berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 hours ago, Slavkoni said: Mene kao navijača ovog kluba je bukvalno sramota od ovog čoveka koji je kao trener Crvene zvezde!! Mene je sramota od njega, od uprave, od navijaca sa severa... Sramota me je od svega. Postali smo jedno veliko smeće, masa ljudi nas identifikuje kao sns prćiji. Pri tom ne mislim na komšije koji su ista govna, vec na navijace Zvezde kojima se sve ovo zgadilo. Ta filozofija koju je sns sprovodi u drzavi, a to je kradi, laži , boli nas kurac ko šta kaze i misli, je postala sastavni deo Zvezde. Uzas! 8
MarkoKep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milojević je oduvek bio prepotentna seljačina, ko ga zna privatno nije iznenađen ni najmanje ovakvim ponašanjem. Pravo je čudo kako je uspeo u prvom mandatu da glumi gospodina.
pantelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je on zaista prepotentna seljacina i nije toliko bitno. U prvom mandatu ponasao se kako treba da se ponasa trener Zvezde (dobro, stajling jeste malo krivudao, ali nista strasno, ne kao sada). Jos su sve to pratili i rezultati. Imao je i gafova, prvenstevno u odabiru igraca (jebali ga Causic i Veljko Simic), ali sve je to sitno u odnosu na to sta nam je doneo. Njegova prva polusezona je nesto najbolje sto se Zvezdi desilo u poslednjih 30 godina, i polusezona koja nas je izvukla i dovela ovde gde smo sada. Pamtimo i 2 LS, nesumnjivo je imao srece, ali na to se apsolutno ne moze uticati (a verovatno je i negde zasluzio). Povukao se na vreme, ostavio vistu situaciju nasledniku. Bio sam ubedjen da je i sam shvatio da je dostigao maksimum. Da ga je klub koji je dobrim delom on doveo sa dna do jako lepe pozicije - prerastao, i da nema nameru da se vraca. Sve u svemu, apsolutno pozitivna ocena za njegov prvi mandat. Pisao sam mozda i ovde, sreo sam ga na Kosutnjaku pre par godina, poklonio mu se i zahvalio za sve. Ovaj drugi mandat je splacina svega i svacega, i teska tuga. Cak i kada je igrana LS. Sve je oko kluba toliko jadno i bedno da ja reci nemam. A Milojevic je pravi promoter stanja u klubu. Od stajlinga do izjava i dziberisanja. To je FKCZ danas. 3
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pojavile se kvote za finale kupa gde je na Zvezdu 1,45 dok na Vojvodinu čak 6. Ovo uopšte nije realan odnos snaga, ni ti je Zvezda trenutno toliko bolja ekipa. Na sve ovo treba dodati i milojevica gde se nikad ne zna ko će igrati I kakvu će egzibiciju izvesti. Setite se samo I proslogodišnjeg finala gde se jedva provukao u finalu. Msm da je došlo vreme da se naplati jajarenje dotičnog i cele uprave za ovo sto su priredili do sada. To bi bio šlag na tortu dosadasnjeg nerada sportskog sektora i podguzne terziceve muve na klupi, pa nek i dalje mlatara ručicama, nek se svadja sa novinarima i traži krivca u drugom a ne u sebi.
Milko Miller Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago https://www.crvenazvezdafk.com/sa/vesti/rezultati-izbora-za-skupstinu-18-5-2025
Recommended Posts