bar minut u Zvezdi odigrao na beku? Ne verujem da je čak ni Baharu to padalo na pamet.

A Pavlović je levi bek koliko i ja Majkl Džordan..

• Like 3
Posted (edited)
4 minutes ago, Bode said:

Pritom, to nije od juce. Ista prica od pre dva leta na svetskom. I nista nije promenio covek

On covek ne zna ni kud je poso ni kud je doso. Kao igrac svaka cast , kao trener NULA.

Edited by MishaZvezda1983
Posted (edited)
6 minutes ago, Stiletto said:

Braćo Zvezdaši, je li ovaj Spajić bar minut u Zvezdi odigrao na beku? Ne verujem da je čak ni Baharu to padalo na pamet.

A Pavlović je levi bek koliko i ja Majkl Džordan..

Znao je Spajić da igra i  beka nekada, ali nije skoro.

Ali da zna da igra glavom, zna 😁.

Edited by Don Juan